IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• БОНУСАР - административно - некадърен партиен кадър , криещ се зад популярно - ниска държавна заплата .
    Характеризира се с нереално висока самооценка , вследствие генетично заложен комплекс за малоценност , придобит от пролетарски начин на мислене и изкривено социално възпитание, разпределящ си самостоятелно, неоправдано високи бонуси.
    Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово ...

Коментар

• ВНИМАНИЕ!!!!
      Разказ от потърпевш:
      "Станах жертва на ИЗМАМА на паркинга на Била-та до нас (чувам че се е случвало и на други из цялата страна)
      Пазете се, да не ви дойде на главата и на вас. Ето каква е схемата:
      Тъкмо си подреждах покупките в багажника (стекче минерална вода Горна Баня от малките), и ми се залепиха две супер мацки. Рекламираха някакъв специален препарат за миене на авто стъкла. Почнаха да ми мият (безплатно) стъклата. Едни сочни, едни напращели деколтета, едни изпънати копчета - ум да ти зайде...
      Пълен абсурд да не се загледа човек. Та както и да е - свършиха, предложих им бакшиш - отказаха, но ме помолиха за сметка на това да ги закарам до другата Била, за да продължели промоцията там.
      Викам им - няма проблем.
      Качиха се с мен в колата, и по пътя стана страшно. Почнаха да ме опипват, да се събличат, да ме целуват, да се целуват... После по-хубавата мина на предната седалка, наведе се и ме започна с едни неземни френски специалитети...
      През това време обаче другата тихомълком ми отмъкна стекчето Горна Баня !!!
      С две думи - внимавайте ! Пазете се ! Това може да се случи и на вас !!!
      Същото ми се случи и миналия понеделник, единия от вторниците, два пъти в сряда, още веднъж в четвъртък, и отново тази сутрин.
      Утре пак ще ходя. Свърши ми водата ! "

Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Ами защо и не в мина Бухово и там с каквито трябва материали и с добра вентилация би изкарал.... ама пишеш глупости тук .
          Ами Американският президент който го евакуират в Скалистите планини да не мислиш че там няма вентилация ама не живее постоянно а само при нужда ,голяма нужда....
          Така че вземи използвай онзи номер за спешни помощ ...абе ти си знаеш кой.
          Льольо, я вземи се просвети малко преди да даваш изявления по темата.
          He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
            Теренът няма нищо общо. Проблемът е строителството и по-точно - в използваните материали. Аз лично без проблеми бих живял не само в Кремиковци, но дори и в Бухово, Елешница и други подобни места (над 30 на брой) в България, но в къща, направена от каквито трябва материали и с добра вентилация.

А за твое сведение има къде по-опасни места по отношение на радона, и никой не пищи за тях. ....

Ами защо и не в мина Бухово и там с каквито трябва материали и с добра вентилация би изкарал.... ама пишеш глупости тук .
            Ами Американският президент който го евакуират в Скалистите планини да не мислиш че там няма вентилация ама не живее постоянно а само при нужда ,голяма нужда....
            Така че вземи използвай онзи номер за спешни помощ ...абе ти си знаеш кой.

Коментар

• http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

Аз самият го установих това по експериментален път..... Този мой постинг, с призив към теб за "мисирски" коментари, беше незабавно модериран, като всичко "мисирско" бе заличено. Останах много изненадан, все пак нищо лошо не бях казал ..... Та няколко часа по-късно си редактирах постинга, като отново добавих "мисирските" мисли, и явно бях приспал вече модераторската бдителност, щото призивът си остана, докато ти се отзова.... Нещо много съмнително има в тази работа.... мисля си дали някоя мисирка не злоупотребява със служебно положение, щото нали горкият Инвестор и той данъци плаща .... Мисля си също така за китната държава САЩ, където мисирките са стигнали невероятни висоти.... Там населението толкова ги мрази, че те крият какво работят и на въпроса "какво работиш?" отговарят уклончиво "работя за правителството". Щото ги е срам от съседите и приятелите. Дотам са стигнали, че вече не могат да установяват нормални социални контакти, щото всички ги избягват. В резултат на това вече общуват само помежду си и съответно се женят само помежду си. Това неизбежно води до израждане на поколенията ....

Още един изперкал "уважаван" форумджия който мисли че живее във феодалното общество през 14 век ......... Жалко че е пример за двете крастави жаби......

Коментар

Не мога да се сдържа и да не публикувам тази снимка.

Надявам се Полки да пусне някой коментар на "мисирска" тема
                  Срешнали се се две крастави жаби ......
                  В началото спорили коя е по крастава ......
                  Понеже никой не им обръщал внимание решили да воюват с всички до като всички жаби станали крастави като тях........

Коментар

• Коментар

• „Позицията на Дянков за това ДДС-то да не се променя е известна. Твърдя, че изключително голям резерв е намаляването на цената, до 50-100% може да бъде намалена, в преговори с компаниите”, заяви министърът.
                      Стефчо задминава редица форумни титани с тия числа.

Коментар

Аз самият го установих това по експериментален път..... Този мой постинг, с призив към теб за "мисирски" коментари, беше незабавно модериран, като всичко "мисирско" бе заличено. Останах много изненадан, все пак нищо лошо не бях казал ..... Та няколко часа по-късно си редактирах постинга, като отново добавих "мисирските" мисли, и явно бях приспал вече модераторската бдителност, щото призивът си остана, докато ти се отзова.... Нещо много съмнително има в тази работа.... мисля си дали някоя мисирка не злоупотребява със служебно положение, щото нали горкият Инвестор и той данъци плаща .... Мисля си също така за китната държава САЩ, където мисирките са стигнали невероятни висоти.... Там населението толкова ги мрази, че те крият какво работят и на въпроса "какво работиш?" отговарят уклончиво "работя за правителството". Щото ги е срам от съседите и приятелите. Дотам са стигнали, че вече не могат да установяват нормални социални контакти, щото всички ги избягват. В резултат на това вече общуват само помежду си и съответно се женят само помежду си. Това неизбежно води до израждане на поколенията ....
                        сега , ако модито е малко по-широко скроено би следвало да ни остави (след мислите на велики личности за мисирките и пътя), и ние от форума да видим какв мислим по темата

аз например на въпроса: „Защо мисирката пресече шосето?” отговорих така: ""Мисирка да си на това шосе..."

ако имаш нещо да отговориш на този фундаментален въпрос, то давай...

ако някой друг има какво да сподели по темата за мисирката и шосето -> нека да заповяда...

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение

много ходи да реве мисирката на модераторите и редовно ме банват като дори и не четат какво съм написал .................. модито си ме банва по инерция
                          ..................
                          He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

• Коментар

• нетвърк 5 (както една друга мисирка се обръщаше към теб), с риск да ме баннат реших да рискувам и да те зарадвам с размислите на известни личности относно мисирките:
                                enjoy

Въпрос: „Защо мисирката пресече шосето?”

Дарвин: „Мисирките в продължителни периоди от време са били естествено селектирани по такъв начин, че сега те са генетично способни да пресичат улици”.
                                Фройд: „Фактът, че вие си мислите, че мисирката е пресякла шосето, разкрива вашата подсъзнателна сексуална несигурност”.
                                Макиавели: „Важното е, че мисирката е пресякла шосето. Какво значение има защо? Целта да пресече шосето оправдава какъвто и да е мотив, който тя е имала”.
                                Албер Камю: „Няма значение; действията на мисирката нямат никакъв смисъл, освен за самата нея”.
                                Оливър Стоун: „Въпросът не е "Защо мисирката пресече шосето?", а по-скоро: "Кой е пресичал шосето по същото време и сме го пропуснали в желанието си да видим пресичането на мисирката?"
                                Бил Клинтън: „Не бях аз. Не съм гонил мисирката. Не е имало никаква неуместна връзка между мен и мисирката”.
                                Нют Гингрич: „Защото мисирката е била изгонена от другите мисирки”.
                                Мартин Лутър Кинг-младши: „Мечтая за свят, в който всички мисирки ще бъдат свободни да пресичат шосетата, без мотивите им да предизвикват въпроси”.
                                Имануел Кант: „Мисирката, бидейки автономно същество, взе решение да пресече шосето по собствено желание”.
                                Джордж Оруел: „Защото правителството заблуди мисирката да си мисли, че пресича шосето по собствено желание, когато всъщност тя е обслужвала само правителствените интереси”.
                                Карл Маркс: „Пресичането на мисирката е било историческа неизбежност” и заедно с Фридрих Енгелс: ""Мисирки от всички шосета, съединявайте се!"
                                Фридрих Ницше: „Защото, когато зяпате твърде дълго през шосето, и шосето зяпа през мисирката”.
                                Жан-Пол Сартр: „За да бъде вярна на себе си, мисирката намери за необходимо да пресече пътя”.
                                Алберт Айнщайн: „Дали мисирката е пресякла шосето, или шосето е пресякло мисирката, зависи от вашата гледна точка”.
                                Буда: „Щом задавате този въпрос, вие отричате собствената си мисирка природа”.
                                Ърнест Хемингуей: „За да умре. В дъжда”.
                                Бил Гейтс: „Тъкмо измислих новата мисирка1993, която ще пресича шосета, ще балансира чековата ви книжка и ще разреши проблема на маите 24.12.2012”.
                                Полковник Сандърс от KFC: „Нима съм изпуснал някоя мисирка???”
                                Полки: "Мисирка да си на това шосе..."
                                Last edited by 2012; 24.02.2012, 22:53.

Коментар

Working...
                                X