IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Тъжно ! Не е честно това да се случва !

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
      Кире не е.Вчера прочетох в Стандарт за нея и ми харесаха стиховете и.Иска ми се да науча нещо повече.
      http://paper.standartnews.com/bg/art...article=404733
      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
        Пешо тази Валерия да не ти е рода
        Кире не е.Вчера прочетох в Стандарт за нея и ми харесаха стиховете и.Иска ми се да науча нещо повече.

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
          На младата поетеса наскоро посмъртно и представиха книгата и ,,Аз, разноцветната”'' Явно за малцина е позната щом като никой до сега не ти е отговорил .Ето малко инфо за талантливата Вероника Лазарова. - поет, художник, архитект. http://www.book.store.bg/cgi-bin/pp-...&imageid=67362
          Явно е много талантлива.А знаеш ли каква е причината за смъртта и.

Коментар

• Първоначално изпратено от winner Разгледай мнение
            Космо, изпий един нимезил. След 20 минути ще си чисто нов и готов за героични подвизи. Аз така си оправям руснаците. Като ми дойдат сутринта в офиса с мътни очи и тежко главоболие им давам по едно такова вълшебно прахче и когато им светне, тогава тръгваме по огледи.

Ще си купя да пробвам.. Аз пия някакъв Солфадин (разтворими таблетки)... Абе махмурлука си сака сън и почивка.. Какво и да пиеш доде не поспиш и не минат 24 часа нема оправия... Проблема е че съм свиня.. Може ли в нормален ден без повод да усмуча две шишета ракия? Па и бира пих..... То още не ми функционират органите... Още нямам слюнка в устата.... А сега ме подсетиха че довечера съм и на рожден ден.... Май няма да ходя... Макар че този е един важен банкер и не е лошо да го поддържам този контакт ама....

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
              Не мога защото днес трябва да нося едни преводи и чакам едни пари от чужбина със спешни вальори и чакам и от счетоводтвото разбивка на кой ще плащаме и какъв процент.. Веднага след това отивам да спя... Нямаше шкембе в кръчмата до нас и си взех от макдоналдс някакви генно модифицирании бургери.. Малко като че съм пшо - добре.. Ама пих още една бира.. Ама още нямам вкус в устата..
              Сок от кайсия + препечени филийки със сирене. Защото от дифекация / на флуиди/ и волантиране може да си направил хипокалиемия.
              Last edited by tnm; 28.03.2012, 10:24.
              Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
              Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                Абе кат си го писъл дъждовен тодей, бегай легай !!!
                Не мога защото днес трябва да нося едни преводи и чакам едни пари от чужбина със спешни вальори и чакам и от счетоводтвото разбивка на кой ще плащаме и какъв процент.. Веднага след това отивам да спя... Нямаше шкембе в кръчмата до нас и си взех от макдоналдс някакви генно модифицирании бургери.. Малко като че съм пшо - добре.. Ама пих още една бира.. Ама още нямам вкус в устата..

Коментар

Мале хич не ми минава.. Пих и една бира.. Нема оправия.. Ще ходя да хапна две шкембета с много оцет и чесън ега прогледна.
                  Абе кат си го писъл дъждовен тодей, бегай легай !!!
                  Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Мале хич не ми минава.. Пих и една бира.. Нема оправия.. Ще ходя да хапна две шкембета с много оцет и чесън ега прогледна.
                    Космо, изпий един нимезил. След 20 минути ще си чисто нов и готов за героични подвизи. Аз така си оправям руснаците. Като ми дойдат сутринта в офиса с мътни очи и тежко главоболие им давам по едно такова вълшебно прахче и когато им светне, тогава тръгваме по огледи.

Коментар

• Мале хич не ми минава.. Пих и една бира.. Нема оправия.. Ще ходя да хапна две шкембета с много оцет и чесън ега прогледна.

Коментар

• Добро утро лъвове и лъвици. Много интересна и вярна дискусия, но доколкото знам така нареченото междинно звено между маймуната и човека все още не е открито. Това е и голямото слабо място в теорията на ДарвинМного рязък скок в еволюцията, а звеното го няма все още. Други фактори са ловуването в отбор и с бягане, което още се практикува от бушмените и смяната на ловните територииОт тук и консумацията на протеини- месо...За пичките не знам - за мен по важно е да са отговорни и сериозни момичета, а ума е много относително нещо

Коментар

• Добро утро, мишоци

За можещите да слушат песньовки ето това

Lighthouse Family - Ain't No Sunshine When She's Gone - http://www.youtube.com/watch?v=r920QgrvfQU

Lenny Kravitz "Believe" - http://www.youtube.com/watch?v=zLDIc...eature=related

за останалите едно сърдечно пожелание за хубав, успешен и разбира се усмихнат ден

п.п. да не се подвеждате по името под снимката, теглила съм я от нета и е без корекции
                          Last edited by artemida_sofyanska; 28.03.2012, 09:18.
                          There is no right way. Only your own way!

Коментар

• Първоначално изпратено от smirenoto Разгледай мнение
                            Добро утро и от мен.
                            Едно слънчево реге за събуждане на останалите мацки?
                            http://www.youtube.com/watch?v=X75Cm...eature=related
                            А така ...
                            а немацките, вълци ни яле ?
                            Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                              А волантираш ли?
                              Два пъти до сега.. И дефекирам флуиди...

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                                Това беше добре.
                                Една жена първо трябва да е пичка и после да е умна. Малко са пичките умници, но умните скумрии с лопата да ги ринеш.
                                Е тук Анон приятелю си толкова прав колкото не можеш да си представиш.. И колкото от жените около мен го осъзнаха толкова по добре им се разви живота и семействата... Факт койот мога да докажа поне със 100 примера...

Коментар

Working...
                                X