IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
    Kosmo, не моеш да ме съгласиш. Не говоря за Левон, не съм му фен, но получаващият 200 К, потребявайки плаща до 34К ДДС
    Така е, ако не ги набие в банката и не живее с 1200тате си лв. лихва
    Познавам 1-2 такива. Ще чакаме децата им да наследят едни пари и тогва ще има яко плащане на ДДС, въпреки че сигурно ще ги изхарчат за "стоки и услуги", на които не се начислява ДДС . Просто някой як прякор ще си закупи БМВ

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
      Абе май, май така ще стане - веднъж ще спечелим от застрахователите коиот ще изплатят щетите по шваке, което аз като си ги ремонтирам в моя сервиз ще ми излезе на половина.. Отделно събрахме вземания коиот въобще не мислехме че ще съберем тоя месец.. Отделно ни се отвори работа за месец напред.... А за плоския данук си много, много прав... Взима Левон 200 бона (май толко беше във вестник Уикенд) - 10% и се "мъчи"да живее със 180 х.лв.. Взима дедо Пеньо 1000 лв, и живее с 900 - Социална справедливост от всякъде... После немало пари за пенсии ами няма да има като, някои взимат 200 бона, и плащат 20 х. (10% данък) и се осигуряват на 2 000 (максималният осигурителен стаж... Ако Левон беше в Швеция минимум 70% от дохода му щеше да отива за данъци... (при това положение ще се мъчи с едни 60 000 лв на месец...
      Kosmo, не моеш да ме съгласиш. Не говоря за Левон, не съм му фен, но получаващият 200 К, потребявайки плаща до 34К ДДС

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
        Браво Новобранче много хубав малък инвеститор сте извадили
        Мерси!Скоро някъде четох,за децата вече големи мъже и жени в соц. блока,че били много по-красиви от съответно родените в страните на развития капитализъм.И обяснението беше,че в соца са се взимали по любоФ,а у америчко и останалата капиталистическа част на света е пренебрегван/претъпяван този естествен инстинкт от шума на долари,анг.лири и дойч.марки.Та затова матряла там е бил по-некачествен!

Коментар

• http://www.dnevnik.bg/razvlechenie/2...sveta/?ref=rss
          Поздрави за старчоците

Коментар

• Браво Новобранче много хубав малък инвеститор сте извадили

Коментар

• Един ей такъв малък джентълмен да се роди от съвместната ни любов,пък след това,ако спрем да се разбираме с жената може и да се разделим!
              Last edited by новобранецът; 10.02.2012, 19:32.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                Хитро, хитро защото сигурно не е женено.....Като му "набият канчето" след време, ще мисли по друг начин ....
                Мдъъъ, направо е невероятно как една жена, по възможно най-деликатния и фин начин, може да окаже такова благотворно влияние върху един мъж
                Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                Мечо

Коментар

• Хитро, хитро защото сигурно не е женено.....Като му "набият канчето" след време, ще мисли по друг начин ....

Коментар

• ХИТРО НОВОБРАНчЕ СИ ТИ

Коментар

• Първоначално изпратено от новобранецът Разгледай мнение
                      ТНМ,чети по-долу за принципите на българския джентълмен!Пиша ти ги,за да си в ритъм с нещата,тоест да не изоставаш с вижданията си относно българският "джентълмен".

- Джентълменът винаги отстъпва своето място, за да заеме по-добро.
                      - Джентълменът винаги пропуска дамата напред, за да види как изглежда тя отзад.
                      - Джентълменът винаги трябва да знае какво се харесва на дамата му, за да не се окаже с нея там, където това може да се купи.
                      - Джентълменът сваля от дамата палтото в два случая: когато му харесва дамата и когато му харесва палтото.
                      - Джентълменът винаги изпраща жена си на влака, за да се увери, че е заминала.
                      - Джентълменът винаги изпраща дама до дома, ако това е домът на джентълмена.
                      - Джентълмените винаги отговарят на доброто с добро и затова дълго чакат кой ще го започне пръв.
                      - Джентълменът винаги ще отстъпи на дамата, ако не става въпрос за женитба.
                      - Джентълменът винаги се възхищава от красотата на своята дама, за да не му поиска тя пари за нови бижута.
                      - Ръката и сърцето си предлага на дамата онзи джентълмен, който не може да й предложи нищо друго.
                      - Ако джентълмен подари на жена си цветя, значи дамата му не е дошла на среща.

Поздрави!
                      Изключително полезно четиво. Поднесено на достъпен и разбираем език, което е много важно, защото сме в края на тежка работна седмица. Осмислянето на думите е леко забавено, предвид натрупаната умора.
                      След направеният обстоен анализ /най-вече т. 3 и т. 9/ и във връзка с настъпващите празници /Св. Валентин и 8-ми март/, смятам да променя стратегията и съответно тактиката и да не дам възможност на някои хора да се държат като истински "джентълмени".
                      За което имаш моите благодарности!
                      Поздрави!!
                      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
                        Абе май, май така ще стане - веднъж ще спечелим от застрахователите коиот ще изплатят щетите по шваке, което аз като си ги ремонтирам в моя сервиз ще ми излезе на половина.. Отделно събрахме вземания коиот въобще не мислехме че ще съберем тоя месец.. Отделно ни се отвори работа за месец напред.... А за плоския данук си много, много прав... Взима Левон 200 бона (май толко беше във вестник Уикенд) - 10% и се "мъчи"да живее със 180 х.лв.. Взима дедо Пеньо 1000 лв, и живее с 900 - Социална справедливост от всякъде... После немало пари за пенсии ами няма да има като, някои взимат 200 бона, и плащат 20 х. (10% данък) и се осигуряват на 2 000 (максималният осигурителен стаж... Ако Левон беше в Швеция минимум 70% от дохода му щеше да отива за данъци... (при това положение ще се мъчи с едни 60 000 лв на месец...
                        Това е несериозно. Никъде милионерите не плащат 50% данъци, имат много начини за това. Плоския данък е от полза най-вече за средната класа - с 5-10 000 заплати.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                          Добро утро лъвове и лъвици. Това за меда е много интересно- от бога благословенна храна е. Обичам за това време и греяна ракия с мед след изморителния ден. Космо то от цялата работа на печалба ще излезете накрая- много яко. Да плоския данък не е за кризата- в интерес е на много богатите само

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                            Дамата може да коментира. Истинският джентълмен слуша и отзивчиво кима с глава
                            Поздрави!

П.П. Не те обвинявам, майтапя се.
                            ТНМ,чети по-долу за принципите на българския джентълмен!Пиша ти ги,за да си в ритъм с нещата,тоест да не изоставаш с вижданията си относно българският "джентълмен".

- Джентълменът винаги отстъпва своето място, за да заеме по-добро.
                            - Джентълменът винаги пропуска дамата напред, за да види как изглежда тя отзад.
                            - Джентълменът винаги трябва да знае какво се харесва на дамата му, за да не се окаже с нея там, където това може да се купи.
                            - Джентълменът сваля от дамата палтото в два случая: когато му харесва дамата и когато му харесва палтото.
                            - Джентълменът винаги изпраща жена си на влака, за да се увери, че е заминала.
                            - Джентълменът винаги изпраща дама до дома, ако това е домът на джентълмена.
                            - Джентълмените винаги отговарят на доброто с добро и затова дълго чакат кой ще го започне пръв.
                            - Джентълменът винаги ще отстъпи на дамата, ако не става въпрос за женитба.
                            - Джентълменът винаги се възхищава от красотата на своята дама, за да не му поиска тя пари за нови бижута.
                            - Ръката и сърцето си предлага на дамата онзи джентълмен, който не може да й предложи нищо друго.
                            - Ако джентълмен подари на жена си цветя, значи дамата му не е дошла на среща.

Поздрави!

Коментар

• И двата пола ги обичат тези работи и си ги коментира, а нали и секса продава

Коментар

• Първоначално изпратено от новобранецът Разгледай мнение
                                ТНМ,в повечето случаи жените сами без да ги пита някой,започват да говорят за формите на телата си( 2 ) и мъжете в живота си( 3 ).С повечето жени,с които съм бил,съм вторият им или третият поред,като никога аз не съм настоявал за тези данни,така че незаслужено ме обвиняваш.Не че мъжете не коментираме бройки,но числата с много не съответстват,факт е,че едните лъжат повече от другите,което също не можеш да го отречеш.
                                Дамата може да коментира. Истинският джентълмен слуша и отзивчиво кима с глава
                                Поздрави!

П.П. Не те обвинявам, майтапя се.
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X