IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
    Абе да си призная Ринче така и не отидох повече.. Чувствам се по добре май... Аз като ходих предния път ми беше такъв стрес, .....

.......... Ама с рускинчето ще прекратя.. Това не е жена за секс, а три брака ми стигат.. На тия години не ми се влюбва, да ми се смеят хората... .

Бат с риск да стна досаден но е уникална - идея нямаш какво излъчване има.............

......За начина и на обличане не ми се коментира - всяка дрешка е направена като за нея и да и подчертава уникалното тяло...

..........И по някакъв начин е изкл'чително хитра и флиртува много финно през цялото време.. Лудост.. Тая приказност и неизвестност направо ме влудява.. Не за мен това гадже, има нещо гнило, човек трябва да е луд за да не забележи нещо нередно в ситуацията една уникална жена, красива, млада и богата да пропътува толкова километри, да си докра колата, шофьора, охраната, уж да инвестира в недвижими имоти......

..... как и по кава причина тая жена (момиче) ще иска да има връзка (или да спи с мен) .............

...... аз акъв секс харесвам - това бижу има опасност физически да го нараня ако го... както аз мога.. Това е като да идеш на Рали Париж - Дакар с Ферари...

....А ново 20 от онзи ден са ме съкратили от Университета и вече няма да преподавам.. Имам две оферти от сериозни ВУЗове но не чувствам че имам потенцила аз да уча хората на житейска мъдрост и професионални умения... Вярна е максимата че ако не те уволнят човек сам не напуска...

Колегите са много тъжни.... .

Космо, при теб нещата само се очертават (щриховат), с което даваш възможност на всеки, който чете да развива тезата си в някаква посока, може и съвсем различна на твоята..., пък и не се сърдиш на различните мнения, което е ценното в случая... Маркирах част от темите, но това не е изваждане от контекста, а фиксиране на вниманието в определена посока. Най-общо, ако имаш идеята да обобщиш нещата по подходящ начин – като диалози и впечатления на публиката по твоите постове (макар и с циничен привкус на места, които изразяват нещата от живота, какъвто той е в действителност) – това (според мен) би се котирало като бестселър... и то – наистина динамично развиващ повествования и отношения между реални участници, макар и представени зад никове, което пък снема задръжките им – да използват неприятни за теб констатации, дори и обидни квалификации... (разбираш накъде бия)...

По същество: „Колегите са тъжни”..., това е временна тяхна реакция, разбира се, а хората СМЕ егоисти: повече „от носа си” не виждаме, ако ще някой да е бил нашият благодетел и ни е направил най-големите добрини в живота..., все пак – зависи и от чертите в характера НИ, но общо-взето – можем да помним някои хора с добро..., можем, а дали го правим – е друг въпрос... Тоя свят е свят на егоизма и това е водещото начало в отношенията ни..., чувства, сълзливост... са непонятни „качества”, които определено правят хората уязвими...

Не зная защо се впрягам да отговоря на следващата ти констатация, но решително не съм съгласен с това, че ако не е уволнен, човек сам не напуска... Напуска. И още как! Да де – вълчи закони и нам що си...., ако човек се е „врял” достатъчно тук-там, то има и доста възможности, за да излИЗА на пазара (на труда) – многократно, а каква ще е „раздялата” с работодателите, които са некоректни (по условие коректността не поражда необходимост от „натриване” на нечий нос...) – дали с показване на среден пръст, или ще е полураздяла, при която ще се „гоните” по съдебните зали..., това е въпрос на собствен избор... Не може някой да издевателства над някого и да не получи адекватна реакция, пък ако ще да носи гръмкото име "Работодател"...

Ето как опитвам индиректно да покажа това, че в много посоки трябва да се ангажираме, защото това са нещата от живота: разнообразен, неповторим, непредвидим...

За кукличката – зеленоока, да кажа и аз две думи на кръст: мисля, че някои дами вече доста широко са се усмихнали на вътрешната ти убеденост, че – която и да е от тях – е толкова крехка, че да може по време на секс да бъде „счупена”... Не мисля, че изобщо би я наранил физически..., но пък – може би (!) една здрава и мощна фигура като твоята, заедно с още много качества, които е фиксирала още при първите часове с теб – именно такива неща да стоят в основата на нейното „привличане” от теб..., но може и други фактори да има...(тук не ми се разсъждава, защото много ще разтегна времето)..., но във всеки случай искам да ти кажа, че нещата през тяхното мислене (на дамите) – изобщо не са такива, както ние ги виждаме..., може да й приличаш само на някого – и това да я привлича, което не е сериозно твърдение, де..., може да търси най-общо изживявания с определен човек..., но може и да не е тая, за която се представя (да е наета от някого, да е с фантазии и въображение..., но това са – от всякъде погледнати - вече най-фантасмагоричните ми фантазии)...

Иначе, всяка жена, която ни привлича с нещо, би трябвало да има излъчването си... Това и при мен е утвърдено..., а дрешките – дали са подчертаващи уникално тяло, или – не дотам..., все някога ще бъдат снети от уникалните форми... При мен „уникални” свързвам не толкова с „пищни”, колкото с „индивидуални”...

Накрая няколко думи и за здравословното състояние: няма как някой да живее с мисълта, че е „железен”, но фактът, че мърдаме – вече е достатъчен, за да докажем съществуването си...

Нали имаше една притча за тоя, който – отегчен от живота – тръгнал да се беси и харесал върбата над реката, вързал примката, надянал я през врата си и скочил във въздуха, при което клонът се счупил и нашичкият се изтрещял в реката, като с плуване едва се добрал до брега... При високият бряг, се измъкнал на сухото с големи усилия и разтреперан – си казал: „За едното бесене – щях да се удавя!”...

И също ми идва наум притчата за Сократ (дано не греша): събужда се с главоболие и извиква роба си, като му казва: „Ето ти 10 жълтици, иди при лекаря, за да ти даде рецепта за главоболието ми. После иди при аптекаря – ето ти още 10 жълтици, за да купиш лекарството, което е предписал лекарят.., когато свършиш всичко, ела и ми донеси лекарството...” След известно време робът се връща с лекарството и го подава на Сократ... , но какво било изумлението му, когато Сократ изхвърлил през прозореца лекарството!!!! И робът попитал: „Господарю, защо изхвърлихте това лекарство, което лекарят и аптекарят дадоха за вас и защо трябваше да платите толкова злато за това?” Сократ се усмихнал и отговорил: „Изпратих те за рецепта и платих на лекаря, защото той трябва да живее... Изпратих те за лекарството при аптекаря и платих за това, защото той също трябва да живее... Накрая – изхвърлих лекарството, защото и аз искам да живея...”

Космо, ако правилно те разбирам, ти често попадаш в ролята Сократова... (когато ни дойде времето –няма сила, която да ни върне...)..., все пак – ти най-добре знаеш кога е необходимо да предприемеш някакви мерки за здравето си. Ти – и никой друг! Но пък – да се виси само при лекари е другата крайност – и не ни е необходим такъв тормоз... Ти – и никой друг!

Поздрави!
    "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Космо, ако всичко е верно това дето го разказваш
      скоропостижно требе да приключиш с всичките си
      ангажименти с бизнес и натоварващата психосреда !!!!!
      Да плюеш през рамо и да махнеш с ръка !!!!
      Ако не го направиш бързо
      скоро ще запълниш парцела за 50 000 Евра !!!!
      Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

• Космо, радвам се че си добре. Виждам че инстинкта ти за самосъхранение е силен и бързо се цвъзтановяваш. За всичко си прав брат само не и за рускинчето- ти сам стигаш до изводите че няма какво да те използва. Така че по скоро с тебе ще се ориентира- или ориентират в БГ. Освен ако не мислиш, че могат и искат да те използват за тяхната бизнес мрежа- каквото и да значи това. Много ще ни е яд целия форум, ако го изпуснеш това рускинче- за такива грехове и Господ наказва. За бизнеса плановете -добри са и много хора от 2-3 години правят подобни реструктрорирания. Много продадоха и бизнесите си и това е нормално- след като не вървят и банките ги тормозят. Не знам дали ще намериш в БГ човек да ти движи нещата и да не му висиш на главата- моя опит показва, че е почти невъзможно. Полека- лека ще вървиш към лично пенсиониране, каквото правят всички умни хора над 45-50г. Да не забравяме, че имам приятели които още преди да навършат 40г. се самопенсионираха и сега са по морета и планини по цял свят. С няколко зад милиона зад гърба разбита се. Разбирам ги и много сме говорили с тях за това- живота е кратък. Но за преподаването също не си прав- хвани се пак някъде- аз го правя без голямо натоварване- заради духа и потдържане на формата. С други думи брат ми- препоръчвам ти по малко работа и повече положителни емоции- нали сме моруци вече, в които задължително ще влизат и рускинчетата, но без толкова много пиене. Успех Космо и не се плаши, че виж новобранчето как се изплаши. Да ти ти припомня ли израза- Можеш да се страхуваш, но няма да се плашиш- ти си много пич от всякъде

Коментар

• Космо,пич, разказите от преживяванията ти са невероятни!Има моменти,когато в човек изчезват животинските инстинкти(непременно да прави секс)и вижда в жената срещу себе си(в случая рускинчето) не само сексуален обект,а човек,с когото иска да споделя,да мечтаят заедно,да докосва и да не крие чувства-това приятелю са истински моменти,които в този свят в който живеем са някаква абстрактност и заради своята непривичност ни карат да се чувстваме странно.

Коментар

• Първоначално изпратено от rinaa Разгледай мнение
            Това ако е написано на един дъх , а така изглежда , значи човекът Космо явно има писателски талант . Той и се е доказал вече нееднократно . Аз да питам обаче - Космо , ходи ли пак на доктор , както трябваше ? Не са хубави тези изтръпвания , не трябва да се подценяват сигналите , които дава тялото .

Абе да си призная Ринче така и не отидох повече.. Чувствам се по добре май... Аз като ходих предния път ми беше такъв стрес, че препочитам да се сбия с 8 цигани, един тигър и Майк Тайсън едновремнно...

Кире брат нема страшно. Ама с рускинчето ще прекратя.. Това не е жена за секс, а три брака ми стигат.. На тия години не ми се влюбва, да ми се смеят хората... Бат с риск да стна досаден но е уникална - идея нямаш какво излъчване има, и като почне да си оправя бритона на на уникланата руса (личи си че е с много класна прическа) права дълга коса и с тия зелени очи... За тялото няма да говоря... Понеже е нисичка (е това и е кусура - стига ми до под рамото, но ходи на високи токове) и кръстчето и можес е една ръка да го хванеш.. А дупето и е уникално - оформено, аз им викам кубински дупета.. Циците са и със съвсем лек силикон (личи си щото винаги е леко разкопчана)..Имал и татуировка нио не ми каза къде, щял съм лесно да я намеря... Все пак е модел на бельо.... За начина и на обличане не ми се коментира - всяка дрешка е направена като за нея и да и подчертава уникалното тяло... Много е потайна и това още повече ме изнервя (не привлича а изнервя).. Знаеш че аз страх немам от 2 ри клас кога ме беше страх нашите да не ме изгонят от къщи.... И по някакъв начин е изкл'чително хитра и флиртува много финно през цялото време.. Лудост.. Тая приказност и неизвестност направо ме влудява.. Не за мен това гадже, има нещо гнило, човек трябва да е луд за да не забележи нещо нередно в ситуацията една уникална жена, красива, млада и богата да пропътува толкова километри, да си докра колата, шофьора, охраната, уж да инвестира в недвижими имоти и европейски проекти за възастановяеми източници, а всеки път като сзаговоря за работа, сменя темата и нарочно и казах нещо тотално елементарно и грешо е професионалната сфера и по начина по койот ме погледна разбрах че нищо не разбира от тия неща дето уж би трябвало да работи.. Та на въпроса - как и по кава причина тая жена (момиче) ще иска да има връзка (или да спи с мен) - 45 годишен бивш спортист, сега по скоро едър дебеланко ммакар че определено съм готин и сексуално атрактивен мъж, отявлено имам психически проблеми, проблеми със алкохола, поведението си, със закона, с банките и данъчните (тия неща сто % ги е проучила), женен три пъти с три деца от трите връзки.... По нейните стандарти аз съм социално слаб, та не е и заради парите..???? Има нещо.. Като онази Ана Чапман дето плющеше амрикански политици.. Ма аз и политик не съм... Или поне нямам никакво сериозно влияние върху политици????? Та бягам от там.... Плюс това знаеш Бачо Киро аз акъв секс харесвам - това бижу има опасност физически да го нараня ако го... както аз мога.. Това е като да идеш на Рали Париж - Дакар с Ферари...

Бата Маранди някой ден кат дойда до Търново ще тичаме - избираш една кръчма по далеч от мястото дето ще спя и тичаме до нея.. Най обичам да пия по анцуг щото като се напия като животно нямам пробелм с изваждето на меча при ходене по малка нужда или както би казала Ринчето, при някоя неочаквана дефекация...

Последният мохикан - Приятелю добре дошъл.....Естествено че ще се обръщаш към мен както искаш.... Имаш моят поклон и уважение са смисленият, изпълнен със емоции и лични чувства пост, във точно отмереният стил и обем, хем да не е тежък емда не прекрачи границата на интелектуалното.... Хора като теб ще направят интернет форумите място е което хората не само си губят времето а и намират и изграждат себе си.... Пиши повече. Изразавай лични мнения, житейски преживявания.. Още веднъж добре дошъл.. А сетих се - хита на Канзас Дъст ин дъ уинд ми е любимата песен - звучи странно човек да има една любима песен но на мен ми е точно тази - Как си я уцелил идея нямам.....

За парцела в гробищата с много малко хора споделям (когато не съм анонимен), защото повечето ми действия се тъкуват, че все едно не съм в ред, а нали знаеш в БГ някой като каже че "сестра ти е курва"... Огромни сделки съм губил заради басни и народен фолклор който се носят за миналото ми и за психическото ми състояние... А ново 20 от онзи ден са ме съкратили от Университета и вече няма да преподавам.. Имам две оферти от сериозни ВУЗове но не чувствам че имам потенцила аз да уча хората на житейска мъдрост и професионални умения... Вярна е максимата че ако не те уволнят човек сам не напуска... Колегите са много тъжни че сега ще почна да прекарвам повече в офиса, а з съм един "строг"...Макар че и от там мисля да бягам - докараха ми за голям шеф една изтеричка, дето крещи по цял ден.. Викат че била хермафродит (имаме един агент доктор).. И тогав аще си движа само моите фирми.. Всъщност ще ги закрия и продам всичките за да нес е занимвам със дългове.. Правя си 3 нови - в едната имотите, в другата консултантската дейност и ВЕЦовете (тях ги продавам ам никой не ги ще щото имат проблеми със узаконяването, но доде г затвори държават те ще си избият парите, а Бнаките ще го ду...), в третата колите и сервиза.. С общо счетоводство. А другото дето съм измислил е да си намеря някой много верен човек, на който леко леко да оставя оперативната работа и аз да се отдам на живота, че многото мина, малко остана... Абе 2012 ще ми е интересна година май....

Коментар

• обронамерено здравейте

Благопожелателно и добронамерено здравейте на всички в тази тема,

Аз Ви чета от известно време и доста (да не казвам всички, че ще се наложи да излъжа, а около нас толкова фалш и лъжовно лицемерие, че не бих искал и аз да допринасям за увеличаването им ) от участниците тук ми харесат – като философия за нещата и начин на държание, та даже може да се каже , че се хващам да ви завиждам за интересните преживявания с който е бил , е и вероятно ще бъде изпълнен живота ви.
              Хубавото е, че съществуването на хора као вас ме кара да мисля , че не само аз който „карам в насрещното” като мисли, усещания, мечти (евентално ). Човекът е социално животно (или поне учените глави казват) и когато вижда, че не e сам в преосмислянето на битието си, някак си се чуства по-така ( не мога сега да го обясня точно). Pоследните години си преоценявам живота (нямам представа защо го правя сега) и някак си не съм доволен камо ли удовлетворен от нещата до момента, а има още толкова неща да се правят .

Защо си позволявам сега да ви пиша ?

Бях провокиран от хубавия пост на Космонавт-а и меланхоличния нотка (за липсата на близки приятели в най-трудните мигове) и най-вече завършек на писанието му ( евентуалното бъдещото посещение на гробищния парцел), а както казва народната мъдрост – не питай старило , а …. и т.н.
              Сега от вашите думи аз разбирам, че почти не съм ви на годините (повечето), никак даже на парите, нито даже на единиците отчитащи самозадоволяването (почти сигурно ), но все пак искам да кажа на Космо (позволявам се така накратко да се обърна към него, а ако греша – моля за извинение за непростимото фамилиарничене) от неголямата висота на личните ми преживявания (които евентуално бледнеят пред преживяното от всички вас), че човек трябва да живее по възможност пълноценно така както го разбира живота.
              Няма никакви правила (така както се опитват винаги да ни втълпяват) по какъв начин живота трябва да въде живян, така че да бъде сметнат той за пълноценен. Благодарности от никого няма как да очакваш (най-вече от близки, роднини, деца или партийния комитет (това е лаф от наше село - да не се засегне някой сега )) или от приятели. За голямо съжаление дедо Боже най-рано прибира добрите (а какво е добър човек е мноооогооо разтегливо понятия), но пък заради такива като вас е интересно да се живее на тая Земя, иначе представете си каква неимоверна скука би било.
              Понякога е необходимо нещо малко – дума, жест, събитие, песен, филм, смехът на момиче/жена – да те накара да се замислиш/преосмислиш в някаква много интересна ситуация за вечните или интересните неща (това по повод нахлуващите мисли за безброй (така е думата , иначе са краен брой )) неща когато рускинчето е чакало да се качиш с нея – но пък човек никога не знае какво печели , когато губи и никога не знае какво губи, когато печели.
              Пожелание към всички добронамерени хора – много здраве и сбъднати мечти, а за недобронамерените – Съдбата да им промени посточнното местопребиване в околностите на границата мецду Невада и Аризона в района на Вегас за дълго време )))
              Та наздраве на всички и една песен - възприемането е различно за различните хора.

http://www.youtube.com/watch?v=_wp4O7v5320

Коментар

• Първоначално изпратено от rinaa Разгледай мнение
                Това ако е написано на един дъх , а така изглежда , значи човекът Космо явно има писателски талант . Той и се е доказал вече нееднократно . Аз да питам обаче - Космо , ходи ли пак на доктор , както трябваше ? Не са хубави тези изтръпвания , не трябва да се подценяват сигналите , които дава тялото .
                За таланта за писане е вярно, но не ме слуша как да направи стила си брилянтен, т.е. световен

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Иначе стига сте плашели гаргите с тия "симптоми" като изтръпвания и прочие. Имах период през живота си ( 1-2 години ), в който не можеш да мина 400 м., ако не се държа за някого като ми прилошее - тръпнеха ми не само ръце и половини, ами всичко. Нямах грам баланс на тялото си, т.е. чудех се кога ще се свлека на земята. Причината никога не бях вземал химия, дет' почнаха да ме тъпчат за "добър ден".

Точно в този период традиционната медицина ми "откри": радикулит, плексит, тромбофлебит и какво ли още - не ....
                ----------------------------------------------------------------------------------------------------------
                От над 5 години съм ги ебал всичките и съм сигурен, че ако някой ден пукна, ще е "сърдечно-съдово или рак" ( в кавички ), щот' оттам най-много зобят по клинични пътеки. Дори и без да са ме виждали от какво съм пукнал. За тях ще съм поредната "хартия", която да продадат най-скъпо

Номерът е, че от над 5 години не ползвам даже аналгин-аспирин и драйфам от тях, в момента, в който ги поема. Т.е. след 15 мин. съм над кенефа да драйфам.
                -----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Относно историята с рускинята .... нищо не мога да кажа - само чета. Дано победи Любовта!

Чиърс-а дан' забрайкам!
                Last edited by marandi; 14.01.2012, 03:06.

Коментар

• Kосмо Братко- хем ме разби от всякъде, хем ме притесни. Наистина имаш талант на разказвач, но не е хубаво това което се е случило. Незнам в каква степен субективното ти изживяване- чувствата които си изпитвал отговарят на истинските преживявания. Това което е станало с рускинчето е бял кахър, че не си се качил в стаята, но тези истории с изтръпването на тялото, загубата на представа и ходенете на гробището колкото и да екзистенциални- Харесвам Кафка, Джоис и Камю- и добре разказани ме безпокоят. Може би идват- и съм почти сигурен от смесването на трансена и подобните медикаменти с алкохол. Като любител на литературата ще ти препоръчам романа- Американски психар- имаше и филм, но тои е по лош. Там се наблюдават доста подобни мисли и представи. Да не би да си го чел и да си повлиян от него. Ако ли не препорщчвам ти го да го прочетеш и помислиш за него- страхотна книга е. Дано ме разбереш правилно- чувствам те много близък, но съм малко обезпокоен за тебе- сега се сещам- пиши ми на лични да си разменим телефоните и се запознаем- за всякакви евентуалности.Това ти го писах сериозно, а сега малко по несериозно- това рускинче направо ги е разбило в компанията, но ти не си я загубил и не трябва да се криеш от нея. Отговори и на СМСа и се вижте пак, но този път с по малко алкохол и зобене с хапове. Делово за да представим род и родина. А и нали трябва да се довърши започналата работаТрябва да се насърчава кариерата на манекенките брат.Лека вечер имаш таланти в много области- пази се Приятелю и пиши на лични. Нищо фатално не е станало това е само картина от пеизажа

Коментар

• Това ако е написано на един дъх , а така изглежда , значи човекът Космо явно има писателски талант . Той и се е доказал вече нееднократно . Аз да питам обаче - Космо , ходи ли пак на доктор , както трябваше ? Не са хубави тези изтръпвания , не трябва да се подценяват сигналите , които дава тялото .

Коментар

• Малии, космонавта, накефих се максимално като ти четох поста. Ти имаш талант на писател -евала .

Коментар

• Ей Космо,пиши книга бе братче,даже като материал можеш да използваш един много голям процент от постовете си от тази тема.Това последното,което си написал си е направо сценарий за един епизод от сериал, тип "Двама мъже и половина"

Коментар

• Космо,уникат си бате!

http://www.youtube.com/watch?v=Ii1tc..._order&list=UL

Коментар

• Космо, ти не си космонавт. Ти си извънземен.

Коментар

• Ей ме на в къщи... Аз нещо не съм в ред... Днес както беше по план се видях с рускинчето... Всичко се разви по план... Купих цветя (по съвет на Кирето) дойде от хотела в офиса, оставихме нейния шофьор и с моята кола отидохме на ресторанта (страхотен рибен ресторант)... Беше се облякла уникално - сигурно тоалетите и бяха колкото една лека кола (така каза една съпруга на мой колега дето се занимава с мода) и на това тяло може да си представите как изглеждаше...Там бяха моите бизнес партньори, впечатлих ги определено - 5 мъже със съпруги и приятелки, никой не говореше с друг освен с нея.. А тя се държа уникално - въсдържана, леко флиртуваше. Тия си помислиха че сме гаджета и тя дори не го отрече като се шегуваха.. По едно врем все даже да ме държи за ръката и използваше всеки повод да се докосне до мен....Мноог хитра обаче - откланяше много финно всякакви разговори, коиот за личният си живот или за нея самата... Тръгнахме си и аз и казах че ще я изпратя до хотела.. Стигнахме хотела и нещо ми стана... До сега никога не се бях чувствал така - хиляди противоречащи си мисли нахлуха в главата ми - милсех за секс, за работа, за живота, за коли, за София, за музея до гранд хотел София (ако е музей въобще, за приватизацията на телефонната палата - и всичко това наведнъж... Спрях в някаква синя зона.. Детето ме пита как съм и дали ще се кача и аз изведнъж като че забравих и английския и руския... Някакъв идиот с една скоба дойде до колата викнах му че ще го нараня ако не се разкара и той си тръгна... Хванах момичето с едната ръка за лицето (ей така дланта ми беше върху ухото а пръстите в косата), тя легна в мен, използва уникален парфюм... Стана ми приятно и мислите станаха още повече.. И изведнъж нещо съвсем блокирах - не исках да спя с нея, не исках и да си тръгва от колата, не ми се ходеше и в стаята и, като че ли леко ми се ходеше по голяма нужда... Нищо не исках.. А мислите ставаха повече.. И по едно врем момичето си тръгна и аз само и казах чао... Погледнах часовника - бяхме седели на паркинга пред хоптел София поне 2 часа... Видях шофьора и и някакъв друг (сигурно охрана, защото май седеше и през две маси от нас в ресторанта, а такъв едър мъж трудно остава незабелязан) да я съпровождат до вртатат на хотела... Тръгнах нагоре по Алабин... И вече не можех и да карам колата.. Спрях на Алабин, пуснах аварийните ударих две хапчета по един милиграм ксанакс, две глътки уиски, пуснах си музика и се отпуснах.... Звънна ми някаква банкова дректорка за някакъв кредит дето не съм върнал и почна да крещи, не помня даже каво ми каза, нещо за някакви лихви, някакво револвиране, че не съм си вдигал телефона, ма по едно време и затворих... Така и не разбрах от коя банка е.. Много са глупави българските банкери.. И много предвидими - ония ден обяснявах на една че и 20% да ми направи лихвата, аз нямам идея даа връщам кредита и всякакъв % от нула на практика е 0.... Не ме разбра.... То в коя ли сфера са професионалисти, но по банките определено останаха само плявата на обществото.. Само в МВР могат да се мерят с тях.... И ето ме в къщи.. Погледнах си телефона рускинчето ми пратило СМС как съм... Не и отговорих... Стана ми неудобно и притеснено... Замислих се на кой приятел да звънна да се напием и да му разкажа колко съм смотан.. И се уплаших - оказа се че единствените хора на коиот мога да разкажа за случилото се без да се опасявам от последствията или на коиот имам пълно доверие (тс, няма как да ме предадат) се намират във форума на инвестора.... Много е жалко.... Хората с коиот можеш и не се страхуваш да споделяш дори не ги познаваш.. Не знаеш дори истинските им имена... Може би е нормално. Все пак сме 21 век... Човек има хиляди приятели познати роднини, семейство, а в един момент когато наистина има нужда е сам.... Парадокс.. Уж сме силни хора с възможности, а колко сме слаби всъщност.... Утре мисля да ида да си видя парцела на гробищата... Секретарката ми каза че са ми сложили пейката с малка беседка, както им поръчах миналата седмица... Много е спокойно там.. Централните гробища са много хубав и тих парк... Няма ги дразнещите шумове.. Няма я злобата. хората са така смирени. Преди години като дадох 50 000 евро за парцела всички ме взеха за луд.. Сега ми завиждат. А може и да не ми завиждат, знам ли ги...

После ще се накъркам като животно в една кръчма в Надежда с двама сладури от Надежда... Отвориха ресторант дето клиенти не влизат в него щото тия като се напият и пребиват клиентите и полицаите идват по 20 човека за да ги арестуват... Бяха ми новобранци в казармата...После ще си взема две курви и ще чукам цял следобед. Апа от обед не си чувствам цялата лява половина на тялото без крака - половината лице, ръката и гръдния мускул....

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
                                ... към новобранецът
                                ... Та идва да рече че човек никога не умира от тази болест от която го е страх и която лекува...
                                Мярнах това, та се сетих за една история...

Междуна лекарска конфернция -> дебати по повод смъртността при лечение -> изказваме на американски специалист:
                                - При нас - казал американеца - се случва понакога пациента да почине от нещо съвсем различно от това от което го лекуваме...
                                - А при нас - отвърнал проф. д-р. ктн ... - няма такива работи, от каквото си ги лекуваме, от това си умират...

Коментар

Working...
                                X