IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Добро утро лъвове и лъвициЛек ден. Господ да ни пази, че при тези скопосни правителства

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
      и хиените и лъвовете и още има.....
      А стига бря, чак толкоз ли е голяма
      Баба ме научи на много неща.
      tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнение
        Щеш ли да го плювна бащицата в една нова стория?
        Ща

То не че съм девлет душманин, ама като е майтап да става
        tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
          Тъй, тъй. Значи бащицата нямаме право да го плюем, а Искрето кучета я яли
          и хиените и лъвовете и още има.....

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
            Щеш ли да го плювна бащицата в една нова стория?

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
              Емоционално преживяване е било - и сега и на млади години.

П.П. Да се радваме, че не живеем в близост до океан. Тогава Искрето не само земетресение, ами и цунами щеше да предизвика
              Приятен ден, Серго!
              tnm

Коментар

Добро утро, Мечо!
                Добро утро, тайфата!

Добре ни сдруса нощес. Дано денят премине спокойно.
                Хубав ден, момичета и момчета!
                Добро утро tnm
                Добро утро красавици и юнаци

Нищо не съм усетил.

1. Или по нашенско не е имало нищо
                2. Или съм спал непробудно
                3. Или и двете
                tnm

Коментар

• И за теб да е спокоен Зарко.

Коментар

• Поздрави, след поредното изпитание за устойчивостта на нервната система... Нека са малко и дори - никак - такива зловещи опити над вас... 5,9 РихтерА в 03 часа и 4,3 - в 04:30... Паниката е опасен момент в подобна ситуация: преди време имаше случай на възрастен човек, който счупи ръката си и след време се случи и най-тежкото...

Иначе, никога не съм имал въображение, нито адекватно поведение в такива случаи, дори не зная как ми хрумна мислЪта - при прочитане на последните постове - че и сега "пропуснахме" - слава Богу - хипотетичната възможност да се върнем ОТТАМ - за където сте говорили в съмнения - че никой не се е върнал, за да докаже, че може - богатството ни да се изрази с прозореца и безброй многоТО звезди зад него...

И още нещо неадекватно - как ли биха се усетили в една такава ситуация - множествените оргазми......, защото преди време с мен са споделяли, че в трамвая дори не са усетили разлюляване...

Добър и спокоен ден!
                    "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Приятен да е, щом го казваш.

Коментар

Направо си е късметлийско утрото, ТНТМ

Аз не съм заспивал по бързия начин от нам когаси, тъй че даже усетих неква романтика нощя.Особено гат се видях с един чехъл на кръстовището Хр. Ботев и Т.Александров.
                        Съответен случай имах на младини щото ма гонеше бащата на една изгора.
                        Емоционално преживяване е било - и сега и на млади години.

П.П. Да се радваме, че не живеем в близост до океан. Тогава Искрето не само земетресение, ами и цунами щеше да предизвика
                        Приятен ден, Серго!
                        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                        Мечо

Коментар

Добро утро, Серго!
                          Дундуркането води до по-бързо заспиване, ама в този случай - едва ли.
                          Направо си е късметлийско утрото, ТНТМ

Аз не съм заспивал по бързия начин от нам когаси, тъй че даже усетих неква романтика нощя.Особено гат се видях разпасан и с един чехъл на кръстовището Хр. Ботев и Т.Александров.
                          Съответен случай имах на младини щото ма гонеше бащата на една изгора.
                          Last edited by sergo; 22.05.2012, 08:09.

Коментар

А мен ме дундурка от 03 ч. четири пъти!

Космо,
                            Чети табелката до асансьора:
                            "Забранява се ползването на асансьора по време на пожари, земетресения,.."
                            Добро утро, Серго!
                            Дундуркането води до по-бързо заспиване, ама в този случай - едва ли.
                            Мечо

Коментар

• Добро утро, Мечо!
                              Добро утро, тайфата!

Добре ни сдруса нощес. Дано денят премине спокойно.
                              Хубав ден, момичета и момчета!
                              Мечо

Коментар

• Пресцентърът на Народното събрание изпрати съобщение до медиите във връзка с редица спекулации относно земетресенията в София. В съобщението официално се отричат информациите, че трусовете са били предизвикани от председателката на правната комисия Искра Фидосова, която скачала на въже.

http://mayaiv.com/index.php/earthqua...oring-station/
                                Last edited by sergo; 22.05.2012, 08:04.

Коментар

Working...
                                X