IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
      Може ли да заместя кучето?
      Може ,може .А и всеки друг който желае като види негов плакат или на бащицата да го припикава)))
      Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение

Може ли да заместя кучето?
        Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Коментар

• от инвестора пак изкъртиха тъпомера

http://www.investor.bg/analizi/361/a...uskane,140680/

понеже за 3 месеца доходността е била 25% то значи , че за 1 година ще е 280%

..................... направо да започват да смятат за 10 година каква би била доходността понеже тук са все дългосрочни инвеститори

Коментар

Коментар

• http://fakti.bg/citati

Коментар

• enjoy

Attached Files
                  Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• Attached Files
                    Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• http://www.capital.bg/politika_i_iko...eee_shmatkiii/

Коментар

• Коментар

• Говорят си две мутри. Единият пита другия:
                          - Абе, ти как правиш секс?
                          - Ами, к'во да ти кажа? Значи, имам един трик. Точно преди да свърша гръмвам два пъти с патлака, тя се изплашва, свива се и аз свършвам. Голяяям кеф.
                          След една седмица пак се срещат и единият пита другия:
                          - Какво стана, бе? Пробва ли тоя трик, дето ти го казах?
                          - Абе, мани! Пробвах го аз обаче... ужас.
                          - Защо, бе, к'во стана?
                          - Точно преди да свърша гръмнах аз два пъти с патлака, а тя ми отхапа оная работа и ми се изсра на лицето.
                          Only God Can Judge me...

Коментар

• Жека, мисля че оценката е че "Белите не могат да скачат"!
                            Виж черните-ВЕГЕТАРИАНЦИ как я карат яко!!!

Коментар

• Не съм съгласен. Един спортист става спортист на световно-олимпийско ниво още в детско-юношеска възраст. Махни 10 г. и горе долу ще получим картинката, кой какво е направил за спорта. На Станишката и Бойко им е рано да се дават оценки. Мога обаче да дам прогноза, че следващата Олимпиада ще е горе-долу като сегашната.

Коментар

• Коментар

Working...
                                X