IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
    Така, така. Ти слушаш чалга по време на колективния бяс за убийство, Космо слуша когато е пиян, а аз от естетически съображения. Дали ще дойде някога времето, когато ще спрем да си търсим оправдания
    Ахахахахаааа ....
    Голем си, Биков
    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
      На авджалъка надделява серсемлъка!
      Така, така. Ти слушаш чалга по време на колективния бяс за убийство, Космо слуша когато е пиян, а аз от естетически съображения. Дали ще дойде някога времето, когато ще спрем да си търсим оправдания
      Баба ме научи на много неща.
      tnm

Коментар

Арти, човек не трябва да тай в себе си яд и озлобление дълго време. Това са чувства, които изискват много енергия, за да бъдат поддържани "живи". Има далеч по-хубави неща, за които да я използваш /енергията/.
        Така е тнм
        Пожелавам на всички ни
        There is no right way. Only your own way!

Коментар

tnm, щом имаме право да пускаме кючеци аз съм подготвил един специално за ЦЕНИТЕЛИ

http://youtu.be/_P0zyBrLKdQ

На авджалъка надделява серсемлъка!
          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
          Мечо

Коментар

• tnm, щом имаме право да пускаме кючеци аз съм подготвил един специално за ЦЕНИТЕЛИ

http://youtu.be/_P0zyBrLKdQ
            tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнение
              Вал отдавна съм теглила чертата и нямаше да го спомена ако не се бяхме видели...но нещата не са точно така, при отпусната субсидия за преводи и многократни уговорки за възнаграждението, понеже един път не бе споменато "моля те удари ми едно рамо" имаше "имам едно делово предложение, съвсем сериозно, компанията отпуска това и това ние сме толкова хора, но не можем да поемем всички направления искаш ли да се включиш?...Имаме нужда от специалист, човек който разбира и ще свърши бързо превода и т.н., а възнаграждението ще бъде такова и такова" хихи карай било какво било Дори не повдигнах въпроса
              Така става, като вместо да ползвате само френски, намесвате и английския, че да не говорим и за парите ...
              Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Хубаво утро на всички

Мечо, морски добре дошъл и от мен, предните дни улисана в решаване на своите си неща не те поздравих...последните няколко дни, когато се прибирам навреме уцелвам някакъв сериал, който пускам докато готвя нещо или си върша домашните неща.."Изборът на Лара" та понеже иде реч за капитани, кораби и разни други се сетих за теб не знам защо..

Поздрав за теб и останалите, морски и не морски всички сме 'орица и все сме готини ми се струва понякога малко странни ама всеки си има разни странности кой вълк-единак, кой хейтър, кой незнаещ какво точно иска, или пък отдаден на едно или друго, в което не намира кой знае какъв смисъл...търсещи, различни - това сме си ние

Jon Schmidt & Steven Sharp Nelson - Love Story Meets Viva la Vida - http://www.youtube.com/watch?v=xXtVB...eature=related

п.п. вчера/днес времето или живота по-скоро ме изправи пред един човек на когото много държах едно време и който беше ме разочаровал, някога когато бях неопитна и вярвах на всичко...странното беше, че не изпитах озлобление или ярост, яд, или вълнение... беше ми хем безралично от една страна, а от друга може би проявих някакъв интерес да разбера какво се случва с него.

Странно нещо е живота...и все пак красиво
                Арти, човек не трябва да таи в себе си яд и озлобление дълго време. Това са чувства, които изискват много енергия, за да бъдат поддържани "живи". Има далеч по-хубави неща, за които да я използваш /енергията/.
                Last edited by tnm; 20.04.2012, 16:45.
                Мечо

Коментар

http://youtu.be/0S-WvXKknio
                  tnm

Коментар

Не съм гагаузин. Ако това е въпроса. Доживях варненци да ме заподозрат. Обикновено аз тях заподозирам.

http://www.youtube.com/watch?v=KnWXodz3BTY
                    Мечо

Коментар

• Не съм гагаузин. Ако това е въпроса. Доживях варненци да ме заподозрат. Обикновено аз тях заподозирам.
                      tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                        Aрти, ако си била емоционално обвързана или някак по друг начин..нормално е да е приел това като услуга. Не е болка за умиране, а и се надявам, че услугите са били двупосочни. Няма везни за тези неща.

п.п.Мечо, много йезуитски отговор си дал на Плеймен. Не е ясно Да ли е или Тц.
                        Може би не разбирам въпроса. Ако кажете какво да разбирам под "Високата Порта", обещавам да отговоря направо.
                        tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                          Aрти, ако си била емоционално обвързана или някак по друг начин..нормално е да е приел това като услуга. Не е болка за умиране, а и се надявам, че услугите са били двупосочни. Няма везни за тези неща.
                          Вал отдавна съм теглила чертата и нямаше да го спомена ако не се бяхме видели...но нещата не са точно така, при отпусната субсидия за преводи и многократни уговорки за възнаграждението, понеже един път не бе споменато "моля те удари ми едно рамо" имаше "имам едно делово предложение, съвсем сериозно, компанията отпуска това и това ние сме толкова хора, но не можем да поемем всички направления искаш ли да се включиш?...Имаме нужда от специалист, човек който разбира и ще свърши бързо превода и т.н., а възнаграждението ще бъде такова и такова" хихи карай било какво било Дори не повдигнах въпроса

Коментар

• Aрти, ако си била емоционално обвързана или някак по друг начин..нормално е да е приел това като услуга. Не е болка за умиране, а и се надявам, че услугите са били двупосочни. Няма везни за тези неща.

п.п.Мечо, много йезуитски отговор си дал на Плеймен. Не е ясно Да ли е или Тц.
                            Last edited by val/she; 20.04.2012, 13:00.

Коментар

• Момчетааа нали знаете колко сте ми любими, все ще ме развеселите някак
                              И двамата сте прави, а аз се зачудих на себе си защо не съм изпитала нищо лошо към този човек. Само си помислих, че ако беше в сегашния му вид ама никогаШ не бих... Не че е кой знае какво...беше ме завлякъл с едни пари - поръчка за над сто страници превод на антивирусна програма...ама понеже си бЕхме близки та на близки моЕ и да не платиш, налЕ Те хората са казали....не смесвайте работата с удоволстията Ама налЕ чуйека се учи от грешките си, ама е по-хубаво да се учи от чуждите е не "завторвам". Поздравихме се, поприказвахме (че работата ни срещна - неведоми пътищата Божии), малко суперлативи кой какво е направил, стиснахме си ръцете и толкова

Coldplay - Viva La Vida - http://www.youtube.com/watch?v=dvgZkm1xWPE&ob=av2n

Коментар

Хубаво утро на всички

Мечо, морски добре дошъл и от мен, предните дни улисана в решаване на своите си неща не те поздравих...последните няколко дни, когато се прибирам навреме уцелвам някакъв сериал, който пускам докато готвя нещо или си върша домашните неща.."Изборът на Лара" та понеже иде реч за капитани, кораби и разни други се сетих за теб не знам защо..

Поздрав за теб и останалите, морски и не морски всички сме 'орица и все сме готини ми се струва понякога малко странни ама всеки си има разни странности кой вълк-единак, кой хейтър, кой незнаещ какво точно иска, или пък отдаден на едно или друго, в което не намира кой знае какъв смисъл...търсещи, различни - това сме си ние

Jon Schmidt & Steven Sharp Nelson - Love Story Meets Viva la Vida - http://www.youtube.com/watch?v=xXtVB...eature=related

п.п. вчера/днес времето или живота по-скоро ме изправи пред един човек на когото много държах едно време и който беше ме разочаровал, някога когато бях неопитна и вярвах на всичко...странното беше, че не изпитах озлобление или ярост, яд, или вълнение... беше ми хем безралично от една страна, а от друга може би проявих някакъв интерес да разбера какво се случва с него.

Странно нещо е живота...и все пак красиво
                                Че защо трябва да изпитваш ярост или яд за отминали неща ...
                                Просто няма симсъл... Каквото е било - заминало е ...
                                И да се пръснеш на парчета от яд - все тая...
                                Просто от сегашната си камбанария, се опитай да осмислиш какво точно е станало и защо ...
                                Сгрешил ли е някой. Ако да, къде ???
                                За да не се повтори..
                                Защото чуйекът е единственото жууотно, което се спъва в един и същ камък два пъти...
                                А да се живее в миналото просто няма смисъл...

Коментар

Working...
                                X