IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ами не,лично аз не съм си паднала,защото съкровището чака всичко аз да свърша. Иначе много си падам по разни солени неща- много обичам хайвер върху нещо хрупкаво,тъничко и хрупкаво,леко солено с някакъв лек алкохол ( когато съм на безалкохолна диета ) нещо като шампанско.
    Пък сладка си варя от най-различни плодове- просто умирам за добре направено домашно сладко, но... не от кого да е,защото съм много гнуслива. Варя си го в тефлонов тиган термоспот,уок.Загрявам леко,изключвам.Три дни почти сън не спя,но го варя.Без да си промени цвета

Коментар

• Първоначално изпратено от Доби Разгледай мнение
      Иначе няма нищо по-хубаво от един прекрасен мъж да те гледа и да ти слага хапка по хапка в устата, удоволствието е жестоко

Еййй, на вас, знаещите и носени на ръце - дами - не мога да не ви завиждам (благородно! ) за мъжете - просто сте си паднали там на нещо си - и само очаквате поредната приятна изненада...
      "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Иначе няма нищо по-хубаво от един прекрасен мъж да те гледа и да ти слага хапка по хапка в устата, удоволствието е жестоко

Коментар

• Зарко, ако ти кажа че напоследък даже и до кухнята не припарвам. Ако случайно се озова там то е за да метна набързо нещо във фурната и да настроя правилно копчетата на печката. Няма тайни при мен, време нямам,време

Коментар

• На морски деликатеси сте (били), така че ще вкарам тук мои впечатления..., морските дарове, макар и непривична храна за стомасите ни - доста се наложиха. Но все пак - като французите не съм виждал - да вземат разтворената половина на стридата и да си я изсипят в устата..., че и с удоволствие го правят, но не мисля, че включват свои странични аналогии, а точно на вкуса на хлъзгавият деликатес се кефят...

Другото, което исках да поставя на дискусионната маса е нежеланието на дамите тук да ни изненадват със свои тайни... Разбира се, че нямам предвид обясненията ми за стридите като част от гастрономията и изкуството на французите да хапват екзотичните океански мекотели...Думата ми беше, че дамите (тук) не си споделят тайните, свързани именно с кулинарните си похвати...

Що мисля така? Ами ето - аз си хрупам разните му там кореноплодни - конкретно: целина, моркови, пащернак. Да де, ама откъде да ми дойде наум, че пащернакът страхотно си пасва с рибата, но все пак опитах...СтраОтна на вкус рибена чорба..., а тоя корен такъв нежен аромат придава, че не можех да не се изкефя.... и веднага да си споделя впечатленията (ама не ги кътам само за себе си, де..., ето - към дамите - дано впечатлите тоя, дето чака да му напълните чинията, като се върне в къщи..., но тВа - ако обръща внимание на подробностите като мен - иначе, наистина не си струва да търсите корена..., айде от мен да мине - да печелите време за секса с любимия/другият любим - и да не се мотаете в търсене - точно в Кауфланд си го има пащернакът - в различни размери - че и до килограм топка...,а която от дамите търси спешно алиби - може да ме почерпи, защото може да насочи свободното си веме и - най-общо казано - в желана от нея посока...)...

Приятна вечер!
            "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
              Миналата година ме водиха в някаква мидена ферма - село /или местност/Дълбока /. Много хубава супа правят.
              а карамелизираните миди
              http://milom.blog.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                Ти беше и на Балчик. Хареса ли ти Дамбата
                По-скоро на Албена. Сега разбрах, че крайбрежната алея се казва така. На няколко места настилката беше повредена и имаше свлачище, но разходката си беше "един път". Срещах съвсем непознати хора - българи или чужденци - кимахме си и се поздравявахме... и посрещахме заедно изгрева.
                Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                Мечо

Коментар

Миналата година ме водиха в някаква мидена ферма - село /или местност/Дълбока /. Много хубава супа правят.
                  Ти беше и на Балчик. Хареса ли ти Дамбата
                  Баба ме научи на много неща.
                  tnm

Коментар

Мидената ферма и тя се прецака като обслужване. Особено ако сте отишли в натруфената кръчма. Ходи се в кръчмата вдясно

Коментар

Ти много недей да се буташ в челните редици като стане дувнанмата. Покрий се някъде. Пък после като победи ДОБРОТО, колко му е да се изкараш Жана Д'Арк
                      Прав си! Като вземат да Фъркат фойерверките шЪ взема да са сниша,а като се разсее димът от барута шЪ действам в зависимост от ситуацията
                      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                        : Верхи не могут, низы не хотят !
                        Втората част със сигурност е на лице, а за първата не искат да си признаят.

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                          На Шкорпиловци съм ходил веднъж на палатка като хлапе. Обаче бях фен на скалите на Камчия. Баща ми бачкаше във военното поделение там, накачулвахме се 4-5 пишлигара на служебния автобус и по цял ден там. На нудистките плажчета - миди да ядем
                          Мечо

Коментар

Велико е на "Романтика", то затова и му се вика така - романтика
                            Много яко беше наистина. Не съм ходил от 20 години. Миналата година на път за Варна изотдоле мислех да завъртя, но ми мина мерака. Нямам представа как е сега. Имаше камара миниатюрни плажчета след големия нудистки в края на плажната ивица. Ходил съм и на палатка на къмпинга, га нямаше място от поляци, чехи и унгарци Ама много комари вечер брееее, като тунинговани врабчета

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                              На Шкорпиловци съм ходил веднъж на палатка като хлапе. Обаче бях фен на скалите на Камчия. Баща ми бачкаше във военното поделение там, накачулвахме се 4-5 пишлигара на служебния автобус и по цял ден там. На нудистките плажчета - миди да ядем
                              Велико е на "Романтика", то затова и му се вика така - романтика
                              tnm

Коментар

Народът се разбуни като кошер.
                                Ти много недей да се буташ в челните редици като стане дувнанмата. Покрий се някъде. Пък после като победи ДОБРОТО, колко му е да се изкараш Жана Д'Арк
                                tnm

Коментар

Working...
                                X