If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Перничанин тича при лекаря:
- Докторе, уапа ме змия.
Докторът:
- Къде те ухапа?
- Е, па, зад трафопосту.
- Не бе, за какво те ухапа?
- Е, па, ей така без нищо! .................................................. .................................................
Съдията казва на развеждащия се съпруг:
- Господине, много внимателно обмислих това дело и реших да отпусна на жена ви осемстотин долара седмично.
- Много щедро, Ваша милост - отвърнал мъжът. - От време на време и аз ще й пращам по някой долар...
"Организатор на скандала е бил мъжът, а озвучаването е осигурила жена му.”
“По тялото са открити входни рани с размер на монети от 10 и 20-стотинки. Раните са на обща площ от 3 лева и 20 стотинки.”
“Като се възползва от моята неопитност, той ме облада, без дори да си плати.”
“Гражданката Стоименова буйстваше, крещеше и – като вдигаше толкова шум – пречеше на гражданите в Изтрезвителното да почиват спокойно.
“Гражданинът Кирилов заплашвал гражданката Колева с природната си надареност, но след кратка схватка, се наложи да отнемем природната му надареност от ръцете на гражданката Колева.”
“Задържан е сержант Петров за опит за изнасилване на гражданката Аврамова. Задържана е гражданката Аврамова за отказ да сътрудничи на полицията.”
Какъв е този шум на улицата, Баримор?
- Гей парад, сър.
- И какво искат?
- Еднополова любов, сър.
- И кой им забранява, Баримор?
- Никой, сър.
- Тогава защо шумят?
- Педераси, сър. . .
Мисля че този виц изчерпва въпроса с гейовете и Вежди Рашидов
He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар