Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бисери и вицове
Collapse
Заключена.
X
X
-
"Задържаха Дъмпела за нападението на Багата" ... Заглавието кърти ..http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от kondosko Разгледай мнениеЦветан Цветанов, Мирослав Найденов и Вежди Рашидов са сред най-одобряваните министри от кабинета, сочи проучване
http://focus-news.net/?id=n1625582"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Цветан Цветанов, Мирослав Найденов и Вежди Рашидов са сред най-одобряваните министри от кабинета, сочи проучване
http://focus-news.net/?id=n1625582
Коментар
-
Няколко съвсем нормални израза, заради които преди 20 години всички биха ви помислили за луд:
- Ох, не мога да си вляза в пощата.
- Забравих си телефона в къщи.
- Утре ще си купя още памет.
- Хайде да си купим домашно кино.
- Сметни го на телефона си.
- Случайно изтрих една книга.
- Свали ми снимката на телефона.
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеАха-а-а, изплю камъчето и си призна!Сега загрях - под "наемодател" си имал предвид един друг форумец с любов към мисирките.... Мда-а-а, ама верно ли си го заплашвал на лични? А той поддаде ли? Ух, ух, ух, умирам си от кеф какви сапунки и екшъни са се вихрили тук във форума
Това е злоупотреба със служебно положение, нали знаеш? Дали да не се обадя на един от зам.директорите ти, по една случайност ми е приятел .... ?
А иначе нищо тъмно нямам, просто така го беше написал, че си помислих че е за мен. Което и ме учуди, щото притежавам един единствен имот и живея в него. Та няма как да съм наемодател.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеНаемодателят бе друг но щом и ти имаш нещо тъмно....Гузен ,негонен бяга....
Сега загрях - под "наемодател" си имал предвид един друг форумец с любов към мисирките.... Мда-а-а, ама верно ли си го заплашвал на лични? А той поддаде ли? Ух, ух, ух, умирам си от кеф какви сапунки и екшъни са се вихрили тук във форума
Това е злоупотреба със служебно положение, нали знаеш? Дали да не се обадя на един от зам.директорите ти, по една случайност ми е приятел .... ?
А иначе нищо тъмно нямам, просто така го беше написал, че си помислих че е за мен. Което и ме учуди, щото притежавам един единствен имот и живея в него. Та няма как да съм наемодател.He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Жената: Иска ми се да съм вестник, че да бъда по цял ден в ръцете ти.
Мъжа: Аз също искам да си вестник, че до може да те сменям всеки ден с нов.
Моят шеф ми казва:
"Дали може да дойдеш съботата в офиса. Знам, че си имаш планове за уикенда, но фирмата има нужда.
Аз казвам:
"Няма проблем, но вероятно ще закъснея, че през почивните дни градския транспорт е ужасен.
"Добре, кога мислиш, че може да стигнеш?
"Понеделник."
Поисках прошка от алкохола, но за пореден път не ми прости...
Младеж отива при приятел:
- Утре ми е сватбата.
- Верно!? Коя е булката? Нищо не знам за нея.
- И тя за теб. Затова при теб реших да се скрия.
Градска девойка за пръв път от години на гости на баба си.
- Бабо, а къде може тука да се ходи вечер?
- Е в тая кофа...
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеПак добре си се описал. А пък второто твърдение доказва две неща:
Първо, че си некадърен държавен служител, щото въпреки достъпа до данъчна и осигурителна информация, си си направил неверни заключения.
Второ, че си държавен служител, който нарушава закона, за което ще се постарая да стане известно където трябваГузен ,негонен бяга....
Last edited by Монти; 27.02.2012, 11:41.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеВлиза при лекаря пациент и казва ,че иска да му благодари за успешното лечение.Започва да вади от чантата луканка,скъпи консерви,бутилки с уиски, шоколади и др.
Лекарят възмутен:
-Болния,на какво основание ти си изхарчил моите пари!
То не е смешно, като се сетя кви продажници са станали и как си просят съвсем нагло и открито
Коментар
Коментар