IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
    Космо е избрал пътя на алкохолика самоубиец, вживял се в ролята на Че Гевара и Робеспиер и опитващ се да докаже че живота се върти около оста на половият му член.... Идея намаш какъв объркан и странен човек съм.. Сигурно стардам от някакво заболяване на нервите...

Серги брат, много ме кефиш. Толкова обичам да общувам с културни и извисени духовно хора, увличащи се от поезия и търсещи олицетворение на филмовите герои, пречупвайки ги през призмата на собствения си мироглед... Продължавай все така, че в света на силиконовите певачки и татуираните треторазрядни футболисти, трябва дас има повече хора като теб...
    Извинявай, че така зад гърба ти, но нали знаеш - добрата клюка е ефикасно хапче против скука. Ама те и колегите били клюкари. Мислех, че няма да ти кажат.
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
      Добро утро tnm
      Добро утро красавици и юнаци

tnm, най умния човек, когото познаваш определено я разбира ФИЛОСОФИЯТА
      Най-умният човек когото познавам, харесва мислите на най-умния човек когото ти познаваш
      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
        Aре стига сте се помотавали, хващайте работата, че трябва да изкъртим кинитите за довечера
        Немой да мЪ юркаш по този начин! За да бачкам ми трябва вдъхновение
        Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
          Ай долар ден и от чичи ви Колчо ...
          Ного здравей, доход и настроение петъчно..
          Превали ли обЕд, отпушвам Загорската ...
          Чеерс
          Коле, време е!
          http://www.youtube.com/watch?v=BKm_y6QmTRE
          Мечо

Коментар

• Aре стига сте се помотавали, хващайте работата, че трябва да изкъртим кинитите за довечера
            Не е препоръка... !!!
            "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от Duran.B Разгледай мнение
              Добър ден на всички ви! От известно време ви чета постовете и исках само да ви кажа, че ми усмихвате деня! Пожелавам на всички ви усмихнат и успешен ден!

Коментар

• Добър ден на всички ви! От известно време ви чета постовете и исках само да ви кажа, че ми усмихвате деня! Пожелавам на всички ви усмихнат и успешен ден!

Коментар

• Ай долар ден и от чичи ви Колчо ...
                  Ного здравей, доход и настроение петъчно..
                  Превали ли обЕд, отпушвам Загорската ...
                  Чеерс
                  Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Добро утро лъвове и лъвици. Дал бог добро.Космо в добра форма си брат ми - щом си готов за нови подвизи. Прави купоните и после ще ни разкажеш какво в станало

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                      Здравей Серго,

Да, май Космо е избрал пътя на същността
                      Космо е избрал пътя на алкохолика самоубиец, вживял се в ролята на Че Гевара и Робеспиер и опитващ се да докаже че живота се върти около оста на половият му член.... Идея намаш какъв объркан и странен човек съм.. Сигурно стардам от някакво заболяване на нервите...

Серги брат, много ме кефиш. Толкова обичам да общувам с културни и извисени духовно хора, увличащи се от поезия и търсещи олицетворение на филмовите герои, пречупвайки ги през призмата на собствения си мироглед... Продължавай все така, че в света на силиконовите певачки и татуираните треторазрядни футболисти, трябва дас има повече хора като теб...

Коментар

• Оооо банда... Добро утро... Днес реших за пръв ден да дойда на работа, че забравих да дам заплати на хората и се сетих чак вчера (по принцип ги давам на първо число, ама трябваше още преди празниците, ама нали не бях в БГ)... Та сега се чудя от къде да взема днес пари за тази работа..... До края на седмицата продавам един аппартамент на Руски паметник и ще взема към 70 х. евро и май чак тогава ще се плаща... Па сега гледам за един ден ми дошли 4 запора - 1 от данъчните (сигурно някое ДДС, от новият бизнес със хартиите) и 2 от разни фирми (не се и сещам кои са защото познавам физическите лица) и един от една банка... Общо запори за 680 х. лв.. Ако някой може да ми отговори как можце човек да работи нормално, като няма как да си ползва банковите смнетки, да ми се обади.. Всъщност няма защо да ми се оибажда че аз съмм така от три години.... Ще ни върне тая криза във времената на натурална размяна... Ама то вече сме там - обърнете внимание че никой реално пари не дава - всичко е бартери и прихващания - ти ми строиш блока, аз ти давам три апартамента, аз ти давам машини за сервиза, ти ми правиш колите без пари докато не стигнем стойността с лихвите.. Ебати икономиката. Всичко умира.

Как и да е.. Да не мислим за глупости в тоя хубав ден. Днес приятелката ми отива при техните да се сбогуват преди да замине за САЩ и съм решил; довечера такава огрия да заформим със един съсед и двама приятели... Ще събера цял отбор "корици" на мъжки списания и от нас до колкото изкараме, после на Панчерево на вилата и два дни пиене, ядене и тия три работи.... И аз съм човек все пак и имам нужда от почивка и изпускане на напрежението... Ха наздравер - капнах си едно уиски, че по лесно да поема бурята...

ПС. Мале сега си пуснах служебният телефон - над 150 пропуснати повиквания и СМСи.. СЕга се убедих колко съм прав че започнах да не нося телефон дето го имат много хора.. Представи си у Виена да проведа 240 разговора...

Коментар

• Май - каза Финдли.
                          -Ноща ще минеме без сън?
                          Ще минем - каза Финдли.

Коментар

• Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнение
                            Що да се променя ника?
                            Асоциацията ми е интересна.

Добро и за теб Мечо.
                            Здравей Серго,

Да, май Космо е избрал пътя на същността
                            Баба ме научи на много неща.
                            tnm

Коментар

• Просто усещам некаква липса.
                              Нощя ръчках по компютрите некакви програми за бекъп.
                              Нощя!От четри следобяд.Здравето ми зеха.
                              Изпих де що намерих - литър бира,нещо клатещо се в бутилка Джим Бийм и шише прашясало червено,дето все още го процеждам,щот е доста старо.
                              Мак и момчетата ряпа да ядат.

И гледам един забравен филм - 50 гб.
                              Брат Пит,Шон Пен....
                              Казвам си, ще го изгледам на тъгъдък като за почивка.
                              Шашав филм - "Дървото на живота".
                              Главната героиня сама си говори/така започва/:

Мъжкото сърце може да избира два пътя на живот:
                              Пътят на същността.
                              И пътят на милостта.
                              Ти сам трябва да избереш
                              по кой от двата да поемеш.
                              Ако избереш милостта,
                              забравяш за себе си.
                              Приемаш да бъдеш забравен,
                              пренебрегван, мразен.
                              Приемаш обиди и наранявания.
                              А същността те кара
                              да си угаждаш.
                              - Кара и другите да си угаждат.
                              Същността господства над
                              всичко останало.
                              Учеха ни, че който избере пътя
                              на милостта,
                              няма да го застигне лош край.
                              Ще бъда честна с вас.......

Та се присетих за Космо.

Това ще да е.
                              Last edited by sergo; 04.05.2012, 08:12.

Коментар

• Що да се променя ника?
                                Асоциацията ми е интересна.

Добро и за теб Мечо.

Коментар

Working...
                                X