Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бисери и вицове
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Чичо Уорън Разгледай мнениеМъж склонил към проституция две момичета в Разградско и платил с крадена овца
24 януари 2012 | 10:32 | Агенция "Фокус"
Начало / Полиция
Разград. Мъж склонил към проституция две момичета и заплатил с крадена овца в Разградско, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Разград. 30-годишният мъж от исперихското село Вазово е задържан за 24 часа. Около 23.00 часа в неделя той склонил към проституция и съвкупление 19-годишната Ф.Н. и 27-годишната Т.М. от Исперих. За да си плати за услугата, мъжът отмъкнал овца. Криминално проявеният и осъждан С.С. влязъл в чужд двор в опит да открадне животното между 01.00 и 06.00 часа вчера. Нанесената щета е за 250 лева. Потърпевшият е подал сигнал в полицията в 08.00 часа вчера. Води се проверка по чл.194, ал.1 от НК. По случая е образувано досъдебно производство по чл.155, ал.1 от НК.
- Госпожо, парите са фалшиви.
- Господи, изнасилили са ме!Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
Влиза човек в районно:
- Господин полицай, имам данни уличаващи висш държавен служител и функционер на управляващата партия в жестоки злоупотреби и престъпления.
- И какво?
- Идвам да се предам доброволно на МВР, че да не ми разбивате вратата на апартамента и да не ми застрелвате кучето, като ме арестувате...http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Мъж склонил към проституция две момичета в Разградско и платил с крадена овца
24 януари 2012 | 10:32 | Агенция "Фокус"
Начало / Полиция
Разград. Мъж склонил към проституция две момичета и заплатил с крадена овца в Разградско, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Разград. 30-годишният мъж от исперихското село Вазово е задържан за 24 часа. Около 23.00 часа в неделя той склонил към проституция и съвкупление 19-годишната Ф.Н. и 27-годишната Т.М. от Исперих. За да си плати за услугата, мъжът отмъкнал овца. Криминално проявеният и осъждан С.С. влязъл в чужд двор в опит да открадне животното между 01.00 и 06.00 часа вчера. Нанесената щета е за 250 лева. Потърпевшият е подал сигнал в полицията в 08.00 часа вчера. Води се проверка по чл.194, ал.1 от НК. По случая е образувано досъдебно производство по чл.155, ал.1 от НК.
Коментар
-
Запознал се един младеж с едно момиче и ето, че вече тя го поканила на гости късно вечерта. Влизат в стаята и започват да се натискат. Тя:
- Ш-шт, по-тихо! Нашите спят. Татко е отдела за масови безредици, мама е полицай.
Младежът си мисли:"Уф, къде попаднах!", но продължил все пак. След малко мацката:
- По-тихо, де! Брат ми е в съседната стая, работи като барета.
Младежът пак си мисли: "Уф, къде се натресох!". Мацката:
- Искаш ли една незабравима нощ!
- Да!
- ПОМОЩ! ИЗНАСИЛВАТ МЕ!!!http://milom.blog.bg/
Коментар
-
Първоначално изпратено от Copacabana Разгледай мнениеА добро утро, msimov) Откри Америка
Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнение
От 2 дни ползвам Google Chrome и съм много доволен.
На български е.
Зарежда страниците по-бързо от Internet Explorer.
Отваряш повече от 20 различни страници на веднъж и не забива.
Проверява ни за грешни текста докато го пишеш.
Мащаба може да се променя има едно ключе горе в дясно.
Текста в страницата може да се увеличи и така да се запази завинаги без да се променя мащаба.
Ако затвориш сайт по погрешка можеш да си го стартираш пак но за това трябва да си избрал за заглавна страница да не е сайт.
Лента да си избираш сайтовете които искаш да посещаваш и да ги триеш както е при Internet Explorer.
И други опции.
Вече направо забравих за Explorera. От Firefox съм недоволен от някои неща и за това не го ползвам иначе го имам от много отдавна.
Google Chrome те пита дали искаш да ти е основния браузер и така всяка свалена страница като я кликнеш се отваря с него.
Пита те искаш ли да прехвърлиш цялото инфо пароли и други и на него и ги прехвърля. Поне при мен доста се прехвърлиха.
И най-важното предишния браузер си седи редом с този когато искаш този когато искаш друг.
Ей от тук може да се изтегли.
https://www.google.com/chrome/index....&utm_medium=ha
А добро утро, msimov) Откри Америка
Коментар
-
Уеб браузър
От 2 дни ползвам Google Chrome и съм много доволен.
На български е.
Зарежда страниците по-бързо от Internet Explorer.
Отваряш повече от 20 различни страници на веднъж и не забива.
Проверява ни за грешни текста докато го пишеш.
Мащаба може да се променя има едно ключе горе в дясно.
Текста в страницата може да се увеличи и така да се запази завинаги без да се променя мащаба.
Ако затвориш сайт по погрешка можеш да си го стартираш пак но за това трябва да си избрал за заглавна страница да не е сайт.
Лента да си избираш сайтовете които искаш да посещаваш и да ги триеш както е при Internet Explorer.
И други опции.
Вече направо забравих за Explorera. От Firefox съм недоволен от някои неща и за това не го ползвам иначе го имам от много отдавна.
Google Chrome те пита дали искаш да ти е основния браузер и така всяка свалена страница като я кликнеш се отваря с него.
Пита те искаш ли да прехвърлиш цялото инфо пароли и други и на него и ги прехвърля. Поне при мен доста се прехвърлиха.
И най-важното предишния браузер си седи редом с този когато искаш този когато искаш друг.
Ей от тук може да се изтегли.
https://www.google.com/chrome/index....&utm_medium=haМнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
Коментар