IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Що си се развалил така..???
    ами казват че ръст -тегло=110 а аз съм вече под 100-а причината май е виното-300 кила трябва се справя до Великден,а жената пие по една чашка,колкото да оцапа чашата
    http://milom.blog.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
      MILOM, не бидон, а буре с канелка /за по-голяма точност/.
      Разумните дами харесват по-едрите мъже, защото колкото и да напълнеят все ще изглеждат като вейка до една фиданка с цитираните размери

П.П. Момчета и момичета, по тези географски ширини човек е с най-налята снага през февруари - март, а е най-строен през юли-август
      е сега чак разбрах загадката-имаше една серия а двама мъже и халф-приятелката му искаше да си намалява бюста и без малко да го направи,но като разбра,че ако няма балкон ,ще се заглеждат по задника и и се отказа

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнение
        къв кочан бе-аз си мислех че съм като бидон-обаче женските очи правят чудеса
        все пак 30кила надолу-но чудо,айде да не съм стрък трева ,ама и фиданка ми е най-по

Що си се развалил така..???

Коментар

все пак 30кила надолу-но чудо,айде да не съм стрък трева ,ама и фиданка ми е най-по
          MILOM, не бидон, а буре с канелка /за по-голяма точност/.
          Разумните дами харесват по-едрите мъже, защото колкото и да напълнеят все ще изглеждат като вейка до една фиданка с цитираните размери

П.П. Момчета и момичета, по тези географски ширини човек е с най-налята снага през февруари - март, а е най-строен през юли-август
          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
          Мечо

Коментар

Ти си мислиш , че си стрък, но да не би да мясаш на кочан.....

Коментар

успокои ме-аз си мислех че съм ....,но щом има фиданки с това телосложение-аз съм стрък тревица
              Ти си мислиш , че си стрък, но да не би да мясаш на кочан.....

Коментар

Смятам да се въздържа. Не бива да притеснявам главата на семейството, когато се е отдал на храносмилане. Пък и не е много здравословно да подритваш стройна фиданка с височина около 190 см и тегло около 120 кг
                успокои ме-аз си мислех че съм ....,но щом има фиданки с това телосложение-аз съм стрък тревица

Коментар

Смятам да се въздържа. Не бива да притеснявам главата на семейството, когато се е отдал на храносмилане. Пък и не е много здравословно да подритваш стройна фиданка с височина около 190 см и тегло около 120 кг
                  Помъдряла си....

пп Все се чудя за какво имаш една пушка и два пистолета......

Коментар

Огледалото на жената са очите на мъжа......
                    Ако дреме до тебе, му тегли един шут и като се се
                    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                      Обаче не би било зле да си отбележиш, че ти се обясних в любов преди да разбера за това
                      Отбелязвам
                      Нали си чувал за трите източника, които имат влияние върху човека - душата, разума и тялото. Влечението на душата пораждало приятелството, на разума - уважението, на тялото - желанието. Съвкупността от всичко раждало любовта
                      Last edited by tnm; 20.02.2012, 22:33.
                      Мечо

Коментар

• А ето го оригинала за кака ви Софиянка:
                        http://www.youtube.com/watch?v=oBvJr...20CFD626018F06

А това въобще не е оригинал:
                        http://www.youtube.com/watch?v=4xUl_jck27I

--------------
                        Дейба...
                        Пази боже сляпо да прогледне!!
                        Last edited by vmankov; 20.02.2012, 21:34.

Коментар

• Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнение
                          Това са "Иръпшън", а не Бони Ем, както ни го пробутваш.
                          "Иръпшън" пяха тази песен и в България едно време.

----------------------
                          Требе да има култура. Тя не се създава от Нета, нито от образование само.
                          Last edited by vmankov; 20.02.2012, 21:18.

Коментар

Ми като не ще огледалото да дойде при мен. Пък аз съм едно такова недоверчиво създание. Трябваше да се уверя със собствените си очи в думите на Мечо.
                            Огледалото на жената са очите на мъжа......
                            Ако дреме до тебе, му тегли един шут и като се се

Коментар

излъчвам красота и очарование
                              Обаче не би било зле да си отбележиш, че ти се обясних в любов преди да разбера за това
                              Баба ме научи на много неща.
                              tnm

Коментар

Ще трябва да си сложа очила...Крайно време е ...Три пъти чета за какво си ходила до огледалото.....
                                Няма нищо по красиво от полегнала жена - поне за трима художници се сещам, които са запечатали излъчването на жените, в това положение.....
                                Ми като не ще огледалото да дойде при мен. Пък аз съм едно такова недоверчиво създание. Трябваше да се уверя със собствените си очи в думите на Мечо.
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X