IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Коментар

• "Задържаха Дъмпела за нападението на Багата" ... Заглавието кърти ..
      http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Звъни телефонът. Радостен женски глас се обажда:
        - Скъпи, роди ни се син.
        - О, колко съм радостен! Кой се обажда?

Коментар

• Обява във вестник:
          “55-годишен мъж, с 50 милиона в швейцарска банка, къща на Ривиерата, остров в Тихия океан, женен за 25-годишна блондинка, не купува и продава нищо. Просто се хвали.”

Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от kondosko Разгледай мнение
              Цветан Цветанов, Мирослав Найденов и Вежди Рашидов са сред най-одобряваните министри от кабинета, сочи проучване

http://focus-news.net/?id=n1625582
              За Найденов сигурно са потърсили мнението на щастливите кокошки
              "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Цветан Цветанов, Мирослав Найденов и Вежди Рашидов са сред най-одобряваните министри от кабинета, сочи проучване

http://focus-news.net/?id=n1625582

Коментар

• Няколко съвсем нормални израза, заради които преди 20 години всички биха ви помислили за луд:
                  - Ох, не мога да си вляза в пощата.
                  - Забравих си телефона в къщи.
                  - Утре ще си купя още памет.
                  - Хайде да си купим домашно кино.
                  - Сметни го на телефона си.
                  - Случайно изтрих една книга.
                  - Свали ми снимката на телефона.

Коментар

• Абе, то не е като да имаш чешма в хола

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
                      Аха-а-а, изплю камъчето и си призна! Сега загрях - под "наемодател" си имал предвид един друг форумец с любов към мисирките.... Мда-а-а, ама верно ли си го заплашвал на лични? А той поддаде ли? Ух, ух, ух, умирам си от кеф какви сапунки и екшъни са се вихрили тук във форума Това е злоупотреба със служебно положение, нали знаеш? Дали да не се обадя на един от зам.директорите ти, по една случайност ми е приятел .... ?

А иначе нищо тъмно нямам, просто така го беше написал, че си помислих че е за мен. Което и ме учуди, щото притежавам един единствен имот и живея в него. Та няма как да съм наемодател.
                      Стига си спамил . Ако искаш оплачи се на арменският поп. Край с теб . Влизаш в листа игноре.

Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                          Наемодателят бе друг но щом и ти имаш нещо тъмно.... Гузен ,негонен бяга....
                          Аха-а-а, изплю камъчето и си призна! Сега загрях - под "наемодател" си имал предвид един друг форумец с любов към мисирките.... Мда-а-а, ама верно ли си го заплашвал на лични? А той поддаде ли? Ух, ух, ух, умирам си от кеф какви сапунки и екшъни са се вихрили тук във форума Това е злоупотреба със служебно положение, нали знаеш? Дали да не се обадя на един от зам.директорите ти, по една случайност ми е приятел .... ?

А иначе нищо тъмно нямам, просто така го беше написал, че си помислих че е за мен. Което и ме учуди, щото притежавам един единствен имот и живея в него. Та няма как да съм наемодател.
                          He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Жената: Иска ми се да съм вестник, че да бъда по цял ден в ръцете ти.
                            Мъжа: Аз също искам да си вестник, че до може да те сменям всеки ден с нов.

Моят шеф ми казва:
                            "Дали може да дойдеш съботата в офиса. Знам, че си имаш планове за уикенда, но фирмата има нужда.
                            Аз казвам:
                            "Няма проблем, но вероятно ще закъснея, че през почивните дни градския транспорт е ужасен.
                            "Добре, кога мислиш, че може да стигнеш?
                            "Понеделник."

Поисках прошка от алкохола, но за пореден път не ми прости...

Младеж отива при приятел:
                            - Утре ми е сватбата.
                            - Верно!? Коя е булката? Нищо не знам за нея.
                            - И тя за теб. Затова при теб реших да се скрия.

Градска девойка за пръв път от години на гости на баба си.
                            - Бабо, а къде може тука да се ходи вечер?
                            - Е в тая кофа...
                            www.investor.bg

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
                              Пак добре си се описал. А пък второто твърдение доказва две неща:

Първо, че си некадърен държавен служител, щото въпреки достъпа до данъчна и осигурителна информация, си си направил неверни заключения.
                              Второ, че си държавен служител, който нарушава закона, за което ще се постарая да стане известно където трябва
                              Наемодателят бе друг но щом и ти имаш нещо тъмно.... Гузен ,негонен бяга....
                              Last edited by Монти; 27.02.2012, 11:41.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                                Влиза при лекаря пациент и казва ,че иска да му благодари за успешното лечение.Започва да вади от чантата луканка,скъпи консерви,бутилки с уиски, шоколади и др.
                                Лекарят възмутен:
                                -Болния,на какво основание ти си изхарчил моите пари!

То не е смешно, като се сетя кви продажници са станали и как си просят съвсем нагло и открито

Коментар

Working...
                                X