IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от новобранецът Разгледай мнение
    Някой да знае на кой автор е творбата- "Грешната Мадона с големите бомби"
    http://en.wikipedia.org/wiki/%27Allo_%27Allo!
    Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
      Ханс Мемлинг

Макар че, той завалията явно е рисувал доста от тях. А точно тази явно е изчезнала
      На Мемлинг мадоните, а и изобщо от този период, не са с много големи "бомби" ако и да са грешни.

Коментар

Колчо,струва ми се,че несериозно отговаряш на моя сериозен въпрос!Казаха ми,че жената изобразена на платното е била по-красива от Джокондата.Та затова питам,искам да видя действително така ли е
        По красивата от Жокондата ???
        Ъпсурт .. . !!!
        Тва може само някой тутален кОлтурен невежа да го изрече ...
        Бий го !!!
        Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

http://en.wikipedia.org/wiki/File:FallenMadonna.jpg

Предполагам "автор" е сценографът или художникът на продукцията.

Коментар

Ханс Мемлинг

Макар че, той завалията явно е рисувал доста от тях. А точно тази явно е изчезнала
            Last edited by НАИВHИК; 06.04.2012, 14:33.

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
              Митко Бомбата ...
              Колчо,струва ми се,че несериозно отговаряш на моя сериозен въпрос!Казаха ми,че жената изобразена на платното е била по-красива от Джокондата.Та затова питам,искам да видя действително така ли е

Коментар

Митко Бомбата ...
                Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Някой да знае на кой е художника рисувал картината- "Грешната Мадона с големите бомби"
                  Last edited by новобранецът; 06.04.2012, 18:12.

Коментар

• [QUOTE=tnm;1059242049][QUOTE=marandi;1059241602]
                    Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Нямам такава дарба, Русото. Не мога да разгадавам чужди сънища. Мога да ти напиша за моите. Аз сънувам хубави неща само когато имам много проблеми или ядове в службата.
                    Хубав ден!
                    Типично в твой стил ме депресира - хихи
                    --------------------------------------------------------------
                    П.П. Днес някакъв идиот започна да си реже дърва с ония стържещи циркуляри под прозореца ми от 8 ч., тъкмо бях захъркал в 6ч доволен, щастлив и ухилен

Накрая се надигнах към 10ч, ходих да пия кафета-мафета, връщам се и тоя още стърже.

Има 2 варианта, ако не спре скоро, или да ходя да му тегля едни майни, или пак да изчезвам по кръчмите - хихи
                    --------------------------------------------------------------
                    ТНМ-чева,

тъкмо се чудех кой ще ми попълва пропуските по астралните науки ( в частност ) съня, ама днес е каръшки ден явно. Той затова е и дъждовен може би

Коментар

• Хвърляй зара - Чарлз Буковски - http://www.youtube.com/watch?v=3pg5n...7&feature=plcp
                      There is no right way. Only your own way!

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                        ...и за кондиционното и физическо състояние на тия дето ги предлагат!
                        Ахъ! Само да добавя - и за психичното им състояние.
                        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                        Мечо

Коментар

• Поздрав за всички

Kings Of Leon - Use Somebody - http://www.youtube.com/watch?v=JQqFP...eature=related
                          Last edited by artemida_sofyanska; 06.04.2012, 12:14.
                          There is no right way. Only your own way!

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                            За другите не знам, но аз смятам да се въздържа. Отварянето на филтър "бурета" ми беше достатъчен, за да си създам мнение за цените на предлаганите стоки
                            ...и за кондиционното и физическо състояние на тия дето ги предлагат!

Коментар

• Първоначално изпратено от superlud Разгледай мнение
                              Като няма борса но има шопинг настроение, има вариант да си начешете крастата търгувайки от компютъра от тук
                              За другите не знам, но аз смятам да се въздържа. Отварянето на филтър "бурета" ми беше достатъчен, за да си създам мнение за цените на предлаганите стоки
                              Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                              Мечо

Коментар

• Като няма борса но има шопинг настроение, има вариант да си начешете крастата търгувайки от компютъра от тук
                                Винаги пазарувам евтино http://bureto.com

Коментар

Working...
                                X