IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Космо - майстор на късия разказ !

Коментар

• Добро утро лъвове и лъвици. Браво Космо навлизаш в добра форма- дано да продължиш в този дух с алкохола и хаповете. Тези истории , които разказваш са много интересни и поучителни. Но са тях неизменно се иска воля, характер и ценности, а тях все по малко ги има. За голямо съжаление има народи където историята с училището е традиция, а при нас е само спомен. Подобни народи са русите, украинците, албанците,сърбита донякъде, а в БГ дори и циганите- проявяват подобни прояви на качества въпреки , че при тях е по- скоро стадно племенно чувство..Тези неща се възпитават- понятията за чест, достоинство, род и родина, а това възпитание се дава както в семеиството така и в училище. Старомодно , но вярно- къде сега тези неща- модерни са педерите и културата на Азис и Евгени Минчев- Златките и крадците боклуци без достоинство. Нали се сещате , че тези са на другия полюс за който Космо говори. Затова се зарадвах поне малко , когато онези момчета за малко се вдигнаха след случката в Катуница, но това е бледа сянка на истинските неща. В чалфа държавата всичко е грозно и продажно. Вчера ме накефи Кубрат Пулев като каза как е пренебрегнал парите предложини му от Германия за да си остане билгарин.Един от последните мохикани- Навремето и Дан Колоф така е бил..Нали се сещате , че и за руските и украинските шампиони е имало такива предложения а за Джокович да не говорим..Тъжни родни картинки засега..Ха наздраве- засега с прясно мляко и холандски бисквити

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
        Ебати ненормалният народ има.. Тоя моя глупав съсед отгоре дето прави ремонт от няколко години, дето ме осъди че съм го набил и ми дава под наем апартамента дето ми е фитнеса, пак викна полиция.. Е до дега се разправях с тях... Психиатъра ми каза като съм нервен да си изкарвам напрежението тс. да викам, да пея, да си взема боксова круша итн. и аз си пуснах малко по тежки революционни песни (намерих една плоча със една "Земята на Ботев и Левски, отново е робска земя.. " итн) и си попях (след като написах предният пост) и поудрях крушата.. Тоя тъпак викнал полиция.. Усещам че другият път повредата няма да му е средна.... Ем му казах преди няма и две седмици да престане, уж се разбрахме и за грешката ми махна наема за 6 месеца от фитнеса... Какви са тия хора, къде изчезнаха нормалните добри и състрадателни хора...

Как да е..сетих се за една случка от преди поне 15 години, когато мъжете още бяха мъже и винаги имаше ой да те подкрепи... Та една нощ (беше поне 12 през нощта) един мой приятел от спортните години (не се бяхме чували от поне 10 години) ми се обади. Даже не го познах... Разказа ми следната история: Оженил се родило му се дете, станал учител по физическо в един краен квартал на София. Училището се превърнало на наркосборище.. И един ден (той беше доста яко момче - боксьор, републикански шампион при юношите) излязъл и набил наркопласьорите и ги изгонил от двора... Още на другия ден дошли техните покровители квартални мутри и го нападнали.. Едвам се скрил да не го наранят... И ми вика: "Мооже ли да дойдете, звъня на целият ни бивш клас да ми помогнете" Стана ми мило, взех 10 тина от моите приятели и на другия ден в уреченият час се появихме в двора на въпросното училище.. Там вече чакаха двама от класа съученици (по това време единият беше барета, другият бивша синя каска в Камбоджа).. И като започнаха да идват - кой където стигнал, кой с който се събрал (като в оная песен "бяхме момчета 16 годишни).. Единият станал бизнесмен, друг мутра, трети военен, четвърти престъпник, пети работник в кремиковци, шести барман, седми шофьор на автобус, друг банков служител, дори един депутат.... Събрахме се едно 20 автомобила и поне 50 човека с толкова оръжие, че можехме да свалим правителството на Куба или Никарагуа.. А ако си бяхме взели медалите от спортни събития сигурно 100 кила желязо щяхме да съберем..Естествено само при гледката местните бабаити така и не се появиха (и никога повече не са се появили, нито в училището, нито около нашият човек)... Толкова мило ми стана, толкова достойни хора имаше... Момчето дето ни викна се разплака и ни целуваше като малко дете...Сега сме държавата на утрепките, завистниците и мижитурките.. Никога няма да се родят Левски, Ботев или Емил Марков.... Ще станем леко полеко бунището на Европа.. И няма нужда някой да ни пази казана, щото сами се дърпаме във катрана...
        Хихи,

правилно правиш как се сменя един навик с друг. Т.е. от един режим ( на алкохол, хапване и химия ) да превключиш на друг. Точно така се прави и имаше едно книжле даже с описани 4 стъпки, ама не мога да се сетя сега как се казваше

Мен и затова не могат да ме схванат обикновено как спирам цигари/алкохол, когато си поискам. Миналата година над 1 месец ми се събира общо без цигари и алкохол на 3-4 пъти спирания. Само, че като го правя тоя номер и колкото пъти ми се допуши - лицеви опори, като ми се допие - коремни преси и т.н.

Психиатър не ти трябва още, а по-скоро психолог ( демек приятелчета ) Иначе вярно ти е хортувал и той да не задържаш нищо, даже вместо да викаш - Русото би ти препоръчало да крещиш, ако имаш нужда или да си подсвиркваш. Дъвчи дъвка тоже, маха напрежението.
        ------------------------------------------------------------------------------------------
        Малко се напъваш да смениш хранителни, алкохолни и прочие навици наведнъж понеже сега е зима и комфорта за организма като период не е от най-добрите, но па все някога има първи път, налЕ? Ако успееш, аз ще съм първият, който ще ти стисне ръката.
        ------------------------------------------------------------------------------------------
        П.П. За крака приемам съвети всякакви, сега го мажа с крем от див кестен, пия по 1-2 хапчета анопирин, мазане с риванол и спирт лавандула и естествено Пипи дългото чорапче, ама много ме дразни тоя чорап. Т'ва дет' се застоях 2 седмици из дома от настинката и оттам прецаках клапичките, щот' спрях да си правя упражненията за тях. Мисля, че ще се справя, т.е. следя си пулса и засега е равномерен, силен и около 72-78 удара/мин.

Ако почне да задръства, ще натовари сърцето и пулса ще стане по-висок и неравномерен. Кръвно не меря, откакто преди 6-7 години се заиграх с една играчка за кръвно и сам без малко да се утрепя да си го меря по 20 пъти на ден ( а батериите му като падат и то почва да криви резултатите ). В такива филми се вкарах сам, че не е истина. Последно преди 2 години ми беше 120-80 и то щот' тъпото джи-пи преди да го измери ми вика: "Ти нямаше ли проблеми с кръвното". Повече не стъпих при тая пача
        ---------------------------------------------------------------------------------------------
        Братле, точа се да гледам финала Надал-Джокович след малко. Иначе си прав, колкото по-голям става един град, толкова по-самотни стават хората в него. Затова преди 15 години Софето е било друго, т.е. хората са били по-човечни и поздравления постъпката ви към вашия приятел.
        ----------------------------------------------------------------------------------------------
        Чиърс, че се пъна по 1 чаша червено вино да пия на ден за еластичност на кръвоносните съдове, ама не мога да го понасям и после си оправям вкуса с бира - хихи

Коментар

• Ебати ненормалният народ има.. Тоя моя глупав съсед отгоре дето прави ремонт от няколко години, дето ме осъди че съм го набил и ми дава под наем апартамента дето ми е фитнеса, пак викна полиция.. Е до дега се разправях с тях... Психиатъра ми каза като съм нервен да си изкарвам напрежението тс. да викам, да пея, да си взема боксова круша итн. и аз си пуснах малко по тежки революционни песни (намерих една плоча със една "Земята на Ботев и Левски, отново е робска земя.. " итн) и си попях (след като написах предният пост) и поудрях крушата.. Тоя тъпак викнал полиция.. Усещам че другият път повредата няма да му е средна.... Ем му казах преди няма и две седмици да престане, уж се разбрахме и за грешката ми махна наема за 6 месеца от фитнеса... Какви са тия хора, къде изчезнаха нормалните добри и състрадателни хора...

Как да е..сетих се за една случка от преди поне 15 години, когато мъжете още бяха мъже и винаги имаше ой да те подкрепи... Та една нощ (беше поне 12 през нощта) един мой приятел от спортните години (не се бяхме чували от поне 10 години) ми се обади. Даже не го познах... Разказа ми следната история: Оженил се родило му се дете, станал учител по физическо в един краен квартал на София. Училището се превърнало на наркосборище.. И един ден (той беше доста яко момче - боксьор, републикански шампион при юношите) излязъл и набил наркопласьорите и ги изгонил от двора... Още на другия ден дошли техните покровители квартални мутри и го нападнали.. Едвам се скрил да не го наранят... И ми вика: "Мооже ли да дойдете, звъня на целият ни бивш клас да ми помогнете" Стана ми мило, взех 10 тина от моите приятели и на другия ден в уреченият час се появихме в двора на въпросното училище.. Там вече чакаха двама от класа съученици (по това време единият беше барета, другият бивша синя каска в Камбоджа).. И като започнаха да идват - кой където стигнал, кой с който се събрал (като в оная песен "бяхме момчета 16 годишни).. Единият станал бизнесмен, друг мутра, трети военен, четвърти престъпник, пети работник в кремиковци, шести барман, седми шофьор на автобус, друг банков служител, дори един депутат.... Събрахме се едно 20 автомобила и поне 50 човека с толкова оръжие, че можехме да свалим правителството на Куба или Никарагуа.. А ако си бяхме взели медалите от спортни събития сигурно 100 кила желязо щяхме да съберем..Естествено само при гледката местните бабаити така и не се появиха (и никога повече не са се появили, нито в училището, нито около нашият човек)... Толкова мило ми стана, толкова достойни хора имаше... Момчето дето ни викна се разплака и ни целуваше като малко дете...Сега сме държавата на утрепките, завистниците и мижитурките.. Никога няма да се родят Левски, Ботев или Емил Марков.... Ще станем леко полеко бунището на Европа.. И няма нужда някой да ни пази казана, щото сами се дърпаме във катрана...

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
            Хихи,

само това в черничкото ще коментирам

А бря, как ще го дадем Космо "без бой" на рускинчето, бря? Трябва да се мине тест пред Комисия от форумО как умее да върти баница с боза, бухти с кисело мляко, мекици и т.н. НЕма сме 'ноу критични предвид възрастта й

П.П. Тоя моя крак още не ме оставя нещо. Възпалих нЕква тъпа повърхностна вена ( май отива на повърхностен тромбофлебит ) и явно съм нервен - та, вчера из къщи кат' се разбучах, че ми писна за 1 седмица некъв шибан ябълков пай да се прави 2 пъти и днес ме посрещнаха с баница на фурна. Бе не е лоша, ама е с кори ( точени ) - а па на мен ми се беше дояла т.нар. "мързелива" баница със сирене. Утре съм приготвил 2 кофички кисело мляко и ще охакам цялата тава сам, кат' стане "мързеливата" ми красавица - пардон баница.

Та, Космо без ангажимент за баници, мекици и бухти - нЕма да го даваме ...

Чиърс!
            Ей бат Маранди как ме зарадва.. Хубаво се посмях..

Разширените вени обаче не са шега.. Повечето футболисти и лекоатлети дето бяхме заедно по спортните училища и школи, като влязоха в категорията ветерани ги имат и бая страдат от тях... Ако искаш ще ги питам за някакви съвети, ама предполагам ти си взел мерки... Гледам ги мажеха се с някакви мазила и ходеха с едни ластични чорапи. Правеха им и едни много странни операции - като много малки разрезчета по крака от вътрешната страна, където е прасеца...

Аз бате открих една баба дето прави мекици (щеше да прави за оная руската болест) и ми прави веднъж - така се набухаха. Ама то една мекица е колкото дланта ми и седи надута на едни големи мехури.. И като взех една буца сирене и един буркан мед и един литър пресно млеко.. Ела да видиш... А бухтички майка ми прави... Абе това ми е чудно - няма начин и младите жени да не ги могат тия работи, ама според мен се правят... Иначе до 20 години хубавите бухти и мекици ще влязат в червената книга на готварството.... Ще трябва да работя активно за спасяването им...

Снощи излизах.. Много готино изкарах.. ПОчвам да свиквам и трезвен (абе пийнах 100 - 200 грама, за самочувствие и до там) да купонясвам... А на какви две каки попаднах... На днешните млади силиконки ще им трябват около 400 години за да почнат да правят такъв Кекс... Единственият им шанс е да открият хапче за вечна младост и безсмъртие.. Верно похарчих колко за една лада 1500s, но си изкараха всяка стотинка работливите момичета... От дете съм луд по бисексуални жени...

Но по важното е друго - срещнах един приятел - прякора му беше Дебелия.. Смятай в спортното да ти викат дебелия за какво прасе говорим.. Беше борец в тежките категории.. Значи висок е поне 190 см и тежеше поне 180 кг. И вчера поркам си аз (две големи уискита) в един бар с един приятел и към мен идва един висок строен мъж, ухилил се като ряпа и вика къде си бе ... (един стар мой прякор).. Чесно не го познах, дето сме седели и на един чин - отслабнал сигурно 90 кг, явно ходи на фитнес, напраивл си едни татуировки, обръснал си главата... Абе момченце.. Така му се зарадвах. Бара бил негов.. Та ми заразказва историята си (не сме се виждали от 15 години).. Оженил се, Развел се , от нерви надебелял още.. и една нощ щял да умре на сън.. Тлъстините му притиснали белият дроб докато спял и щял да се задуши.. И от ам като се взел в ръце.. От 10 години яде под строг хранителен режим (повече салати, хляб не яде и почти без сладко), спортува, направил си е три пластичниоперации за махане на излихната кожа и липосукции... Просто идея нямате как изглежда - никога няма да кажете че тоя мъж е бил един от най дебелите хора в София.. Дойде и гаджето му при нас - и тя много добре изглежда, а също е имала проблеми с теглото и от него се е мотивирала и тя също отслабнала... Даже понякога се качва и на пилона момичето (на око е около 30 годишна) за да си покаже тялото и тунинга (доста е попрекалиола със силикона, но е убийствено готина, и адски сексуална, гордее се с това и не го крие. Е естествено само при вида на онова говедо до нея моментално ти минават всякакви желания ама, нема да си кривя душата бих и ударил една п..а с голям кеф)... Та много се мотивирах - ще взема и аз да отслабна 20 кг... Толко ми стига... Е сега ще си направя за закуска два варени кренвирша, със малко сиренце и два домата без хляб... Ама как нема да съм дебел - вчера съм изял три шоколада - открих в Кауфланд едни румънски шоколади - синя опаковка, пише капучино натях.. Уникални.. Бял шоколад с един пълнеж ухаещ на кафе в средата...

Обаче от как станах нов човек нещо не мога да спя.. Или като бат Маранди спя през деня, а нощем съм като американски разузнавателен самолет...

А що работа ме чака днес - затворих сервизите за няколко дни заради снега и днес с момчетата ще разчистваме и ще палим печките и ще почваме защото гневни собственици на МПСта има опасност нда ме изнасилят ритуално ако не получат скоро "смисъла на живота им - техните 10 годишни барутарници"... Странно нещо сме това мъжете, като стане въпрос за колите.. Все едно са членове на семейството.. Имам един ненормален приятел (бая дръпна в политиката) не може да си продава "любимите" коли щото "ги обичал" и има цял парк от голфове 1,2,3, кадети, аудита 80 итн... дето само ги пали по веднъж в месеца и си седи в тях и си слуша музика.. Иначе има поглед за автомобили, защото винаги кара скъпи и сполучливи модели на известните марки автомобили...Същият идиот беше заплашвал с пистолет един от моите монтьори че блъскал с чук някакъв запекал болт по окачването на един от същите таралясници дето Ви казах по горе.... Тогава за малко да го утрепам (викнаха ме и докато отида до Горубляне беше станала направо драма със заложници) и да му завра пистолета в гъза.. После дойде човека и се извини и си призна че е луд ама го усетих, че не говори убедено.. И до ден днешен като си кара коли да ги правим му забраняваме да гледа или да влиза в клетките с подемниците...

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
              Добро утро лъвове и лъвици. Космо браво пак много хубаво си изразил случващото се в Бг и трудностите в бизнеса. Браво и че вече седмица не пиеш . Не разказваи за състоянието си на никакви тъпанари бивши ченгета, а това за втория е брилянтна идея- разделяи и владеи - стария римски принцип...Наблудаваи още нещата- то ще си покаже за следеното- да не е някаква женска история и мъжа на някоя кака да те следи чрез дедективи. Да те следят- щом казваш че си чист и няма за какво да си е.. .т м...а. Това дето казваш за косвената връзка е много вероятно. На мене ми се е случвало. Да си в контактите на някои оперативно интересни и следени хораВсе пак толкова пари в държавата се дават за тези служби- трябва да си ги заработят. Пак се сещам за това рускинче-можеше ако се бяха развили нещата да се подразбере нещо. Да си жив и здрав и да продължи алкохолната диета..
              Хихи,

само това в черничкото ще коментирам

А бря, как ще го дадем Космо "без бой" на рускинчето, бря? Трябва да се мине тест пред Комисия от форумО как умее да върти баница с боза, бухти с кисело мляко, мекици и т.н. НЕма сме 'ноу критични предвид възрастта й

П.П. Тоя моя крак още не ме оставя нещо. Възпалих нЕква тъпа повърхностна вена ( май отива на повърхностен тромбофлебит ) и явно съм нервен - та, вчера из къщи кат' се разбучах, че ми писна за 1 седмица некъв шибан ябълков пай да се прави 2 пъти и днес ме посрещнаха с баница на фурна. Бе не е лоша, ама е с кори ( точени ) - а па на мен ми се беше дояла т.нар. "мързелива" баница със сирене. Утре съм приготвил 2 кофички кисело мляко и ще охакам цялата тава сам, кат' стане "мързеливата" ми красавица - пардон баница.

Та, Космо без ангажимент за баници, мекици и бухти - нЕма да го даваме ...

Чиърс!
              Last edited by marandi; 29.01.2012, 02:09.

Коментар

• А тука за момчета
                Може би луди момчета Слънцето не е стабилно.

http://www.youtube.com/watch?v=iqRHr5pEIFU

Take it.

Коментар

• За момчетата и момичетата:
                  http://www.youtube.com/watch?v=x5h-LAvQDCQ

Коментар

• За всички дами, които вярват във виртуалната любов:

http://www.youtube.com/watch?v=czGz9oGNhT4

... да де, ама ако има и такива, които вярват и в другата - истинската, тогава скачаме смело в оркестърО с "Илюзията" на Г. Христов...

http://www.youtube.com/watch?v=ivn6JiULSWM

... може и в обратен порядък да гледаме нещата, или в тоя (все тая) - хаос и илюзии..., дори съзерцание в неопределена точка от пространството...
                    "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Добро утро лъвове и лъвици. Космо браво пак много хубаво си изразил случващото се в Бг и трудностите в бизнеса. Браво и че вече седмица не пиеш . Не разказваи за състоянието си на никакви тъпанари бивши ченгета, а това за втория е брилянтна идея- разделяи и владеи - стария римски принцип...Наблудаваи още нещата- то ще си покаже за следеното- да не е някаква женска история и мъжа на някоя кака да те следи чрез дедективи. Да те следят- щом казваш че си чист и няма за какво да си е.. .т м...а. Това дето казваш за косвената връзка е много вероятно. На мене ми се е случвало. Да си в контактите на някои оперативно интересни и следени хораВсе пак толкова пари в държавата се дават за тези служби- трябва да си ги заработят. Пак се сещам за това рускинче-можеше ако се бяха развили нещата да се подразбере нещо. Да си жив и здрав и да продължи алкохолната диета..

Коментар

• ПС. Гледай какво е изтичане на мозъци - ето твоят приятел с такова екзотично име би бил национално богатство, а сега задоволява примерно стотици амаериканки - Съдба..

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                          Космо да не си се забъркал в някаква афера и да искат да ти източат информация. Като не успяха да я вземат с рускинчето сега те следят да ти хванат контактите. Помисли си..Иначе и аз имах един приятел на които му викаха Боцо Кура- не стига, че к..р а и Боцо- ха-ха. Беше маниакален е...ч все това мислеше говореше и правеше.Имаше невероятен набор от истински весели истории. Запиля се преди години да работи по света в мултинационални компании и много ми липсва.Невероятен приятел манияк- експерт по тази тънка тема

Не съм се забърквал в нищо. Не съм спрял да мисля още от преди. Единственото което ми минава през глава е някой от съдружниците с коиот моето дружество разработва големи проекти (разни ВЕЦове, ТЕЦове, МОЛове) да е влязал в полезрението на разни международни тайни служби (щото ако са българи все някой да ни е казал, а и не са толко напред да пращат "примамки" и да следят 24 часа хора).. Ама и това не ми се вярва щото ние сме много малки в тия игри, а аз съм съвсем малък в дружеството в което работя (все едно примерно Кока кола и аз да съм началник транспорт и дистрибуция в България - големите шефве и собственици може и да не знаят че съществувам дори, камо ли от мен да зависят разни стратегически планове на компанията, коиот да са интересни на тайните служби)...Според колегата (шефа на сигурноста, едно бивше ченге, който естествено веднага уведомих) си внушавам, защото съм му казал че съм бил с един форд, а по същото време този форд си е бил в гаража (донесе ми запис от охранителните камери) и ми показа че и аз съм си бил в офиса (тс. не съм излизал)... Казах му че може да съм се объркал за колата и за времето по което е станало.. Той нищо не отговори... После говорил ненормалника, на колегите да си търсят работа, защото съм бил луд и алкохолик (ама той не знае че аз вече седмица не пия)... МИсля че и тоя е замесен и ще го освободя веднага щом си дойдат големите шефове... Макар че не ми се иска, защото тоя идиот много може да ме оклепа, защото от години е с нас и много неща знае (в смисъл бая ни е водил курви, карал ни е пияни насам натам, покривал ни е пред шефовете като правим пиянски издънки)... Ама най малкото ще поискам още една сигурност, независима от съществуващата за да има конкуренция между тях и да се плашат, да се забърквеат в разни схеми.. Другото което си мисля е, че имам една шефка (ненормална стара мома, казват че била лезбийка) и с нея никак не се обичаме и не си говорим дори, та да е пратила някви частни детективи да ми търси начин да ме маха... Ма тая е много тъпа и няма пари за такива плащания (много яка подмазвачка та за това е на тази длъжност, но освен да вика и да крещи истерично друга файда от нея нема и естествено ние не я вкарваме в бизнеса и сме я изолирали като трън), а финансите на дружеството всичките минават през мен, та няма начин да ползва служебни средства...

Ей мечтата ми е да живея просто.. Как завиждам на хората дето имат някое малко бизнесче или работят от 20 години в някоя банка, качват дебелите си жени и пъпчивите деца, на семйните комбита и ходят събота да пазаруват в Кауфланд и най големият им проблем е че Ферхунде се целунала с робинята Изаура... Е вчера гледам жената дето идва да чисти в нас.. Дойде с мъжа и да вземат печката, пералнята и хладилника (реших да ги сменя, макар че са на най много три години, ама ми омръзна който дойде в нас да ме пита "Може ли такъв скуп ремонт, а да не са ти вградени уредите?... Еми яжте ми вградения кур....Дееба и снобите), щото тая фирма дето ни прави мебелите в офиса ще ми ги направи без пари, като бонус за голямата поръчка... Та за чистачката - гледам ги едни хорица, на по 50 години, с две деца и двете в Англия женени и там живеят, пращат им вече и пари, мъжа някакъв военен пенсионер, жената с малка фирма за чистене (само в нас чисти лично защото аз и имам доверие само на нея) - не е станала богата но си живеят добре, шегуват се, смеят се, още се обичат...... Такива топли хора, а и много ме обичат щото на времто аз им дадох кредит децата им да идат в Англия - още бях по банките, което тогава си беше голяма услуга защото нямаха достаъчни доходи, нито обезпечение, а искаха много пари... Много ме биваше да давам кредити, въобще не гледах отчети, доходи итн. - само като видех човека и шестото ми чувство ми казваше става или не.. И нямах за толкова години нито един лош кредит даден лично от мен (като мениджър съм подписвал лоши кредити подведен от експертите).... По някога съжалявам че напуснах Банките - вярно простотията е голяма, но си е социализъм - от 8 до 5 и си тръгваш, проблемите остават в работата, взимаш си 6 те заплати бонус, нищо че е криза, дреме ти на гъза.. Не е като да те ебат данъчни, митничари, контрагенти, ХЕИ, НОИ, съдии, адвокати, ЧЕЗ, Топлофикация итн, да мислиш за 50 човека, дали ще имат какво да ядат на Коледа.. Дали еди кой си педал ще ти преведе парите дето ти ги дължи от 1 година.. Да мислиш като не ти ги преведе, как да си ги събереш... Да се чудиш как точно под твоя обект се е показала цяла река идваща от Бояна, а под съседният строеж дето е на 200 метра я няма и твоят ще с оскъпи поне с 20% тс ще ти се наложи да чакаш още една година докато съседа приодаде и тогава да продаваш ти или да купиш и неговият проект и да продаваш успоредно.. Ама тогава тръгваш по малоумните Банки... И пнеже отдавна с български банки съм се отказал да работя се почва едно ходене по мъките (почва се от това да обясниш какво е България и къде се намира София)... Или например, тамън наливаш някоя шлицова стена на някой ВЕЦ и дойдат "черешовите води и ти отнесат дигите и ти напълнят изкопите, заедно с два камиона и един багер и шефа на обекта (обичйно са разни пълни дебили все бивши служители по големите фирми по Татово време, защото такива млади специалисти вече в БГ няма) ти каже "Нема страшно, още само 200 х. евро ще ни трябват и малко нова техника и всичко ще оправим за няма и два три месеца (разбирай минимум 6 месеца) и ти идва да го удавиш у реката..... Оди обяснявай на малоуните инвеститори, защо проекта ще се забави с 6 месеца и тряват още пари и че кога строиш у вода, бюджет нема как да направиш щото разходите са +- 50%..

Как де е.. Днес съм решил да си организирам секс парти... Довечера ще си направя нещо групово (поне 2 девойки) за да не мисля за пиене... Ама нещо трезвен имам проблеми с вдигането на самолета... То лошо нема де.. Свирките за това е измислени... Ама и е друг проблема - нещо ме отвръщават курвите като съм трезвен, миришат ми, дразнят ме има чувството че ще ме заразят с нещо.. Пфу чак ей сега ми се догади..

Апа от месец явно съм стъпил на някое стъкло от счупена чашаи как ми се е издул палеца от долу.. И за това трябва да ида налекар че вече боли нетърпимо.. Опитах се сам да го изкарам ама нищо не се напипва нито се вижда..

Айде чао че нещо много се отплеснах....
                          Last edited by Kosmonavta; 28.01.2012, 05:23.

Коментар

• Космо да не си се забъркал в някаква афера и да искат да ти източат информация. Като не успяха да я вземат с рускинчето сега те следят да ти хванат контактите. Помисли си..Иначе и аз имах един приятел на които му викаха Боцо Кура- не стига, че к..р а и Боцо- ха-ха. Беше маниакален е...ч все това мислеше говореше и правеше.Имаше невероятен набор от истински весели истории. Запиля се преди години да работи по света в мултинационални компании и много ми липсва.Невероятен приятел манияк- експерт по тази тънка тема

Коментар

• Ей спомям си в казармата как ядохме смоци (змии).. Бяха ни пратили в едно село монтанско (Медковец май беше).. Сега май вече го няма поделението... И там едни 'наци като се равихриха да трепат змии, печаха ги и ги ядяха.. И аз пробвах. Не е лошо.. Като речна риба..

Аз пък имам чувството че някой ме следи.. Днес на няколко пъти забелязвам едни и същи коли да карат след мен... Сменяха се но бяха едни и същи... А как съм почнал да сънувам от как не пия.. От години не съм сънувал.. Ама такива реалистични сънища.. И ги помня.. Чак ми бъркат ежедневието, защото трудно различавам кое е било на сън и кое на живо....

Днеска голям майтап ми се случи - обядвам в един ресторант в Захарна фабрика и до мен компания тинейджъри.. И едно момиче взиза и от вратата вика : Къде е Кура че му нося едни учебници?".. След малко някой друг вика :С Кура ходихме на мач..? Аз поне бях на една маса до тях и ги слушам... И по едно време влиза едно момче и всички : " Здрасти Кур, къде си бе КУР.. Прякора на това момче е Кура.. Умрях да се смея.. Все бях чувал на някой да му лепнат идиотски прякор ама чак толкова не бях чувал...

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                                playmen, СОЦ "кубинките" са имитация на щурмови обувки от американската армия и не са предназначени за нашия климат (поне аз не знам, американци да са воювали в зимни условия, Гледат все да им е топличко.). Ти май си мой набор и ще се сетиш, когато през зимите си давал караул на военни обекти, имаше едни облекла наречени "гъбина" и един вид ботуши, които от глезена нагоре бяха брезент с кожена подплата, а надолу си бяха някаква дебела кожа и подметката беше направо неизтриваема и непропусклива. Даваш 2 часа наряд на -15 градуса, почти без да се движиш, и след това краката ти са сухи и топли. Тези ботуши са руски тип обувки и са си точно за нашите зимни условия.

Изобщо - България е с много сложен климат като температурни и климатични амплитуди и затова е трудно да се намери най-добрата екипировка за армията ни (едно време беше така).

То е така и с пътищата и строителството.
                                Ехе Анон,верно че имаше и гъбини за наряд .Що ли така се наричаха тези ямурлуци с яка
                                Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

Working...
                                X