IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Уж да се наям диетично и па преядох... Ама съм убеден че има някакво ГМО в храните дето ядем... Занчи винаги след като се натъпча почва едно да имам вкус на ацетон в устата... Какви ли отрови поглъщаме..

Коментар

• Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнение
      Зарко благодаря ти, оправи ми настроението и дори се смях сама пред компито
      Радва ме фактът, че си се смяла на нещо, защото смехът е много дефицитен и трудно стигаме до него в забързаният ден...
      "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнение
        Привет,

...
        http://www.youtube.com/watch?v=6pBAtdm4Xus

п.п. търся си вълшебната пръчка, която решава всички проблеми (ако я видите ми се обадете - ще измислим план как да се снабдим с такава)
        Вероятно си забравила крилатата фраза, че който търси - винаги намираЛ... в тоя смисъл, ще ти се покаже и вълшебната пръчка, но не в периметъра на Темида... и вероятно - като се постъмни, след края на работният ден....., а как ще се снабдиш с нея (с пръчката, дето прави чудеса...) - ама пак ли да те уча: обърни се към оная интуиция, за която говорих по-долу...
        "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• .
          Last edited by artemida_sofyanska; 21.02.2012, 17:44.
          There is no right way. Only your own way!

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
            Асенчо, аз ако се обръщам така към теб, това не означава, че всяка представена тук дама, е непременно кака (ти), но пък и ти вероятно се презастраховаш, да не ти „тръгне приказката” на такъв, който „гонеЛ” гаджетата У форумО..., както някои често приказват, искайки да уязвят някого (тук), когато вече са им свършили всички аргументи в друг (някакъв) диспут... (това беше „едно на ръка”).

Другото: дамата си каза, че някой(НЯКОЯ) от форума й е подсказал да се „пусне” между другото тук, вероятно, за да „разнообрази” живота си, защото сред ония „сухари” в сферата на правосъдието ВЕРОЯТНО са по-ограничени откъм изливане на „бушуващи страсти”, а и Темида трябва да бъде уважавана истински, а не „уважавана” по другият начин... Не говоря лошо за колегите й (щом ги има), но това си е в повече от случаите една феминизирана професия... Дори не защитавам идеята за това, че на работното място човек трябва да „върти очи”, но все пак сме хора, които по-често работят в светлата част на деня, по което време, сред колеги - минава и по-голямата част от съзнателния ни живот...

Някои казват, че там, където си вадиш хляба – не всичко останало можело „да се вади”... В тоя смисъл, уважавам становището на твърдо убедените да правя кариера по точно определен начин...Уважавам, разбира се, а какво мисля аз - е друг въпрос..., все пак - в периметрите на Темида не бих се правил на търсач на силни усещания...

И все си мисля, че като почваме да даваме съвети някому (как го пръскаме встрани тоя си ум – и все така – раздавайки надясно и наляво съвети.... ние в тая страна..., първо място вероятно държим в света по раздаване на съвети...)..., ама – какво трябваЛО да разбираме, когато някой ни кажел нещо, ама, какво пък ние не сме му отговорили, че какво точно ни намеквал... Особено пък, ако се отнася до вътрешното усещане на една жена, която изобщо си представяме като толкова неопитна и недосетлива..., а в действителност Тя ни е преценила още в момента, в който ни хвърли светкавичният си поглед, а ние още не сме казали първата си дума... Когато пък ние най-после решим да си отворим устата, за да й кажем първата си дума, нещо от рода на познатата реплика на Джоуи от "Приятели" (или нещо друго по наш избор): „Как сиии?”, тя вече е убедена в преценката си и е взела окончателното СИ решение, дали сме отхвърлени, или „ще я свалим”... А някои просто си разнообразяват ежедневието...

..............
            (гледам си в чашата, това кафеее – така и не свършва, т.е. – имам основания да продължавам да ви отегчавам с разсъждения, ама хайде до тук за сега...)

Поздрави на всички!
            Зарко благодаря ти, оправи ми настроението и дори се смях сама пред компито

Коментар

• .
              Last edited by artemida_sofyanska; 21.02.2012, 17:44.

Коментар

• Първоначално изпратено от acen1975 Разгледай мнение
                како,задаваш си грешния въпрос....
                верния е : "защо пък точно с теб се съветва и споделя"
                споко-и да не моа да си отговориш на верния въпрос,не е фатално.... рано или късно и верния въпрос ще бъде ЗАДАДЕН ВЕРНО ...
                ама понеже е коледа и се правят пожелания,пожелавам ти съвсем пожелателно да е по скоро,че ако "познатия" продължава да печели интимност с тая стратегия ,също толкова и рискува да убие и всяко таящо се в теб желание(ако въобще има такова) ...
                Асенчо, аз ако се обръщам така към теб, това не означава, че всяка представена тук дама, е непременно кака (ти), но пък и ти вероятно се презастраховаш, да не ти „тръгне приказката” на такъв, който „гонеЛ” гаджетата У форумО..., както някои често приказват, искайки да уязвят някого (тук), когато вече са им свършили всички аргументи в друг (някакъв) диспут... (това беше „едно на ръка”).

Другото: дамата си каза, че някой(НЯКОЯ) от форума й е подсказал да се „пусне” между другото тук, вероятно, за да „разнообрази” живота си, защото сред ония „сухари” в сферата на правосъдието ВЕРОЯТНО са по-ограничени откъм изливане на „бушуващи страсти”, а и Темида трябва да бъде уважавана истински, а не „уважавана” по другият начин... Не говоря лошо за колегите й (щом ги има), но това си е в повече от случаите една феминизирана професия... Дори не защитавам идеята за това, че на работното място човек трябва да „върти очи”, но все пак сме хора, които по-често работят в светлата част на деня, по което време, сред колеги - минава и по-голямата част от съзнателния ни живот...

Някои казват, че там, където си вадиш хляба – не всичко останало можело „да се вади”... В тоя смисъл, уважавам становището на твърдо убедените да правя кариера по точно определен начин...Уважавам, разбира се, а какво мисля аз - е друг въпрос..., все пак - в периметрите на Темида не бих се правил на търсач на силни усещания...

И все си мисля, че като почваме да даваме съвети някому (как го пръскаме встрани тоя си ум – и все така – раздавайки надясно и наляво съвети.... ние в тая страна..., първо място вероятно държим в света по раздаване на съвети...)..., ама – какво трябваЛО да разбираме, когато някой ни кажел нещо, ама, какво пък ние не сме му отговорили, че какво точно ни намеквал... Особено пък, ако се отнася до вътрешното усещане на една жена, която изобщо си представяме като толкова неопитна и недосетлива..., а в действителност Тя ни е преценила още в момента, в който ни хвърли светкавичният си поглед, а ние още не сме казали първата си дума... Когато пък ние най-после решим да си отворим устата, за да й кажем първата си дума, нещо от рода на познатата реплика на Джоуи от "Приятели" (или нещо друго по наш избор): „Как сиии?”, тя вече е убедена в преценката си и е взела окончателното СИ решение, дали сме отхвърлени, или „ще я свалим”... А някои просто си разнообразяват ежедневието...

..............
                (гледам си в чашата, това кафеее – така и не свършва, т.е. – имам основания да продължавам да ви отегчавам с разсъждения, ама хайде до тук за сега...)

Поздрави на всички!

Коментар

• http://www.youtube.com/watch?v=yNp9SBW4xTA

те Ви и от мен една песньовка, като сте го подкарале
                  Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                    Голям горчилник е "Цитросепт"-ът., но има ефект ако и да е плацебо.
                    На времето си миехме косите с него против пърхут.... Иначе бил полезен. Ама ти си го капи в сок, не го пий направо..

Коментар

• Голям горчилник е "Цитросепт"-ът., но има ефект ако и да е плацебо.

Коментар

• Късно е, чадо ...

Противник подслушивает !

PS :http://www.youtube.com/user/ello?fea.../1/gi2bpWie3k4
                        Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Али па вие, мъфини ви направих,вие се гоните по темите
                          Я се вземете в ръце

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение

Не в таз тема бре - се'а дращим във форекса .

ПС: Май си си сварил кавето с водка , вместо с вода
                            Млък бре МИСКИНИНО !!!!
                            Виж, че се поправих
                            Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                              Лелеййй, кви са тия смрадливи мангали бре баткаа ???...
                              така на чуйек може да му приседне залъка направо ....
                              Колчо,ако отидеш в една голяма ромска махала не залък ами направо може да онемееш.Казвам ти за десет минути в гетото ще видиш такива неща,които са странни за нас,където сме с тях толкова близко.Никъде няма да видиш така на гъсто толкова мъже хванати под ръчичка и с въртяща газът походка.Присъствал съм на един боксов мач- в зала,където повечето публика беше от гушнати един за друг роми и ромчета,които при една загуба на техен съкварталец влезнаха във такава яростна схватка с боксьори,че при мелето започнах да се чудя тези гейове ли са,или елитни спортисти.Във връзка с линка на Добито пуснах и моя,а и темата е за разпускане.....

Коментар

• Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнение
                                ШАПКАРИНА чадо,
                                сутрешното ПРОЦЕДИРАНЕ е само
                                допълнение към следобедното и вечерното,,,,,,,,,,

Не в таз тема бре - се'а дращим във форекса .

ПС: Май си си сварил кавето с водка , вместо с вода
                                Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

Working...
                                X