IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнение
    Добро утро Космо,...трябвало да я думнеш колежката!ЩОТО...."Е.ЕШ ,НЕ Е.ЕШ К.РАЦ МУ ВРЕМЕ ПРОЛАЗИ".Но нищо ще се явиш на поправителна сесия ... Господ здраве да му дава.

Много е красива. Те и двете са много готини (аз само по външен вид ги избирах), но другата е по морално, амбициозно момиче, докато тази си е яка перверзница (или поне такъв вид дава).. Прав текст си ми каза ония ден, че заминава скоро за САЩ и няма намерение да се развива във фирмата и че няма проблеми да я чукам, "стига да се грижа добре за нея" (какво влага в това пълно със неизяснени понятия изречение, идея нямам, ама спрях да мисля още като я видях по бельо)... В интерес на истината, много е странно че апартамента в който живее, момичеот само е поне 100 квадрата, обзаведен на ниво лукс (наема в никой случай не е под 700 лв), дрехите са и изцяло висока класа марки, бельото и е като откаталог на Виктория сикретс, но и тялотио и е като модел.. Кара чисто нов Нисан Микра... Тс. за едно момиче, някъде от врачанско, на което аз ще давам 400 лв. заплата, стандарта на живот и е доста висок. Ама не е моя работа. Иначе още днес ще я... Чакам я след обед да дойде в нас... Схемата съм я отработл - една виагра, един ред бул и три уискита (да се разкрепостя) и ставам Роко Силфреди...

За к..а - Прав си.. И го усещам, коеот е още по зле...Н авремето чуках съпругата ми, през деня ходех на платена любов и вечер траскях по една че...я за да си спомня моментите.. Сега съм далече от това темпо...

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
      Добро утро... Трябва да минавам на диета - 114 кила вчера.. Ама така се наядох че не съм мигнал цяла нощ... Ама вчера ме хванаха за канарче дни девойки (две студентки втори курс, взел съм ги на граждански договор във фирмата, малко да ми красят офиса, че вече няколко клиента ми правят забележка че преди идвали при мен да гледат гаджета сега било като във филма Джурасик парк) да ги водя да гледат зарята.. Явно пак родолюбието е на мода сред младите по някакъв много фолк начин, ама по добре така отколкото хич... Та след зарята отидохме на китайски ресторант... Двете момиченца дето уж бяха много гладни, общо изядоха един ориз с пилешко месо, но за сметка на това аз бях поръчал като все едно ще ядат трима големи човека и познайте как преядох.. Ядох някаква салата от телешко шкембе, едни спагети ми фен, едно пиле в сладко кисел сос и едно свинско с бамбук и гъби... Не че успях да ги изям ама дадох най - доброто от себе си... И пийнах едно поне 5 бири... Закарах ги момиченцата по къщите като при второто имах уговорка да поостана... Качих се до тях (на квартира е в Студентски град в едно блокче дето аз съм му правил дограмата и трафопоста) ама толко бях преял че като тръгнеше да ме целува и соеви кълнове от корема ми се връщаха в устата.. Усетих чче няма да стане секс. Извиних се, минах за една бърза дефекация (както би казала Ринчето) и се прибрах.. Взе и нещо да ме втриса че вчера пак ходих на гробища да си нагледам парцела.. Сега съм решил да си направя много малък гроба, да преместя беседката в края на едното място, да махна пейката, и да циментирам едно парко място.. Да може да се спира, че сега на Централните гробища, особенно в натоеарени дни, паркирането е проблем - и вчера поспорих с една баба дето ми искаше 2 лв за вход с кола.. Представям си като ми идват близките на гроба, да си купят по едно комби, да вкарат назад в посока беседката две коли, да си вдигнат капаците и да си пуснат музика, да хапнат да пийнат без да ги гледа половин София... Гениално нали?

Апа от една седмица съм на вълна селско стопанство.. Некой запалил фитилите на един мой съдружник, че е страшна далавера да се гледат ягоди и малини и имаме едни парцили (около 100 дка) Пловдивско дето мислех да правя логистична база, ама круизата ме думна и сега са лош кредит в една голяма Банка, ама доде минат делата нашият човек ще има време да посади 10 тина години малини и ягоди.. Та от една седмица сме се изпойкарали. Само ме кара да подписвам разни документи за техника, поливни инсталации и разсади и незнам си кави агрономи (назначил 5 човека)... Принудих се и аз да си взема консултант че тоя малоумник добре го познавам, си има навика да залита (преди години беше тръгнал да строи жилищен комплекс в една от бившите съветски републики, чак беше си купил и футболен отбор)... Дано му мине тая лудост с малините и ягодите че от това даже и ракия не става... Ама много одъртяхме.. Всяка история ми се вижда като някакво дежа вю - преди години така продадох сумати акции, и с един идиот гледахме ябълки в ямболско.. Още имам ябълкова ракия, защото три години по ред похабихме продукцията при брането и пръскането и съсипахме плода и никой не го изкупи... Така и фалира фирмата... Сега в понеделник съм го пканил на обед ега успея да го разубеда.. Иначе мисля да спирам да се подписвам и да се делим.. Лошо е че в това същото дружество с малините, имам два мноог ценни лиценза и хич не ми се оставят на някаква алкохолизирана мутра, ама по добре от да изгубя сумати пари в ягодки и малинки...

Странен народ...
      Добро утро Космо,...трябвало да я думнеш колежката!ЩОТО...."Е.ЕШ ,НЕ Е.ЕШ К.РАЦ МУ ВРЕМЕ ПРОЛАЗИ".Но нищо ще се явиш на поправителна сесия ... Господ здраве да му дава.
      Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

• Добро утро... Трябва да минавам на диета - 114 кила вчера.. Ама така се наядох че не съм мигнал цяла нощ... Ама вчера ме хванаха за канарче дни девойки (две студентки втори курс, взел съм ги на граждански договор във фирмата, малко да ми красят офиса, че вече няколко клиента ми правят забележка че преди идвали при мен да гледат гаджета сега било като във филма Джурасик парк) да ги водя да гледат зарята.. Явно пак родолюбието е на мода сред младите по някакъв много фолк начин, ама по добре така отколкото хич... Та след зарята отидохме на китайски ресторант... Двете момиченца дето уж бяха много гладни, общо изядоха един ориз с пилешко месо, но за сметка на това аз бях поръчал като все едно ще ядат трима големи човека и познайте как преядох.. Ядох някаква салата от телешко шкембе, едни спагети ми фен, едно пиле в сладко кисел сос и едно свинско с бамбук и гъби... Не че успях да ги изям ама дадох най - доброто от себе си... И пийнах едно поне 5 бири... Закарах ги момиченцата по къщите като при второто имах уговорка да поостана... Качих се до тях (на квартира е в Студентски град в едно блокче дето аз съм му правил дограмата и трафопоста) ама толко бях преял че като тръгнеше да ме целува и соеви кълнове от корема ми се връщаха в устата.. Усетих чче няма да стане секс. Извиних се, минах за една бърза дефекация (както би казала Ринчето) и се прибрах.. Взе и нещо да ме втриса че вчера пак ходих на гробища да си нагледам парцела.. Сега съм решил да си направя много малък гроба, да преместя беседката в края на едното място, да махна пейката, и да циментирам едно парко място.. Да може да се спира, че сега на Централните гробища, особенно в натоеарени дни, паркирането е проблем - и вчера поспорих с една баба дето ми искаше 2 лв за вход с кола.. Представям си като ми идват близките на гроба, да си купят по едно комби, да вкарат назад в посока беседката две коли, да си вдигнат капаците и да си пуснат музика, да хапнат да пийнат без да ги гледа половин София... Гениално нали?

Апа от една седмица съм на вълна селско стопанство.. Некой запалил фитилите на един мой съдружник, че е страшна далавера да се гледат ягоди и малини и имаме едни парцили (около 100 дка) Пловдивско дето мислех да правя логистична база, ама круизата ме думна и сега са лош кредит в една голяма Банка, ама доде минат делата нашият човек ще има време да посади 10 тина години малини и ягоди.. Та от една седмица сме се изпойкарали. Само ме кара да подписвам разни документи за техника, поливни инсталации и разсади и незнам си кави агрономи (назначил 5 човека)... Принудих се и аз да си взема консултант че тоя малоумник добре го познавам, си има навика да залита (преди години беше тръгнал да строи жилищен комплекс в една от бившите съветски републики, чак беше си купил и футболен отбор)... Дано му мине тая лудост с малините и ягодите че от това даже и ракия не става... Ама много одъртяхме.. Всяка история ми се вижда като някакво дежа вю - преди години така продадох сумати акции, и с един идиот гледахме ябълки в ямболско.. Още имам ябълкова ракия, защото три години по ред похабихме продукцията при брането и пръскането и съсипахме плода и никой не го изкупи... Така и фалира фирмата... Сега в понеделник съм го пканил на обед ега успея да го разубеда.. Иначе мисля да спирам да се подписвам и да се делим.. Лошо е че в това същото дружество с малините, имам два мноог ценни лиценза и хич не ми се оставят на някаква алкохолизирана мутра, ама по добре от да изгубя сумати пари в ягодки и малинки...

Странен народ...

Коментар

• Честит празник ,
          Българи
          http://www.youtube.com/watch?v=U1b2c...eature=related
          http://milom.blog.bg/

Коментар

• Полегнала е Тудора
            http://youtu.be/IBwopenpFtc
            Баба ме научи на много неща.
            tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

П.П. Ако има Тодор или Тодора у форума - честит имен ден
              Честит празник и на всички, които я пожелаха....

пп Честит Национален Празник !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Доби Разгледай мнение
                Ами не,лично аз не съм си паднала,защото съкровището чака всичко аз да свърша. ...Три дни почти сън не спя,но го варя....

Доби, очевидно си младо маце, ако ВСЕ ОЩЕ не си усетила, че много ГОЛЯМА ЧАСТ от хората в една хетеросексуална връзка ИСКАТ - и го играят единствено доминиращи и нищо друго не признават? Отстъпки - абсурд! Често това е мъжът във връзката, но нерядко - още в самото начало дамите налагат своето виждане, което не отстъпва на доминантната същност - с цената на всичко...

Той "чака всичко да свършиш"... Има разни обяснения, когато той е ангажиран повече вън от дома, други - когато и тя е ангажирана... В последният случай БИ ТРЯБВАЛО, който пръв се прибере - да почва домакинската работа: ако това си ти - почваш, ако това е той - няма начин... Поне аз мисля така, но едва ли всеки го споделя... И дамите много често хитруваТЕ в тая посока, но всичко е до това, кой-как е възпитаван от малък/малка, а по-късно - как се е самовъзпитавал за времето до брака, защото разни случайни компании по никакъв начин не могат да оформят нормален начин на мислене в тая посока..., доколкото нормално е мисленето - дамата да се товари максимално с домакинската работа..., все пак решаващи са впечатленията от първите години в семейството...

Доколкото разбрах, за теб е върховно някой да ти приготви изненада, при което да ти поднася храна в подходяща обстановка..., но това е повече сферата на фантазиите... Не мога да повярвам, че това е ежедневие навсякъде, доколкото по-често ни обзема "сивотата" в отношенията..., но и универсална рецепта тук - едва ли някой може да ни даде - всеки решава проблемите си индивидуално (на парче)...

Така че - моят съвет е - да не прибързваш с критиките, а да си поговориш с него по тая тематика - какво точно би искала, или би ти харесало/харесвало, ако е възможен изобщо разговор, иначе - ти си знаеш кое-как-колко...

Честит Национален празник!
                "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Честит Национален Празник!
                  Честит Имен Ден на Тодора и Тодор!

http://www.youtube.com/watch?v=ItW3mNPMYc8
                  http://www.youtube.com/watch?v=VBCS0...eature=related
                  Last edited by val/she; 03.03.2012, 12:38.

Коментар

• Добро утро и от мен. Хайде на кошии, по моя роден край все още се правят

Коментар

• Добро утро лъвове и лъвици. Честит 3 март и Тодоров ден

Коментар

• Добро утро, Мечо!
                        Добро утро, тайфата!

Честит празник на всички!

П.П. Ако има Тодор или Тодора у форума - честит имен ден
                        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                        Мечо

Коментар

• Честит празник!

Лорде,
                          това 15-годишно бяло вино става ли за пиене?
                          Щото съм чувал, че белите вина се разпадат след 4-5-тата година.

Коментар

• Добро утро, tnm !
                            Добро утро, красавици и юнаци !

Честит празник
                            http://youtu.be/QPnHscs9mYw
                            http://youtu.be/20uq0-ctvZk
                            http://youtu.be/eYft44ZQmGs
                            Last edited by mechobikov; 03.03.2012, 07:24.
                            Баба ме научи на много неща.
                            tnm

Коментар

• "Гответе с мен"
                              та като казах скумрия,веднъж експериментирах и забелязах,че на скумрията й "ходи" джоджен. Правя доматен сос-вряло олио,загасено с брашно,малко червен пипер или дом сос,вода, джоден,сол,черен пипер.Скумрията нарязана на шайби, наредена в огнеупорна тенджера,залива се с този сос и се запича.Отделно запичам картофи,тиквички на фурна,поръсвам с копър и добавям крутони.Картофите са един вид като гарнитура...Ех... май сме гладни

Коментар

• Добър вечер, Мечо!
                                Добър вечер, момчета и момичета!

Аз бях на задушени в пръстен гювеч свински пържоли, мариновани във вино и мед. Ред леко запържена мръва поръсена със смлян черен пипер, ред запържени печурки, манатарки, лук, моркови и бекон, пак мръви и малко краве масло. Чаша червено вино и три часа на тих огън във фурната. Пет минути преди да го извадите, капака се маха и пържолите се поръсват с настърган кашкавал и парчета топено сирене... и после защо сме имали нерегламентирани строежи в областта на корема и ханша
                                Забравих солта. Всеки да ръси според вкуса си.
                                Last edited by tnm; 02.03.2012, 21:41.
                                Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X