IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• В автобуса пиян на кирка мъж се обляга на жена. Тя търпи в началото, но по едно време му казала:
    - Може би след малко и ще легнете върху мен?
    Пияният я погледнал с мътен поглед и изфъфлил:
    - Я глей, размечтала се!..

Коментар

• Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнение
      Аз като си хванах крадеца самосиндикално и кво?
      И най-възпитано му вмених да се приведе в беззащитно състояние,
      докато се дотътри следствената група?
      Още се влачи делото - четри години!
      Аз ходя на дела - него го нема!
      17 хилки съм върнал на клиенти и още толкова, като броим другите неща!
      А веществените доказателства, дето гният в мазата на Трето?

Да ви разправям ли случая?
      Аз измислих виц

Въпрос:
      Какви са приликите и разликите между организираната и неорганизираната престъпност.

1. Прилики
      а) полицията не ги преследва

2. Разлики
      а) полицията знае къде извършва престъпления организираната престъпност, но не знае къде извършва престъпления неорганизираната престъпност
      б) ако полицията се натъкне случайно на неорганизиран престъпник го залавя, но ако се натъкне случайно на организиран престъпник (което е много по трудно - виж подточка а)), се прави, че не го е видяла и го оставя да си върши "работата"

Това е виц. Затова се смея. Да не си помислите, че така мисля. Неееееее. Аз мисля, че има само един два процента лоши ченгета пък другите са и умни, и убави, и работни
      Баба ме научи на много неща.
      tnm

Коментар

• Драснах 1 анализ набързо в блог-чето, че "издребняхте", но всички сте прави като позиция:

http://marandi.blog.bg/biznes/2012/05/08/.951151

П.П. Той май не е за тук, а за темата за своеволията, който иска да го премести.

Чиърс, че то без алкохол откачам с тия "случки" из къщи.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
          Аз пък застъпвам максимата, че делото за спасяване е дело на самия давещ се.
          За полицаите, съда, държавата, твоята собственост и живота на семейството ти са, колкото и цинично да звучи - чужда собственост и чужд живот. Те се опитват да ги опазят, но най-добре можеш да ги опазиш ти, стига да ти разрешат да ползваш средствата за това.

В момента сме като овце и се надяваме овчарското куче да не спи, ако влязат вълци в кошарата.
          Срам и позор, а уж сме върховния хищник на планетата.
          Аз като си хванах крадеца самосиндикално и кво?
          И най-възпитано му вмених да се приведе в беззащитно състояние,
          докато се дотътри следствената група?
          Още се влачи делото - четри години!
          Аз ходя на дела - него го нема!
          17 хилки съм върнал на клиенти и още толкова, като броим другите неща!
          А веществените доказателства, дето гният в мазата на Трето?

Да ви разправям ли случая?
          Last edited by sergo; 08.05.2012, 13:38.

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
            Претърсваха паркинзите и гаражите до първите камери на входа на Варна.
            Явно няма да излезе криминалист от мен.
            Само да питам претърсваха не е ли граматически по правилно да е в кавички.

То не че съм много умен. Имам един бивш колега. Мултимилионерче момче. Мнооого кораби. По времето когато в България юнашки се крадяха коли. Имаше естествено много хубави коли човека. Той се хвалеше колко е гъст с полицията. Едната му я откраднали. Завъртял един телефон на един приятел в полицията. Каза, че точно след час и половина са му я докарали невредима. Аз му вярвам. Никога не ме е лъгал.
            tnm

Коментар

Колчо, в 4 сутринта и при двете ти спящи деца в другата стая, действа само един закон и това е този на Джунглата.
              100 % съгласен !!!
              Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                И ако си някой, който физически не може да се защити ?
                Ако крадецът извади по-голям патлак ?
                ... Не не .. В никакъв случай не съм толераст (по-скоро, съм доста близо до другата крайност), но смятам, че ако искаме да живеем, като БЕЛИ хора, трябва да се стремим, да направим нещата така, че ЗАКОНЪТ да е определящ...
                Иначе ставаме като мангалите...
                Колчо, в 4 сутринта и с двете ти спящи деца в другата стая, действа само един закон и това е този на Джунглата.

Коментар

За полицаите, съда, държавата, твоята собственост и живота на семейството ти са, колкото и цинично да звучи - чужда собственост и чужд живот. Те се опитват да ги опазят, но най-добре можеш да ги опазиш ти, стига да ти разрешат да ползваш средствата за това.

В момента сме като овце и се надяваме овчарското куче да не спи, ако влязат вълци в кошарата.
                  И ако си някой, който физически не може да се защити ?
                  Ако крадецът извади по-голям патлак ?
                  ... Не не .. В никакъв случай не съм толераст (по-скоро, съм доста близо до другата крайност), но смятам, че ако искаме да живеем, като БЕЛИ хора, трябва да се стремим, да направим нещата така, че ЗАКОНЪТ да е определящ...
                  Иначе ставаме като мангалите...
                  Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Просто смятам, че престъпността (в различните и форми) е функция на слабата (?) намеса на органа ... (Не визирам само мангалите, ВСИЧКИ престъпници)

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                      Ми да се пробвам

Как ?
                      с телефонно обаждане

За колко време ?
                      не вярвам да е било за повече от 2 часа
                      Претърсваха паркинзите и гаражите до първите камери на входа на Варна.

Коментар

Какво им е "потенциалното", когато са ти влезли в къщата или двора, където живееш ти и децата ти??

Дано такива благонравни хора като теб да са по-малко в Парламента.

Отстрелването им му е майката. Преди дни дадоха как бяха заловили двама манговци, които бяха демонтирали 70-80 килограма крепежни елементи от жп линия. Това според не е ли опит за УБИЙСТВО, при това с очакван голям брой жертви?
                        Не не ... сакън,
                        въобще не съм благонравен...
                        Просто смятам, че престъпността (в различните и форми) е функция на слабата (?) намеса на органа ... (Не визирам само мангалите, ВСИЧКИ престъпници)

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                          Миналата година бяха откраднати джиповете на някакви румънски "клечки". След нотата, полицията се размърда и ги намери. Познайте как?
                          Ми да се пробвам

Как ?
                          с телефонно обаждане

За колко време ?
                          не вярвам да е било за повече от 2 часа
                          tnm

Коментар

Е те тука е проблема сопред мен ...
                            Щото безразборното, узаконено отстрелване на потенциални крадци, ми се вижда малко ... хмм на баш като за двайспърви век ...
                            Какво им е "потенциалното", когато са ти влезли в къщата или двора, където живееш ти и децата ти??

Дано такива благонравни хора като теб да са по-малко в Парламента.

Отстрелването им му е майката. Преди дни дадоха как бяха заловили двама манговци, които бяха демонтирали 70-80 килограма крепежни елементи от жп линия. Това според не е ли опит за УБИЙСТВО, при това с очакван голям брой жертви?

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                              Пласирането на дрога престъпление ли е - престъпление е

1. Лично ти за колко време можеш да ги научиш местата в София, където се пласира дрога.
                              2. Мислиш ли, че цялата софийска полиция заедно с всичките и началници с лампази е по неспособна от един човек, пък бил той и умен като теб.
                              Миналата година бяха откраднати джиповете на някакви румънски "клечки". След нотата, полицията се размърда и ги намери. Познайте как?

Коментар

Не ме разбираш. Хайде да не говорим за циганите (щом те дразни), а като цяло за крадците:
                                Ползата от подобен закон ще е превантивната мярка, страха, че крадецът може да бъде застрелян от собственика.

Като се обадиш на полицията, те пък ако и случайно го хванат, какво толкова ще се случи с крадеца?! След 3 дни е пак на свобода, защото 5 кокошки са под 150 лева и даже няма да му повдигнат наказателно обвинение.
                                Е те тука е проблема сопред мен ...
                                Щото безразборното, узаконено отстрелване на потенциални крадци, ми се вижда малко ... хмм на баш като за двайспърви век ...
                                (Горещо подкрепям реда и правото на частната собственост, но искам всеки да си върши работата !!! И полицая, като залови пиян, двайстолевката да не му затваря бдителния взор... Не твърдя, че всички полицаи са продажници, но ...)

Коментар

Working...
                                X