IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Тук май всички са замрели в очакване на следпразничен пост от Космонавта.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
      Добро утро, Мечо!
      Добро утро, тайфата!

Тази може и да ми я пускал, но смятам, че няма да имаш нищо напротив да послушаш и да погледаш дамата
      http://www.youtube.com/watch?v=WHDyx...eature=related
      Знаеш ми слабите места. Това е разкошна жена. Много красива. Велика актриса, певица и поетеса. Знам, че няма да ме разбереш, ама има един стриптийз. Луд полудявам.

П. П. Един и същи спорт сте тренирали. И ти имаш дар слово. Е не си брюнетка, но не това е най важното. Май съм на път да си сменя кумирите.
      Last edited by mechobikov; 18.04.2012, 09:57.
      Баба ме научи на много неща.
      tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
        Добро утро tnm

И тази май съм ти я пускал ама пак.

http://youtu.be/jEAv5Dfr3Uw
        Добро утро, Мечо!
        Добро утро, тайфата!

Тази може и да си ми я пускал, но смятам, че няма да имаш нищо напротив да послушаш и да погледаш дамата
        http://www.youtube.com/watch?v=WHDyx...eature=related
        Last edited by tnm; 18.04.2012, 11:31.
        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
        Мечо

Коментар

• tnm, опасен човек е Манков. Предлагам, за да притъпим бдителността му да го изберем за председател на "Клуба на скромните"
          tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
            Може ли един бърз коментар на постскриптумЧЕТО...

"Гадно чувство"..., ама кВо пък ти пука на теб, ако си предприела някакви действия, които някой е тълкувал така, като че ти си неблагодарница? Ич, ама ИЧ - да`н ти пука - който смята, че си неблагодарница - нека го докаже..., че и "черна"..., адИ сЯ - да си го доказва това си становище...

..., но ти - самата - ако си решила, че точно така постъпваш правилно, а това някой си да тълкувЛ като това, че си му длъжна с нещо? АМ ЧИ - да върви да се прескача, щом това си е неговото мнение!

Ей, тия мацки - ама кВи са тия ваши скрупули? Абе, я си му тегли една майна (на поредния, който те смята за неблагодарница...) и продължавай напред - с гордо вдигната глава!..... (че, то аз ли точно да те уча?...)

Поздрави!
            Има птици, които не могат да бъдат държани в клетка. Перата им са твърде ярки.
            tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
              Добре дошъл у дома и от мИня!

По принцип: Всяко Балканджийско сако, което уважава себе си - реве, когато някое друго сако го настъпи

П.П. Иначе на Стамбул 'ноу съм се смял на летището им, ама да не отегчавам.

И турски авиолинии да кацат в Софето си е приключение, ако пилотът ви е бил турски. Ония "топват" самолета в пистата от 3-5 метра поне и си биеш камбаната горе в козирката - хихи
              -----------------------------------------------------------------------
              Чиърс, важното е, че си тук и утре Баира е твой за бягане. Русото е вече с лека мускулна треска, понеже те водя 2 дена с бягането.

Малко ходя като патка и то Руса, но за сметка на това се усмихвам пред другите като клинично здрав с безпричинна усмивка. Балканджийско "сако" - няма как ...

Здравей Маранди, ще послушам съвета ти.

Иначе поробителите баш така го издръстиха върху пистата. Пък докато летяхме, беше трудно да се пие каквото и да е щото друсаше като стар рейс по калдъръм.
              tnm

Коментар

• Добро утро tnm

И тази май съм ти я пускал ама пак.

http://youtu.be/jEAv5Dfr3Uw
                tnm

Коментар

Добър вечер tnm
                  Добър вечер красавици и юнаци

Ей ся кацнах у Шопско. С турските авиолинии. Целия свят прелетяхме, всичко тихо и спокойно. Като излитахме от Истанбул, двама юнаци, големи като канари, балканджии трябва да бяха (не може да са били морски), се скараха щото единия като си слагал багажа закачил на другия сакото. Ревнаха като левове наши Балкански. Псуваха се юнашки. Дори аз не мога така, въпреки че съм се учил от МАЙСТОРИ. Поробителката беше младо момиче, дете невинно, почна да премига и се разтрепери. За малко да се разплаче. Викам си на акъла АШКОЛСУН !!!
                  Добре дошъл у дома и от мИня!

По принцип: Всяко Балканджийско сако, което уважава себе си - реве, когато някое друго сако го настъпи

П.П. Иначе на Стамбул 'ноу съм се смял на летището им, ама да не отегчавам.

И турски авиолинии да кацат в Софето си е приключение, ако пилотът ви е бил турски. Ония "топват" самолета в пистата от 3-5 метра поне и си биеш камбаната горе в козирката - хихи
                  -----------------------------------------------------------------------
                  Чиърс, важното е, че си тук и утре Баира е твой за бягане. Русото е вече с лека мускулна треска, понеже те водя 2 дена с бягането.

Малко ходя като патка и то Руса, но за сметка на това се усмихвам пред другите като клинично здрав с безпричинна усмивка. Балканджийско "сако" - няма как ...
                  Last edited by marandi; 18.04.2012, 01:08.

Коментар

Добър вечер tnm

Ей ся кацнах у Шопско. С турските авиолинии. Целия свят прелетяхме, всичко тихо и спокойно. Като излитахме от Истанбул, двама юнаци, големи като канари, балканджии трябва да бяха (не може да са били морски), се скараха щото единия като си слагал багажа закачил на другия сакото. Ревнаха като левове наши Балкански. Псуваха се юнашки. Дори аз не мога така, въпреки че съм се учил от МАЙСТОРИ. Поробителката беше младо момиче, дете невинно, почна да премига и се разтрепери. За малко да се разплаче. Викам си на акъла АШКОЛСУН !!!
                    Добър вечер, Мечо! Добре дошъл в България!
                    Балканджиите са изключително кротки, възпитани и внимателни люде. Объркал си се

П.П. Хубав подпис. Забелязах, че Vmankov веднага се възползва
                    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнение
                      Я!

Верно ли бе?

И кога това?
                      Христос воскресе, ние - не
                      Не е препоръка... !!!
                      "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Добър вечер tnm

tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнение
                          Христос воскресе! Много щастие ви желая и благоденствие
                          Во истина воскресе! И - си ни пожелала точно това, от което имаме необходимост!

От нас: да ти се връща, Арти - в многократно по-големи размери!
                          "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнение
                            Христос воскресе!
                            Я!

Верно ли бе?

И кога това?

Коментар

• Христос воскресе! Много щастие ви желая и благоденствие
                              There is no right way. Only your own way!

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                                Христос воскресе!
                                Да сте здрави и добри човеци )
                                Воистина воСкресе! ..., ми то от тук - никой от нас не е преставал да се числи към добрите човеци... ..., друг е въпросът - какво мислят за добрите човеци хората около тях...
                                "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

Working...
                                X