IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Влиза при лекаря пациент и казва ,че иска да му благодари за успешното лечение.Започва да вади от чантата луканка,скъпи консерви,бутилки с уиски, шоколади и др.
    Лекарят възмутен:
    -Болния,на какво основание ти си изхарчил моите пари!

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
      ...........самозабравил се държавен слежител и наемодател с любов към нарушенията .....
      Пак добре си се описал. А пък второто твърдение доказва две неща:

Първо, че си некадърен държавен служител, щото въпреки достъпа до данъчна и осигурителна информация, си си направил неверни заключения.
      Второ, че си държавен служител, който нарушава закона, за което ще се постарая да стане известно където трябва
      He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Премиерът Борисов откри училище за политика в Тунис:

1-ва лекция :Ядат се филии с мас -много и се копат картофи.
        2-ра ..: Ставаш член на БКП- пазиш си старите "документи'
        3-та ; Как се държи бухалка и шланг .
        4-та: как се организира банда- за рекет и застраховки ;
        5-та; Как се "купува' банка - на жена си - може и приятелка да е ..
        6-та ;Как се става от комунист- демократ.Как се слушат лекциите на бившите; как да ги пазим от народната любов;
        7-ма :как да останеш жив - като аверите ти се стрелят едни - с други ..
        8-ма : Как се тича на всяко произшествие - и как хората да те "заобичат"
        9.Как да не слизаш от телевизионните екрани ...
        10.Как се прави парл . група от "леко" корумпирани, ,мълчаливи, верни ,посредствени депутати ..
        11.Как се папа бюджетен излишък
        12-та лекция : Как никога да не бъдеш виновен - за нищо.
        13.Как се играе тенис , футбол - в работно време ..
        14.Как и мафията да е доволна , и народът да ти верва , че си "борец" срещу нея.

..15.....
        Лекциите са безплатни и са дарени на братския тунизийски народ от Борисов - премиер на България ....

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
          Овчи мисли на един овчи мозък .... Докъде може да стигне злобата на един изхвърлен зад борда .... Живей си с тези мисли .....

P.S. Много рядко получавам лични съобщения. Обикновено каквото имам да казвам и каквото имат да ми казват се пише открито във форума ....
          Така е като ти се каже открито и получава комплимент Льоло ,Овче мозък тъпо маце Мейси и т.н. да не ги пиша че почвам иаз да имам чистота на общуване с такива като теб и Мунчо.....краставите жаби който се мразиха а сега се обичат понеже са игнорирани от форума....самозабравил се държавен слежител и наемодател с любов към нарушенията .....

Коментар

• Ето как са си представяли през 1919 година бъдещето на авиацията :-)

Popular Sciеnce юни 1919 г.

Ето и едно видео как са си представяли 1980-та година през 1930-та година :-)

http://www.youtube.com/watch?v=zD5YWJbni6E

Видеото може да изглежда малко смешно, но вертикалното излитане и летящите коли са вече факт макар и да не са в масова употреба.

Коментар

• .
              fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• http://www.youtube.com/watch?v=pNMmD...endscreen&NR=1

http://www.youtube.com/watch?v=P4a9Y...eature=related

Коментар

Овчи мисли на един овчи мозък .... Докъде може да стигне злобата на един изхвърлен зад борда .... Живей си с тези мисли .....

P.S. Много рядко получавам лични съобщения. Обикновено каквото имам да казвам и каквото имат да ми казват се пише открито във форума ....
                    няма да обиждаш мисирката на овче защото ще започне да ти пише на лични...

Коментар

Е сигурно не са ти писали трима форумци на лични какво добро съм направил че съм те поставил на място....
                      ...........

Коментар

• http://www.youtube.com/watch?feature...&v=40jkuofTDoI

Коментар

Как хубаво си се описал ...
                          Е сигурно не са ти писали трима форумци на лични какво добро съм направил че съм те поставил на място....
                          Единственото което е сигурно че ще завършиш в този форум да водиш да водиш спор и с както наричаш неетично Тъпо маце Мейси и обменяш кокоши мисли с Мунчо....

Коментар

..............
                            Падението на един "уважавам" форумец.........
                            Как хубаво си се описал ...

Коментар

Льольо, я вземи се просвети малко преди да даваш изявления по темата.
                              Няма . Простотии вече не чета................
                              Падението на един "уважавам" форумец.........При някой е Рубикон а при други Сцила и Харидба....

Коментар

• Първоначално изпратено от badboy333 Разгледай мнение
                                БОНУСАР - административно - некадърен партиен кадър , криещ се зад популярно - ниска държавна заплата .
                                Характеризира се с нереално висока самооценка , вследствие генетично заложен комплекс за малоценност , придобит от пролетарски начин на мислене и изкривено социално възпитание, разпределящ си самостоятелно, неоправдано високи бонуси.
                                я как хубаво си описал мисирката

Коментар

Working...
                                X