IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Teзи дни се навършиха 26 г. от катастрофата в Чернобил. Мисля, че ескалацията на онко заболявания сред 30+ годишните има много общо с това.

http://www.youtube.com/watch?v=VxyZ0...eature=related

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
      Ако някога се сблъскаме на улицата - по това ще се познаем..., но много обичам сутрин да провокирам и славеите, т.е. - да опитвам да изкарам някоя мелодия и мисля, че и те като мен - често се "впрягат" подсъзнателно - може би виждат "конкуренция" някаква...
      Coldplay - Paradise (Peponi) African Style - http://www.youtube.com/watch?v=Cgovv...eature=related

There is no right way. Only your own way!

Коментар

• Първоначално изпратено от R.A.T.M. Разгледай мнение
        По-добре голяма ракия в малка кръчма, отколкото малка заплата в голяма банка ...
        Я още едно в тоя дух: По-добре легнал под масата, отколкото прав на струга!

Приятна почивка на всички!

Коментар

• След такава тирада от писане на постове, изпълних лимита си за 5 дни напред...

Весели празДници!
          "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнение
            Добро утро, форумци

Напоследък на път за работа си пея тихичко по улицата нещо, според настроението. Това сутрин рано като няма много хора и аз съвсем тихичко ама почту бне се учва освен ако не е някой съвсем близо...сигурно защото съм се бъгнала от толкова неща за решаване, все умислена и...ужасТ.. И какво забелязах днес...нормално излизайки по едно и също време и пътувайки по един маршрут да срещаш едни и същи хора, та в този ред на мисли както си пеех тази сутрин tra me e te - http://www.youtube.com/watch?v=_KN_nyGehek и изведнъж един глас отзад продължи песента Лелееей щях да потъна от срам някъде, но се засмях и продължих с бодра стъпка смело напред

Лудите, лудите те да са живи...

Хубав петък и не си тананикайте "пред публика", че не се знае кой ще продължи песента

Ако някога се сблъскаме на улицата - по това ще се познаем..., но много обичам сутрин да провокирам и славеите, т.е. - да опитвам да изкарам някоя мелодия и мисля, че и те като мен - често се "впрягат" подсъзнателно - може би виждат "конкуренция" някаква...
            "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
              Най хубавите работи стават на тъмно

Не обичам хубавите ми работи да стават на тъмно..., няма как да се получат именно хубави, ако са на тъмно...

Коментар

Заре спортен ден ти желая специално и поздрав с ето тази - http://www.youtube.com/watch?v=ILWSp0m9G2U

НашОтУ благУродие - изказва благодарности на ВашОтУ БлагУгодие за поздравчето.

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                  Добро утро на всички и усмихнат ден)
                  Колкото по-малко намесвате политиката и икономиката, толкова повече ще чуруликат птичките щастливо )

... горното е абсолютна аналогия на следното: колкото по-малко намесвате политика и проблеми с кучетата - толкова повече ще чуруликат децата ви щастливо...

Коментар

• Marandi i Kosmo ще разпускат.Пожелавам и да си изкарат добре и после да разкажат.За съжаление земеделците не могат през този сезон.Само на Гергьовден ще отпуснем душите.Има много работа в момента.

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                      По-добре малка водка в бара, отколкото голям бой в районното...
                      Живот
                      По-добре голяма ракия в малка кръчма, отколкото малка заплата в голяма банка ...

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                        "Колко му трябва на човек за да е щастлив - един вагон хляб и един вагон хайвер. И ако може хайвера да е черен, а хлябът бял"
                        Братя Стругацки

"По добре богат и здрав, отколкото беден и болен"
                        Фолклор
                        По-добре малка водка в бара, отколкото голям бой в районното...
                        Живот
                        Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Това онова за щастието...

*Ако искаш да разбереш думата щастие, приеми я като награда, а не като цел. Сент Екзюпери

*Ако искаш другите да бъдат щастливи, проявявай състрадание. Ако искаш да бъдеш щастлив, проявявай състрадание. Далай Лама

*Ако искаш час щастие – легни да подремнеш. Ако искаш ден щастие – иди на риба. Ако искаш месец щастие – ожени се. Ако искаш година щастие – наследи богатство. Ако искаш щастие за цял живот – помогни други му. Китайска пословица

*Ако към липсата на болка се прибави и липсата на скука, ние по същество сме постигнали щастие в живота. Шопенхауер

* Ако на света имаше повече хора, които желаят собственото си щастие повече, отколкото желаят нещастието на другите,за няколко години бихме постигнали рая. Бъртранд Ръсел
                          "Колко му трябва на човек за да е щастлив - един вагон хляб и един вагон хайвер. И ако може хайвера да е черен, а хлябът бял"
                          Братя Стругацки

"По добре богат и здрав, отколкото беден и болен"
                          Фолклор
                          Баба ме научи на много неща.
                          tnm

Коментар

• Това онова за щастието...

*Ако искаш да разбереш думата щастие, приеми я като награда, а не като цел. Сент Екзюпери

*Ако искаш другите да бъдат щастливи, проявявай състрадание. Ако искаш да бъдеш щастлив, проявявай състрадание. Далай Лама

*Ако искаш час щастие – легни да подремнеш. Ако искаш ден щастие – иди на риба. Ако искаш месец щастие – ожени се. Ако искаш година щастие – наследи богатство. Ако искаш щастие за цял живот – помогни други му. Китайска пословица

*Ако към липсата на болка се прибави и липсата на скука, ние по същество сме постигнали щастие в живота. Шопенхауер

* Ако на света имаше повече хора, които желаят собственото си щастие повече, отколкото желаят нещастието на другите,за няколко години бихме постигнали рая. Бъртранд Ръсел

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                              Мани, мани. От една седмица съм сложила обръча на видно място. Но леко ме смързява и не знам кога ще започна да го използвам.
                              Само един ле ???
                              Аз си меслех, че общувам с хора професьоналисти, .. разбиш ле..
                              Един път по телевизора една кака, общуваше с 5-6 едновременно ...
                              Обръча де ...
                              Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Ааа момичета я да се стягате иде лятото какви са тия "любовни дръжки" както казваше една мацка, моя позната...диференциалното уравнение трябва да изглежда максимално добре и привлекателно. Не се съмнявам, че и с обръч и без изглеждате страхотно Хапвайте си от всичко, което ви е на сърце, но в по-малки количества там е тайната на добрата фигура

Sofia Essaidi - Je veux tout - http://www.youtube.com/watch?v=T6Cap...ture=endscreen

Коментар

Working...
                                X