If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)
Знаеш ми слабите места. Това е разкошна жена. Много красива. Велика актриса, певица и поетеса. Знам, че няма да ме разбереш, ама има един стриптийз. Луд полудявам.
П. П. Един и същи спорт сте тренирали. И ти имаш дар слово. Е не си брюнетка, но не това е най важното. Май съм на път да си сменя кумирите.
"Гадно чувство"..., ама кВо пък ти пука на теб, ако си предприела някакви действия, които някой е тълкувал така, като че ти си неблагодарница? Ич, ама ИЧ - да`н ти пука - който смята, че си неблагодарница - нека го докаже..., че и "черна"..., адИ сЯ - да си го доказва това си становище...
..., но ти - самата - ако си решила, че точно така постъпваш правилно, а това някой си да тълкувЛ като това, че си му длъжна с нещо? АМ ЧИ - да върви да се прескача, щом това си е неговото мнение!
Ей, тия мацки - ама кВи са тия ваши скрупули? Абе, я си му тегли една майна (на поредния, който те смята за неблагодарница...) и продължавай напред - с гордо вдигната глава!..... (че, то аз ли точно да те уча?...)
Поздрави!
Има птици, които не могат да бъдат държани в клетка. Перата им са твърде ярки.
По принцип: Всяко Балканджийско сако, което уважава себе си - реве, когато някое друго сако го настъпи
П.П. Иначе на Стамбул 'ноу съм се смял на летището им, ама да не отегчавам.
И турски авиолинии да кацат в Софето си е приключение, ако пилотът ви е бил турски. Ония "топват" самолета в пистата от 3-5 метра поне и си биеш камбаната горе в козирката - хихи
-----------------------------------------------------------------------
Чиърс, важното е, че си тук и утре Баира е твой за бягане. Русото е вече с лека мускулна треска, понеже те водя 2 дена с бягането.
Малко ходя като патка и то Руса, но за сметка на това се усмихвам пред другите като клинично здрав с безпричинна усмивка. Балканджийско "сако" - няма как ...
Здравей Маранди, ще послушам съвета ти.
Иначе поробителите баш така го издръстиха върху пистата. Пък докато летяхме, беше трудно да се пие каквото и да е щото друсаше като стар рейс по калдъръм.
Ей ся кацнах у Шопско. С турските авиолинии. Целия свят прелетяхме, всичко тихо и спокойно. Като излитахме от Истанбул, двама юнаци, големи като канари, балканджии трябва да бяха (не може да са били морски), се скараха щото единия като си слагал багажа закачил на другия сакото. Ревнаха като левове наши Балкански. Псуваха се юнашки. Дори аз не мога така, въпреки че съм се учил от МАЙСТОРИ. Поробителката беше младо момиче, дете невинно, почна да премига и се разтрепери. За малко да се разплаче. Викам си на акъла АШКОЛСУН !!!
Добре дошъл у дома и от мИня!
По принцип: Всяко Балканджийско сако, което уважава себе си - реве, когато някое друго сако го настъпи
П.П. Иначе на Стамбул 'ноу съм се смял на летището им, ама да не отегчавам.
И турски авиолинии да кацат в Софето си е приключение, ако пилотът ви е бил турски. Ония "топват" самолета в пистата от 3-5 метра поне и си биеш камбаната горе в козирката - хихи
-----------------------------------------------------------------------
Чиърс, важното е, че си тук и утре Баира е твой за бягане. Русото е вече с лека мускулна треска, понеже те водя 2 дена с бягането.
Малко ходя като патка и то Руса, но за сметка на това се усмихвам пред другите като клинично здрав с безпричинна усмивка. Балканджийско "сако" - няма как ...
Ей ся кацнах у Шопско. С турските авиолинии. Целия свят прелетяхме, всичко тихо и спокойно. Като излитахме от Истанбул, двама юнаци, големи като канари, балканджии трябва да бяха (не може да са били морски), се скараха щото единия като си слагал багажа закачил на другия сакото. Ревнаха като левове наши Балкански. Псуваха се юнашки. Дори аз не мога така, въпреки че съм се учил от МАЙСТОРИ. Поробителката беше младо момиче, дете невинно, почна да премига и се разтрепери. За малко да се разплаче. Викам си на акъла АШКОЛСУН !!!
Добър вечер, Мечо! Добре дошъл в България!
Балканджиите са изключително кротки, възпитани и внимателни люде. Объркал си се
П.П. Хубав подпис. Забелязах, че Vmankov веднага се възползва
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Воистина воСкресе! ..., ми то от тук - никой от нас не е преставал да се числи към добрите човеци... ..., друг е въпросът - какво мислят за добрите човеци хората около тях...
"Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар