Първоначално изпратено от msimov
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бисери и вицове
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от T.A.D. Разгледай мнениеСъзнанието ти може да повлияе на реалността, но не по начина, който ти си мислиш, че става.
Мацката сама променя посоката през 15 (или нещо подобно) минути. Весела Нова Година!
Измама е когато се върти наляво го прави на десния крак, а когато се върти на дясно го прави на левия крак. Ако беше истина щеше да се върти само на един и същи крак. С две думи Монтаж не ги е срам.Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
Първоначално изпратено от kev Разгледай мнениеT.A.D., не си прав! Не се сменя през никакви минути, просто се върти по начина по който ти си мислишИ аз като ми попадна за пръв път бая се чудих, и първоначално дълго време ми се въртя само по часовника, но после прочетох и коментарите отдолу и се захванах за "работа". Е, след няколко минути успях да я завъртя и наобратно, а после за известно време постигнах дори нещо почти уникално - накарах я да не се върти - тъкмо тръгне наляво и после се обръща, ама това за 10 секунди само
има си тънкост как става. Jason ти си я завъртял също, но може би не си разбрал как си го направил... Не че е нещо важно това, но в подкрепа на думите си и в оборване на тия на T.A.D. може да направите следния експеримент: Покажете картинката едновременно на няколко човека, аз така направих в офиса с 2-ма колеги и 1 колежка.. За пръв път я виждаха и ги питам "На къде се върти?" Мъжете казаха "по часовника, разбира се", а жената име се изхили и им вика "да, да точно наобратно се върти"...
П.П.Важен е моментът когато стъпва с петата на земята! Тогава погледът ти трябва да е там, а мисълта ти да определи с кой крак го прави и после въртенето започва точно в тая посока
чът. Но според мен е важно просто как ще го видиш първия път. При мъжете явно преобладава по часовника докато при жените обратно.Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!
Коментар
-
На един борец му казали, че е много доходно (пък и представително) да си влагаш парите в изкуство. И естествено, още на следващия ден, той веднага отишъл в една галерия и започнал да разглежда...
Гледа – от едната му страна всички картини имали цени в стотици хиляди левове, а тези от другата страна били значително по-евтини – само по няколко хиляди лева.
Озадачен, той повикал управителя на галерията и се поинтересувал защо има такава голяма разлика в цените?
Собственикът му обяснил, че картините от ляво са на стари художници – класици, които вече не са между живите и затова са толкова скъпи. А пък тези от дясно са на млади художници, които тепърва се утвърждават.
Тогава борецът казал:
– Дайте ми картините на младите художници и от утре ги бройте и тях за класици...fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеНищо не мога му кажа. Върти се ту по часовниковата, ту обратно
Коментар
-
Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнениеПри мен е на дет му кажа
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеТва нещо се върти на дет си иска
Коментар
-
Първоначално изпратено от kev Разгледай мнениеСъзнанието наистина може да влияе на реалността! Ето ви едно интересно тестче! Хем може да научите нещо ново за себе си, хем да се потренирате в неговото (на съзнанието си) контролиране и управление
http://bglog.net/psychology/14936
Коментар
-
T.A.D., не си прав! Не се сменя през никакви минути, просто се върти по начина по който ти си мислишИ аз като ми попадна за пръв път бая се чудих, и първоначално дълго време ми се въртя само по часовника, но после прочетох и коментарите отдолу и се захванах за "работа". Е, след няколко минути успях да я завъртя и наобратно, а после за известно време постигнах дори нещо почти уникално - накарах я да не се върти - тъкмо тръгне наляво и после се обръща, ама това за 10 секунди само
има си тънкост как става. Jason ти си я завъртял също, но може би не си разбрал как си го направил... Не че е нещо важно това, но в подкрепа на думите си и в оборване на тия на T.A.D. може да направите следния експеримент: Покажете картинката едновременно на няколко човека, аз така направих в офиса с 2-ма колеги и 1 колежка.. За пръв път я виждаха и ги питам "На къде се върти?" Мъжете казаха "по часовника, разбира се", а жената име се изхили и им вика "да, да точно наобратно се върти"...
П.П.Важен е моментът когато стъпва с петата на земята! Тогава погледът ти трябва да е там, а мисълта ти да определи с кой крак го прави и после въртенето започва точно в тая посока
Коментар
-
Първоначално изпратено от T.A.D. Разгледай мнениеСъзнанието ти може да повлияе на реалността, но не по начина, който ти си мислиш, че става.
Мацката сама променя посоката през 15 (или нещо подобно) минути. Весела Нова Година!
П.П. Абе май си прав мамка му, най накря я обърнахLast edited by Jason_Thorn; 31.12.2011, 10:56.Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнениетва е супер яко аз обаче не можах да сменя посоката. върти ми се само по часовника
Коментар
-
Първоначално изпратено от kev Разгледай мнениеСъзнанието наистина може да влияе на реалността! Ето ви едно интересно тестче! Хем може да научите нещо ново за себе си, хем да се потренирате в неговото (на съзнанието си) контролиране и управление
http://bglog.net/psychology/14936Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!
Коментар
Коментар