IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Globul ще спонсорира "Манчестър Юнайтед"

Така българският телеком се нарежда до световноизвестни имена, които спонсорират английския футболен гранд – Nike, AON, DHL, Audi, Smirnoff, Epson, Thomas Cook и други

07.02.2012 | 11:33 От:
    econ.bg

Глобул, Globul, Манчестър Юнайтед, спонсор, спонсорски договор

Българският телеком Globul ще подпише спонсорски договор с английския футболен гранд "Манчестър Юнайтед".

Параметрите на контракта засега не са известни, но най-вероятно звездите на "Манчестър Юнайтед" ще участват в рекламни клипове на телекомуникационния ни оператор. Освен това логото на българската компания ще бъде сложено на фланелките на тима.

Договорът трябва да бъде подписан днес в присъствието на мениджъра на действащия английски футболен шампион сър Алекс Фъргюсън.

С новия контракт Globul се нарежда до световноизвестни имена, които спонсорират "Манчестър Юнайтед" – Nike, AON, DHL, Audi, Smirnoff, Epson, Thomas Cook и други.
    МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• на системи
      http://milom.blog.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
        Полезен съвет към младите родители:Ако не искате първите думи на детето ви да бъдат "Бойко Борисов", не включвайте телевизора когато то е в стаята...
        Аз пък на моята (2,5 годишна) дъщеря и повтарям "Чичко Борисов" интензивно докато го гледа! Златни думи, които може някой ден да й отворят много врати!!!

ПП На първо време поне на детската градина! Амин!

Коментар

• Коментар

• Пернишки бумеранг: хвърляш чехъл, връща се жена ти със салата и ракия
            Който ни освободи, той ще ни пороби - Васил Левски

Коментар

• В една стая седят двама луди. Влиза мед. сестрата и гледа единия бръмчи си и се разхожда из стаята правейки се че кара. Мед. сестрата:
              - Пешо, какво правиш бе?!
              Пешо:
              - Пътувам за Варна, в командировка съм.
              Поглежда сестрата другия луд, а той легнал на леглото и лъска бастуна.
              - Гошо, а ти какво правиш???
              Гошо:
              - Ааааааа, Пешо замина в командировка и аз сега оправям жена му.

Коментар

• Първоначално изпратено от Minavast Разгледай мнение
                Още една пречка пред руските автомобили
                http://inotv.rt.com/2012-02-02/Ovech...zorval-YouTube
                10X
                Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

• Междувременно някъде в Перник...
                  Полицай разпитва шофьор:
                  - Сега искам да ми обясните как ударихте пешеходеца?
                  Шофьорът:
                  - Господин полицай! Изобщо не съм го удрял. Аз спрях за да му дам предимство и той припадна от изненада...

Коментар

• Жена пита мъжът си, какво е това ситуация.
                    -Ситуация е, примерно ти да се върнеш по - рано от работа вкъщи и да ме завариш с друга жена.
                    -Аха разбрах, значи все едно ти да се върнеш по - рано от командировка и да ме завариш с друг мъж.
                    -А-а, чакай сега. Не бъркай боя със ситуацията!

Кандидатства секретарка за работа във фирма. Шефът много я харесал и накрая на конкурса попитал:
                    - Извинете, ако не е тайна колко получавахте на предишната си работа?
                    - Ами, около 500 лв. - отговаря тя.
                    - Е, в такъв случай аз с удоволствие ще Ви давам 800 лв.
                    - Но, господине, аз там с удоволствието получавах 1000.

Коментар

• Полезен съвет към младите родители:Ако не искате първите думи на детето ви да бъдат "Бойко Борисов", не включвайте телевизора когато то е в стаята...

Коментар

• Ако пострадате от полицейско насилие жалвайте се на адрес: pop@Armenia.com
                        http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Публично-частни осигуровки

"Дават евтини заеми с държавни пари" http://www.standartnews.com/biznes/d...ri-133513.html

Коментар

• Един мъж сяда на пейка в парка до една красива жена. Жената забелязва, че мъжът непрекъснато си поглежда часовника. След 15-ина минути се изнервила и го попитала:
                            - Господине, Вие защо толкова често си поглеждате часовника?
                            - Днес си го купих, но ме излъгаха. Нещо не работи както трябва. Бил марков, последен модел, показвал абсолютно всичко, но нещо не е в ред.
                            - Как така?
                            - Ами в момента ми показва, че сте без гащи.
                            - Аааа, това не е вярно!
                            - Ами да, нали това Ви казвам. Избързва с два часа.

Коментар

• Един отишъл в публичен дом. Избрал си момиче и прекарал фантастична нощ. На сутринта попитал мадам:
                              - Колко дължа?
                              - Нищо... Бяхте страхотен!
                              - Какво? Цяла нощ секс със супермомиче и не плащам нищо?
                              - Нищо. Даже това е за вас! - и му подала 500 долара.
                              Човекът се шашнал. Още същия ден разказал на всички свои приятели. И един от тях решил и той да отиде. Също изкарал страхотна нощ и на сутринта попитал:
                              - Колко дължа?
                              - Нищо, бяхте страхотен ! - и му дала 100 долара.
                              - Благодаря - казал. - Но имам един въпрос: Защо получавам 100, а моят приятел е получил 500?
                              - Вчера всичко вървеше по телевизията, а днес - само в интернет.

Коментар

• Да спиш с кyрви и да се мислиш за плейбой, е все едно да се къпеш във ваната и да се мислиш,за водолаз!

Коментар

Working...
                                X