IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• не съм виждал дрога....за кръвното просто 1 път в годината го мерят служебно....иначе стига да не е фобия на 2-3 месеца едно замерване не е лошо!

Коментар

• Първоначално изпратено от новобранецът Разгледай мнение
      Не ви познавам,но като чета темата и си мисля,че тук е пълно с компл. злобари,може и да бъркам.Хапчета,кръвно,дрога,алкохол,кафета,разшире ни сърца-вече няколко пъти чета за тях(биволските).В началото го възприемах като ваша шега,но май сериозно взимате да се нападате по този начин,което ме кара да си мисля странни работи за вас(че така мислите да/ще повлияете на някого,или и аз не знам).Ако не се чувствате комфортно просто опитайте да промените нещо във вас-спортувайте,спрете цигарите/алкохола,сменете работата,жената/мъжът,човек е способен на всичко(на всяка една промяна).Сега отивам да спортувам,да се срещна с приятни на мен хора,и си пожелавам занапред по-малко да се задържам пред компютъра.Желая ви лек ден!С пожеланието пускам и една гениален извод на Виктор Франкъл:"Че дори и в най-абсурдната, болезнена и трудна ситуация, животът си има свой смисъл и следователно дори страдайки, си заслужава да се живее".
      Не се нападаме , съчувствието и желанието за взаимопомощ не изразяват злоба или радост от нещастието на другите .
      Last edited by rinaa; 22.01.2012, 18:31.

Коментар

• Не ви познавам,но като чета темата и си мисля,че тук е пълно с компл. злобари,може и да бъркам.Хапчета,кръвно,дрога,алкохол,кафета,разшире ни сърца-вече няколко пъти чета за тях(биволските).В началото го възприемах като ваша шега,но май сериозно взимате да се нападате по този начин,което ме кара да си мисля странни работи за вас(че така мислите да/ще повлияете на някого,или и аз не знам).Ако не се чувствате комфортно просто опитайте да промените нещо във вас-спортувайте,спрете цигарите/алкохола,сменете работата,жената/мъжът,човек е способен на всичко(на всяка една промяна).Сега отивам да спортувам,да се срещна с приятни на мен хора,и си пожелавам занапред по-малко да се задържам пред компютъра.Желая ви лек ден!С пожеланието пускам и една гениален извод на Виктор Франкъл:"Че дори и в най-абсурдната, болезнена и трудна ситуация, животът си има свой смисъл и следователно дори страдайки, си заслужава да се живее".

Коментар

• Първоначално изпратено от rinaa Разгледай мнение
          Нацията е алкохолизирана . Стрес , стрес , ама навик им стана на хората , да оправдават ежедневното пиене с него . Кажете си ,че ви е сладко , зависимост и това е .
          Може би си права. Аз лекувам стреса само вечер, но ако почна да искам и сутрин да го притъпявам, ще стане лошо

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
            И на мен това ми е антистресовото лекарство. Опитах да го заменя с медитация или игра с щерката и кучето, но не е като да си махнеш главата с твърдо гориво като Астор
            Нацията е алкохолизирана . Стрес , стрес , ама навик им стана на хората , да оправдават ежедневното пиене с него . Кажете си ,че ви е сладко , зависимост и това е .

Коментар

• И на мен това ми е антистресовото лекарство. Опитах да го заменя с медитация или игра с щерката и кучето, но не е като да си махнеш главата като Астор с твърдо гориво
              Last edited by LANDLORD 31; 22.01.2012, 15:20.

Коментар

• Точно . Лекарствата за поддържане на нормални стойности на кръвното налягане са за изтърваните случай , при които и да промени начина си на живот , вече е късно . Най - добре е промяна на стила на хранене , пиене и всичко , което ти се отразява негативно . Ако не можем да се преборим със стреса , поне да се храним , така , че да не се тровим. За алкохола - най - добре без него . Няма как да стане при Космо обаче - нали и това му е лекарството за стрес .

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
                  Нема Бате.. Много е беден народа.. Ако някой приплаче ще му съединим два.... А и по стари обекти имаме непродадени поне 20 мезонета, четристайни супер лукс, ателиета от типа "Аз съм принца на София"...
                  Мани ти мезонетите това не става за живеене.Направете готини тристайни с отделни боксове и трапезарии с големи тераси и бани с прозорци на баните тоалетните и бокса задължително.Едната баня поне 10 квадрата а другата 4.И на достатъчно разстояние от съседните сгради.Ако има и хубава гледка към Витоша още по добре.И кажи колко ще струва да видим кой няма кинта.Относно здравето ще си позволя да кажа че с лекарства няма да стане.Трябва да промениш начина си на живот и да го караш по кротко.Другото са илюзии....

Коментар

• Космо....Когато човек удари четирстака,трябва на всеки 6мес да си прави ПЪЛНИ изследваниа на кръв и урина.Аз това го правя от като станах на 36.Имам приятел лекар и той ми е казвал,че не е проблем да се разболееш а проблемът е ,че мнпго болести се хващат в напреднал стдийй.Майката му е да се усетят навреме.Каквито и проблеми да има човек,се отразяват по някакъв начин на кръвта или урината(на показателите)

АЗ миналия месец след поредното изследване ,видях,че ЛЕКО ми е вдигнат холестерола и глицеридите...за това гледам да намалям свинското....не да го спирам(опазил ме Бог)...Иначе пия ...когато и колкото ми се иска...Пуша умерено...макс кутия средно.Сега почнах да вземам едни комбинирани витамини,от време на време пиа и аспирин за сърцето.

Сега ЗАДЪЛЖИТЕЛНО на лекар отиди....и си направи (дори и тои да не ти каже) един пълен пакет изследвания..(43лв струва)...само си мисля,че ще се наложи да се поспреш с алкохола....и диетка ще трябва....щото май си попрекалявал...Ама ще се оправиш...споко...От ядене и пиене най-много подагра да хванеш(болестта на богатите)...Айде оправяй се

Коментар

• Космо , високото кръвно скапва сърцето бавно и сигурно - наричат го биволско сърце , разширено , не си изпълнява функцията и .....Струва си поне малко да се поуплашиш , за да предотвратиш инцидент . С тези показатели на кръвното налягане не може да се живее нормално , или ако тялото ти е свикнало вече с тях , това не значи , че не се поразяват органите и най - вече сърцето .

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                        Бах маа му Космо, отивай на доктор. Няма лабаво. Кога ли ще отида и аз 105 оки, не пия, но пуша по 2-3 червено боро дневно. Кафе под всякакви форми приравнено на около 10-15 кафета. Хранене веднъж дневно, ходенето - до колата на паркинга. Сега карам по стара жипка и даже на паркинг не я оставям Даммм на тез годинки, май трябва да се замисляме
                        да-и аз имах такъв режим,с тая разлика ,че не пуша,но постоянно и навсякъде с кола-резултата-повишено кръвно и всякакви кръвни показатели,щяха да ме зачислят към НЗОК -не знам термина,но амбулаторна книга,лекарства с намаление за хронично болни и т.н..Може би не е било късно -но от раз реших без кола -само пеш-на ден минимум 4 км-сняг,дъжд,студ,пек-аз съм пешеходец.резултата-никакви хапчета,нормализирани показатели-а,от време на време препоръчвам хепкарзил-екстрат от бял равнец-прочиства черния дроб и му помага да работи по-добре.
                        http://milom.blog.bg/

Коментар

• Нормално му е кръвното на Космо! Просто и аз като цокна литър Водка ...на следващия ден е 160 средно на 110! Правих опити като не съм пил и е от 125-145....! Пиц не пий /ако можеш 2-3 дни/ и тогава мери! То и при мен да се еба в свинята станах 109 кг! Та и мен жена ми ме тормози да свалям кила...а на мен други мисли са ми в главата проста! Та Космо и ти пич си фен на 3 в 1/ ядене, пиене и ебане/ ама след такъв подвиг да мериш кръвно ......Отделно след вечер със съседа си казваш що не умрях вчера! Та не знам....за собствено успокоение не пий ако устискаш даже не 2-3 дни а 4-5 и си направи нълни изследвания! То и аз трябва ...ама да даваш акъл е по-лесно! Аре успехи дружина, че с това шибано отработване....ми се доспа!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                            Бах маа му Космо, отивай на доктор. Няма лабаво. Кога ли ще отида и аз 105 оки, не пия, но пуша по 2-3 червено боро дневно. Кафе под всякакви форми приравнено на около 10-15 кафета. Хранене веднъж дневно, ходенето - до колата на паркинга. Сега карам по стара жипка и даже на паркинг не я оставям Даммм на тез годинки, май трябва да се замисляме
                            MAMUN е НАРКОМАН
                            Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

• Kосмо, не ги слушай.... Яж като слон, пий като смок, чукай като бик .....и си пиши завещанието......

пп. Не се ебавай с кръвното...Пий два аспирина, слагай половин нифедипин под езика сега и половин след 6 часа.......

Коментар

• То хубаво е ,че му давате съвет на Космо ,но си задавам въпрос ,ще ви послуша ли и ако го направи, дали ще изпълнява на докторите заръките???

Към НАИВНИК.И аз съм като тебе .Пуша страшно много.Половинката ми и той . Кафета у нас се пият в огромни количества и въобще нямам намерение да ги ограничавам.Не ходя на лекари и не пия хапчета по простат прична ,че на тях не вярвам.Вярвам само на себе си и когато нещо ме заболи което се случва много ряко ,чрез внушение си премахвам болката
                                Last edited by коки; 22.01.2012, 13:04.
                                Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

Working...
                                X