IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от msimov
    Моли колкото искаш но ако ги делне ще делнеме и всички забавни други снимки щото повечето са с човешко и животинско нещастие.

Също така трябва да делнеме и някои статии в Днес.бг щото от там се почна.
    Делвайте каквото се налага, но не ме карайте да не смея да отворя любимата ми тема в Инвестора. Все пак на забавленията ценени предимно от лузари едва ли им е мястото тук, а и до скоро за да постне някой нещо, то наистина го смяташе за по-забавно от текущият спам!

Коментар

• На 22 септември е ден на независимостта от турската империя. След като гледах някои някои турски филми , предлагам ново име на този празник - ден на независимостта на Турция от Княжество България.
      http://milom.blog.bg/

Коментар

• момчета, спрете с простотиите - темата е за бисери и вицове, а не за човешко нещастие
        Ще помоля модератор да делне последните няколко снимки.
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ubaka Разгледай мнение
          голем си гъз, бре ,
          тва да се подиграваш на болен
          човек е ...баси,
          жената така се е родила,
          без мастна тъкан и подкожна мазнина,
          А ти па си прост кат налъм ма такива са 80 процента от народа не се притеснявай много. Коментара ми не е подигравка а констатация. И да намирам я за смешна.

Това, че ти не я намираш е просто щото си сбъркан сухар.

С две думи самарянин не си, чист тъпанар си си.
          Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

• голем си гъз, бре ,
            тва да се подиграваш на болен
            човек е ...баси,
            жената така се е родила,
            без мастна тъкан и подкожна мазнина,

Първоначално изпратено от msimov
            .........

Коментар

• Каро се мултиплицира!

"Имаме роднини в Холандия, общината им осигурява общинско жилище (но не като тези коптори в люлин), ако се развали нещо в жилището идва общински служител и го попрява безплатно (в България гледате само как да се отървете от нас), да не говорим че с социалните помощи наистина може да се почива няколко пъти в екзотична държава. А в България за дето един ток ни е безплатен, дигате джабала до небесета.
              Вие може да изнасяте и крадете тока на България, ама за нас бедните и онеправданите които нидържите в невежество, не можело ток безплатно?! Доста примитивно и ограничено мислене. Вие един ден ще осъзнаете че ние ще сме в основата за заазването на България като държава.

Днес, 09:16

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ubaka Разгледай мнение
                ми за стария бг обичай ,
                се сещам че "все сме недоволни"
                и че "търсим под вола теле"
                Е, има ги и тия приказки, но няма как да са валидни в случая при очеИЗвадно положение - трена е в станцията, таблото е на 9 минути от него.
                Все пак - добър опит.

Коментар

• ми за стария бг обичай ,
                  се сещам че "все сме недоволни"
                  и че "търсим под вола теле"

Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                  по стар български обичай какво не е наред?

Коментар

• Относно електрониката не мисля, че е турска работа.
                    Да не говорим, че турското метро не е хич зле.
                    По-скоро нашите си нещо си бъркат джаджите.
                    За строителството - ще се види. Оня ден Баучър беше протекъл. Дали води, дали от тоалетна на горното ниво.
                    За мен поне е идеално, спестявам само като време 80 % от времето за пътуване.
                    Приключвам темата тук, може да я продължим в онази с тотално задръстения център.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                      Таблото указва след колко време идва първия и втория влак.
                      Е, видно от снимката това табло могат да си го закачат на коледната елха за украса...
                      Слизайки и виждайки числото 12 за първия паднах. Интервала за този час бе 7 минути. Нали ти казах - стар български обичай.
                      Хващай го до Сердика и оттам с 5-цата.
                      От самото начало на метрото, довършвано сега, след "прехода", като видех какви цигани и неуки турци го строят, си рекох "а бе я не бързай първите шест месеца да влизаш".

И днес и аз като теб, Жека, гледам таблото и се съмнявам в зрителния си апарат:
                      Един път влакът идва след 9 минути, вторият след 17.
                      Втори път влакът идва след 9 минути, вторият след 13.
                      Трети път влакът идва след 16 минути, вторият след 23.
                      Последно се спряха на първия вариант, макар че влакът вече навлизаше в перона.

И си викам: тея щом една проста електроника за прости съобщения на предварително известни събития не могат да оправят - бегай, бате, от това съоръжение, не е безопасно, казано меко.

И ще си пътувам с надземния транспорт в близките година-две (разликата ми е 10-15 минути, но пък ми е с 50% по-евтино, ако говорим за пътуване с карта), а след това пак ще сляза долу да ги видя дали са се стафирясали.

Коментар

• Новият собственик на ОЦК ще възстанови цинковото производство на комбината http://www.investor.bg/ikonomika-i-p...binata,140159/

http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                          Mи това табло у лево, ако е за закъснения Не знам. Не съм влизал в метрото
                          Таблото указва след колко време идва първия и втория влак.
                          Е, видно от снимката това табло могат да си го закачат на коледната елха за украса...
                          Слизайки и виждайки числото 12 за първия паднах. Интервала за този час бе 7 минути. Нали ти казах - стар български обичай.
                          Хващай го до Сердика и оттам с 5-цата.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                            Ти си наивник, тебе джокер ти не требе.
                            Загледай се все пак по-внимателно, по стар български обичай какво не е наред?
                            Mи това табло у лево, ако е за закъснения Не знам. Не съм влизал в метрото

Коментар

Дай джокер
                              +1
                              Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

Дай джокер
                                Ти си наивник, тебе джокер ти не требе.
                                Загледай се все пак по-внимателно, по стар български обичай какво не е наред?

Коментар

Working...
                                X