If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
От едно списание правят анкета кой командва в къщи. Питат една жена.
-Кой взима важните решения у вас?
-Ами как, мъжът ми… Всичко важно той го решава, всички глобални въпроси. А се занимавам само с дреболиите.
-Например?
-Аз например решавам какво ще има за обяд, къде да излезем вечерта, какви тапети да сложим, каква къща да си купим, той каква работа да си намери…
-А какви са важните неща, които той решава?
-О, ами нали ви казах. Глобалните неща. Дали подкрепяме разширяването на ЕС, дали сме за ядрено разоръжаване…
"Инвестирането" в НИ с кредит е "чиста пИчалба" или "отрицателна доходност"!!
Жена се обажда на мъжа си:
- Скъпи, имаш сериозен проблем!
- Какво е станало?!
- Ударих се с колата в едно "Мазерати", предложих на собственика да платя в натура, той се съгласи.
- Какъв е проблема?
- Собственикът е гей...
Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Какво се чудиш...???
20 млн за снегопочистване във Варна.....
С 10 млн ще купят машини за сняг, за да правят сняг и другите 10 са за почистването му...
От доста време насам нито старея (видимо), нито се стресирам за каквото и да било, макар че халбите доста често са поне две
П.П. И аз да се похваля с нещо в унисон с други участници от форума. Единият бил доста над средното за България ниво по интелект, другият бил прочут и едва ли не оди се пеели за него...
...19:27 "Либерален алианс" ще е трета политическа сила
====================
"И най-мрачните предсказания на Ванга не са звучали толкова зловещо. Този е по-зле и от Управляващия!" http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2012/..._s_listovki_v/
Коментар