IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Rockera
    Регистриран
    Публикации: 0
    Re: Песента от рекламата?
    « #391 Четв., 05 Ян. 2012, 23:01 »

Здравейте знам че ще прозвучи смешно но търся една песен която свирят в Шоуто на Слави която се свири нещто такова
    Тъъъъъън тън тън тън тън тъъъъън тън тън тън тън тън тън тън тънтъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъън
    основния инструмент е китара моля ако някои си сети да ми я каже плс ако нещо мейл:gogatpz5@abv.bg

http://www.bg-mamma.com/index.php?to...13#msg20713013

Коментар

• - Как е на турски Бойко Борисов?
      - Асфалт Паша...
      http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
          http://www.investor.bg/ikonomika-i-p...lodui-,132305/
          САШКО ВИДЯ , ЧЕ ПРОГНОЗИТЕ МУ ЗА ПАЗАРИТЕ СЕ ПРОВАЛИХА И СЕ ПРЕХВЪРЛИ НА ТОКА
          известен форумен герой си мисли, че има само един Ал.Николов
          Last edited by p0lki; 30.03.2012, 19:51.

Коментар

• Една мисирка започнала да попълва формуляр и още в началото чете графи: „госпожица; омъжена; разведена; вдовица”- отбележете с "Х" верното...
            След дълъг размисъл мисирката написала: „Всичко.”

=====================

Срещат се игумен и игуменка на два манастира.
            - Отче, идва краят на света!
            - Откъде накъде мислиш това?
            - Вчера видях ваш монах да гони по полето моя монахиня.
            - Настигна ли я?
            - Не можа.
            - Това не е мой монах!

================================

Първоначално изпратено от Makaveli Разгледай мнение
            Както каза, ако не разбираш никой не може да ти помогне. Я си натисни Д-то на стола и пак се замисли къде е връзката между санирането (част от което е повишаване на енергийната ефективност на жилищата) и енергетиката? Аз предлагам не награда за най-тъп президент, а награда за най-тъп форумец.
            Първоначално изпратено от Тялото Разгледай мнение
            Откакто съм санирал не съм пипал кранчето на парното - не е работило и минута.
            Друг е въпроса че пак ми слагат някви 20лв потребление и още два пъти по толкова общи части, но това е друга измама, която се надявам един ден да спре.
            А някои продължават да ползват яко парно, защото санирането им е калпаво. И от вън и от вътре трябва да е с качествени материали и работа.
            Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
            Монти,от както сме сложили изолация на сградата където живея(тухлена е)....и като сложих последно поколение дограма.........косумацията на енергия ми падна с около 40 %.Ако това се направи навсякъде не втора АЕЦ,и първата може да закрием.Между другото снощи слушах по ТВ,че реакторите във Фукушима пак са пред катаклизъм.Мерси от такива приходи ...от енергия.Предпочитам децата ми да са здрави.То не случайно германците затварят всичко блокове след ...еди си коя година не помня
            с мисирката никой и никога не е "излизал на глава" .......................... защо си мислите, че вие ще сте първите???

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
              Лошо Те са българЕ бре
              http://bulgarnation.com/%D0%B1%D1%8A...%B8%D1%8F.html

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
                Убийте ме....не бях чувал за такава държава
                Лошо Те са българЕ бре

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
                  Хвала на таквизи журналисти! Хвала за ценната информация! Нямаше да мога да живея ако не ме бяха осветлили по тойзи тъй важен въпрос!

Още веднъж, поклон пред вас, самоотвержени труженици на перото!
                  Убийте ме....не бях чувал за такава държава

Коментар

• Айде да тръгваме натам!

В Грузия строят алкохолен фонтан

bTV

Грузия се надява да привлече туристи, като построи в Батуми фонтан, от който веднъж седмично за 15 минути ще тече местна силна алкохолна напитка, съобщи днес кметът на града.

Атракция ще бъде разположена на върха на новопостроена кула, като посетителите на фонтана ще могат да дегустират местното питие "чача", направено от грозде и наподобяващо по вкус на италианската "грапа", обясни пред грузинската телевизия градоначалникът Роберт Чкаидзе.

"Веднъж седмично в продължение на 10-15 минути от чучура ще тече "чача" вместо вода и туристите ще имат възможността да опитат една традиционна напитка", добави кметът.

Туризмът е важен източник на приходи в бедната бивша съветска република, в която лозарството е основен икономически отрасъл. Високата 25 м. нова кула на Батуми трябва да бъде завършена в края на лятото. Тя ще приюти офиси и център за туристическа информация.

Коментар

• Хвала на таквизи журналисти! Хвала за ценната информация! Нямаше да мога да живея ако не ме бяха осветлили по тойзи тъй важен въпрос!

Още веднъж, поклон пред вас, самоотвержени труженици на перото!
                      Въвеждат се ограничения на есенния и пролетен ловен сезон в Чувашия
                      29 март 2012 | 14:57 | Агенция "Фокус"

Начало / Русия

Чебоксари. Правителството на Чувашия одобри проект за ограничение на пролетния и есенен ловни сезони на 2012 г., предава кореспондент на информационна агенция РЕГНУМ. Както съобщи председателят на Държавната ловна служба на републиката Владимир Кузюков, предвижда се въвеждане на ограничение на сроковете на лов, определяне на начините за разрешен лов и забрана на отделни категории с оглед на запасите на ловни ресурси и предложенията на ловците.
                      Съгласно документа, есенният ловен сезон ще бъде ограничен с 10 календарни дни. Във връзка с ограничената численост на яребиците в горите в републиката ще се въведе пълна забрана.
                      He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Циганин разговоря с оператор на Глобул!>>> http://www.youtube.com/watch?v=dxIMaT34RCI
                        Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Е тва е!
                          Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Коментар

• Коментар

• - Ало, кога ще ме пуснат?
                                - Гълъбин Боевски ли е?
                                - Не, Митко Бербатов е.
                                http://vbox7.com/play:6b57c30dca

Коментар

Working...
                                X