If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Гръцка рулетка: шестчленно семейство стои около куп мръсни чинии и чака на кой пръв ще му писне, за да ги измие.
По-скоро трябва да актуализираме: шестима гърци стоят в таверната и се ослушват кой да плати след богатото ядене...ясно е че накрая сметката ще платят германците ама това е друга тема
Днес Ананиев обясни пред bTV, че не той е определял размера на премията. Не можел обаче да излиза от правилата, според които нормативни актове задължават всеки чиновник да вземе полагащия му се бонус.
Мъка, мъка, мъка...
"Инвестирането" в НИ с кредит е "чиста пИчалба" или "отрицателна доходност"!!
Днес Ананиев обясни пред bTV, че не той е определял размера на премията. Не можел обаче да излиза от правилата, според които нормативни актове задължават всеки чиновник да вземе полагащия му се бонус.
Жена без цици е като село без начално училище - няма откъде да започнеш.
Жена без цици е като китара без жици.
Жена без цици, е като панталон без джобове ,няма къде да си сложиш ръцете.
Уважаеми госпожици, за да се измъкнете лесно от натрапниците с въпроса:
- А какво ще правите довечера?
Смело отговаряйте:
- Към три часа ще ходя до кожно-венерическия, след това съм свободна!
Най-срамното нещо, което може да се случи на един мъж - да тича с
ерекция срещу стената и да си счупи носа!
Прибирам се вкъщи, а жената ме посреща само по секси бельо. И ми подава две въженца и казва възбудено:
- Вържи ме и прави каквото искаш!
Вързах я... и отидох за риба..........
-Зетко, какво беше това на тигана, едвам го изтърках?
-Тефлон!
А то па щото другите реклами са добре... по едно време едни магазинчета дето продават телефони лансираха едно псе, сега лансират някакъв невероятно усмихнат и вежлив продавач, дето нищо общо няма с реалността... да не говорим за кренвирши, напитки и тн...
Това би трябвало да е продължението на рекламата. Все съм се чудил на тази фирма, как може да имат толкова изкривена маркетингова позиция, като да рекламираш Парфюм за дрехи, защото като прах продукта определено не струва, личен опит. За парфум може и да става, ама за прах е кръгла нула, че и тази реклама пак там.
Хехе имаш право, като спомена за качество на рекламите има някои, които са много дразнещи, например имаше някаква реклама за пастет...толкова ми е гнусно онази баба как си облизва пръста значи...нямам думи. То няма нищо сексуално, нито закачливо, нищо позитивно привличащо ами изглежда евтино и поне за мен отблъскващо. Сега това си е мое мнение...
Да ви кажа не е виц, а част от реклама ама напоследък стана нарицателно
- Ти какво си?
- Чесън!
- А ухаеш на цветенце
... , ама си мръсен като чесън.
Това би трябвало да е продължението на рекламата. Все съм се чудил на тази фирма, как може да имат толкова изкривена маркетингова позиция, като да рекламираш Парфюм за дрехи, защото като прах продукта определено не струва, личен опит. За парфум може и да става, ама за прах е кръгла нула, че и тази реклама пак там.
Село отдаде земя под наем за отглеждане на канабис
News.Varna24.bg
Скрито в хълмовете на североизточната испански регион Каталуния, малкото селце Раскуера измисли оригинален начин да се бори с финансовата криза - uато се съгласи да отдаде под наем общинска земя за отглеждане на канабис. Според местните власти това ще позволи да бъде погасен дълг 1,3 милиона евро, натрупан през последните две години и да се открият нови работни места.
"Искаме да сложим край на мафиотските сделки, на черния пазар, на подземната икономика. Приехме това предложение, защото ще допринесе ползи за нашето село и жителите му. Канабисът е растение, което се използва за медицински цели, а не само като наркотик", казва кметът на селото Бернат Пелиса.
Асоциацията за лична употреба на канабис, базирана в Барселона, ще плаща на кметството в Раскуера месечен наем в размер на 54 170 евро за ползването на общински парцел от 15 хектара за отглеждането на растението. Тази дейност ще генерира и 40 работни места, което за населението от 900 души на каталунското село е огромно облекчение в кризата.
Регионалното министерство на Каталуния е поискало допълнителна информация за сделката, докато Главната прокуратура на Испания проверява нейната законност.
Законодателството разрешава отглеждането и употребата за лични нужди на канабис. Това обаче се извършва чрез частни асоциации, които са регистрирани като юридически лица и подлежат на регулации и строг контрол. Трафикът на наркотика обаче се наказва с до 6 години затвор.
Една мисирка с гордост споделя:
– Днес поставих ултиматум на началника си – или ми вдига заплатата, или напускам!
– Е, и какво?
– Ами поспорихме и стигнахме до компромис. Той няма да ми вдигне заплатата, а аз няма да напусна.
Коментар