Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бисери и вицове
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнениеВ смисъл, че им пъхат на певачките между бимбериците и у кюлотите салфетки вместо банкноти?!?
.................... да са доволни да събират салфетки от клиентите вместо кинти
я , кажете някоя чалга звезда където "приема" салфетки ...................... и салфетките какви трябва да са -> "белана" става ли или трябва да е трипластово "милде" за тоалетната
Коментар
-
Първоначално изпратено от faberge Разгледай мнениемен ако питаш - с каквото и да те замерят - все злЯ
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениемда, има някаква логика тука ........................... все хартия
но със салфетки е много долнопробно да те замерят на сцената ......................... също както е долнопробно да слушаш чалга
Коментар
-
Първоначално изпратено от faberge Разгледай мнениесалфетките замествали парите
но със салфетки е много долнопробно да те замерят на сцената ......................... също както е долнопробно да слушаш чалга
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнениеГлей са, аз не слушам чалга, но знам, че салфетките заменят чиниите в сиртакито. Ако не е вярно моля не ми се смейте.
А всъщност знам и някои чалга парчета - Води ме в някоя квартална кръчма, и се сбий заради мене, ногу ме кефи, също - О тигре тигре, нямаш ли пари, и т.н.са са
един познат сподели, че салфетките замествали парите
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнениеГлей са, аз не слушам чалга, но знам, че салфетките заменят чиниите в сиртакито. Ако не е вярно моля не ми се смейте.
и къде е чалгата, къде е сиртакито
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениене слушам чалга и не мога да вдена кое обединява чалгата и салфетката???
........................... нека някой чалгаджия да ме осветли по случая
........................... сега да не се окаже, че никой не слуша галга
А всъщност знам и някои чалга парчета - Води ме в някоя квартална кръчма, и се сбий заради мене, ногу ме кефи, също - О тигре тигре, нямаш ли пари, и т.н.И това ще мине ...
Коментар
-
Семейство Мисиркови празнува златната си сватба, но дъртата мисирка се е замислила.
- Гложди ме нещо за децата - казва той. - Прави ми впечатление, че Цвети не прилича на другите ни седем деца. Знам, че е ужасно да ти задавам този въпрос, но да не би да има друг баща?
Съпругата Мисиркова свежда очи.
- Вярно е - признава тя.
Сърцето на дъртата мисирка се свива. Той едва сдържа сълзите си, но твърдо заявява:
- Трябва да ми кажеш кой е бащата на Цвети.
Тя тъжно го поглежда и отвръща:
-Ти.
Коментар
-
Първоначално изпратено от faberge Разгледай мнениеОткажи чалга! Спаси салфетка!
........................... нека някой чалгаджия да ме осветли по случая
........................... сега да не се окаже, че никой не слуша чалга
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение+1
Карай жаден ! остави един катажия гладен !
Коментар
-
Първоначално изпратено от faberge Разгледай мнениеОткажи чалга! Спаси салфетка!
Карай жаден ! остави един катажия гладен !Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
Коментар