Първоначално изпратено от msimov
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бисери и вицове
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от 4ubaka Разгледай мнениеголем си гъз, бре ,
тва да се подиграваш на болен
човек е ...баси,
жената така се е родила,
без мастна тъкан и подкожна мазнина,
Това, че ти не я намираш е просто щото си сбъркан сухар.
С две думи самарянин не си, чист тъпанар си си.Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
Каро се мултиплицира!
"Имаме роднини в Холандия, общината им осигурява общинско жилище (но не като тези коптори в люлин), ако се развали нещо в жилището идва общински служител и го попрява безплатно (в България гледате само как да се отървете от нас), да не говорим че с социалните помощи наистина може да се почива няколко пъти в екзотична държава. А в България за дето един ток ни е безплатен, дигате джабала до небесета.
Вие може да изнасяте и крадете тока на България, ама за нас бедните и онеправданите които нидържите в невежество, не можело ток безплатно?! Доста примитивно и ограничено мислене. Вие един ден ще осъзнаете че ние ще сме в основата за заазването на България като държава.
Днес, 09:16
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ubaka Разгледай мнениеми за стария бг обичай ,
се сещам че "все сме недоволни"
и че "търсим под вола теле"
Все пак - добър опит.
Коментар
-
ми за стария бг обичай ,
се сещам че "все сме недоволни"
и че "търсим под вола теле"
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениепо стар български обичай какво не е наред?
Коментар
-
Относно електрониката не мисля, че е турска работа.
Да не говорим, че турското метро не е хич зле.
По-скоро нашите си нещо си бъркат джаджите.
За строителството - ще се види. Оня ден Баучър беше протекъл. Дали води, дали от тоалетна на горното ниво.
За мен поне е идеално, спестявам само като време 80 % от времето за пътуване.
Приключвам темата тук, може да я продължим в онази с тотално задръстения център.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеТаблото указва след колко време идва първия и втория влак.
Е, видно от снимката това табло могат да си го закачат на коледната елха за украса...
Слизайки и виждайки числото 12 за първия паднах. Интервала за този час бе 7 минути. Нали ти казах - стар български обичай.
Хващай го до Сердика и оттам с 5-цата., като видех какви цигани и неуки турци го строят, си рекох "а бе я не бързай първите шест месеца да влизаш".
И днес и аз като теб, Жека, гледам таблото и се съмнявам в зрителния си апарат:
Един път влакът идва след 9 минути, вторият след 17.
Втори път влакът идва след 9 минути, вторият след 13.
Трети път влакът идва след 16 минути, вторият след 23.
Последно се спряха на първия вариант, макар че влакът вече навлизаше в перона.
И си викам: тея щом една проста електроника за прости съобщения на предварително известни събития не могат да оправят - бегай, бате, от това съоръжение, не е безопасно, казано меко.
И ще си пътувам с надземния транспорт в близките година-две (разликата ми е 10-15 минути, но пък ми е с 50% по-евтино, ако говорим за пътуване с карта), а след това пак ще сляза долу да ги видя дали са се стафирясали.
Коментар
-
Новият собственик на ОЦК ще възстанови цинковото производство на комбината http://www.investor.bg/ikonomika-i-p...binata,140159/
http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеMи това табло у лево, ако е за закъсненияНе знам. Не съм влизал в метрото
Е, видно от снимката това табло могат да си го закачат на коледната елха за украса...
Слизайки и виждайки числото 12 за първия паднах. Интервала за този час бе 7 минути. Нали ти казах - стар български обичай.
Хващай го до Сердика и оттам с 5-цата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеТи си наивник, тебе джокер ти не требе.
Загледай се все пак по-внимателно, по стар български обичай какво не е наред?Не знам. Не съм влизал в метрото
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеДай джокерМнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеДай джокер
Загледай се все пак по-внимателно, по стар български обичай какво не е наред?
Коментар
Коментар