If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)
Колчо,струва ми се,че несериозно отговаряш на моя сериозен въпрос!Казаха ми,че жената изобразена на платното е била по-красива от Джокондата.Та затова питам,искам да видя действително така ли е
По красивата от Жокондата ???
Ъпсурт .. . !!!
Тва може само някой тутален кОлтурен невежа да го изрече ...
Бий го !!!
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Колчо,струва ми се,че несериозно отговаряш на моя сериозен въпрос!Казаха ми,че жената изобразена на платното е била по-красива от Джокондата.Та затова питам,искам да видя действително така ли е
Нямам такава дарба, Русото. Не мога да разгадавам чужди сънища. Мога да ти напиша за моите. Аз сънувам хубави неща само когато имам много проблеми или ядове в службата.
Хубав ден!
Типично в твой стил ме депресира - хихи
--------------------------------------------------------------
П.П. Днес някакъв идиот започна да си реже дърва с ония стържещи циркуляри под прозореца ми от 8 ч., тъкмо бях захъркал в 6ч доволен, щастлив и ухилен
Накрая се надигнах към 10ч, ходих да пия кафета-мафета, връщам се и тоя още стърже.
Има 2 варианта, ако не спре скоро, или да ходя да му тегля едни майни, или пак да изчезвам по кръчмите - хихи
--------------------------------------------------------------
ТНМ-чева,
тъкмо се чудех кой ще ми попълва пропуските по астралните науки ( в частност ) съня, ама днес е каръшки ден явно. Той затова е и дъждовен може би
За другите не знам, но аз смятам да се въздържа. Отварянето на филтър "бурета" ми беше достатъчен, за да си създам мнение за цените на предлаганите стоки
...и за кондиционното и физическо състояние на тия дето ги предлагат!
Като няма борса но има шопинг настроение, има вариант да си начешете крастата търгувайки от компютъра от тук
За другите не знам, но аз смятам да се въздържа. Отварянето на филтър "бурета" ми беше достатъчен, за да си създам мнение за цените на предлаганите стоки
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар