Първоначално изпратено от playmen
Разгледай мнение
Много е красива. Те и двете са много готини (аз само по външен вид ги избирах), но другата е по морално, амбициозно момиче, докато тази си е яка перверзница (или поне такъв вид дава).. Прав текст си ми каза ония ден, че заминава скоро за САЩ и няма намерение да се развива във фирмата и че няма проблеми да я чукам, "стига да се грижа добре за нея" (какво влага в това пълно със неизяснени понятия изречение, идея нямам, ама спрях да мисля още като я видях по бельо)... В интерес на истината, много е странно че апартамента в който живее, момичеот само е поне 100 квадрата, обзаведен на ниво лукс (наема в никой случай не е под 700 лв), дрехите са и изцяло висока класа марки, бельото и е като откаталог на Виктория сикретс, но и тялотио и е като модел.. Кара чисто нов Нисан Микра... Тс. за едно момиче, някъде от врачанско, на което аз ще давам 400 лв. заплата, стандарта на живот и е доста висок. Ама не е моя работа. Иначе още днес ще я... Чакам я след обед да дойде в нас... Схемата съм я отработл - една виагра, един ред бул и три уискита (да се разкрепостя) и ставам Роко Силфреди...
За к..а - Прав си.. И го усещам, коеот е още по зле...Н авремето чуках съпругата ми, през деня ходех на платена любов и вечер траскях по една че...я за да си спомня моментите.. Сега съм далече от това темпо...
Коментар