IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
    аз пък не бих имал нищо против да ме замерят с банкноти в лева, евро и US долари
    Верно ?
    Това искам да го видя

Коментар

• Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
      В смисъл, че им пъхат на певачките между бимбериците и у кюлотите салфетки вместо банкноти?!?
      до къде са изпаднали само тези чалгаджийки в тази криза

.................... да са доволни да събират салфетки от клиентите вместо кинти

я , кажете някоя чалга звезда където "приема" салфетки ...................... и салфетките какви трябва да са -> "белана" става ли или трябва да е трипластово "милде" за тоалетната

Коментар

• Е ги салфеткаджиите!

Коментар

• Първоначално изпратено от faberge Разгледай мнение
          мен ако питаш - с каквото и да те замерят - все злЯ
          аз пък не бих имал нищо против да ме замерят с банкноти в лева, евро и US долари

Коментар

мда, има някаква логика тука ........................... все хартия

но със салфетки е много долнопробно да те замерят на сцената ......................... също както е долнопробно да слушаш чалга
            мен ако питаш - с каквото и да те замерят - все злЯ

Коментар

• Коментар

• В смисъл, че им пъхат на певачките между бимбериците и у кюлотите салфетки вместо банкноти?!? Леле, па това зе да ми аресва, щом пенцията ше ми остане!
                Брей, както е казъл народът - човек докато е жив се учи.
                И това ще мине ...

Коментар

салфетките замествали парите
                  мда, има някаква логика тука ........................... все хартия

но със салфетки е много долнопробно да те замерят на сцената ......................... също както е долнопробно да слушаш чалга

Коментар

Глей са, аз не слушам чалга, но знам, че салфетките заменят чиниите в сиртакито. Ако не е вярно моля не ми се смейте.
                    А всъщност знам и някои чалга парчета - Води ме в някоя квартална кръчма, и се сбий заради мене, ногу ме кефи, също - О тигре тигре, нямаш ли пари, и т.н.
                    haha, айда меееее са са

един познат сподели, че салфетките замествали парите

Коментар

Глей са, аз не слушам чалга, но знам, че салфетките заменят чиниите в сиртакито. Ако не е вярно моля не ми се смейте.
                      няма да се смеем, но при сиртакито чиниите бяха заменени от цвета на цветята ...................... ако не се лъжа

и къде е чалгата, къде е сиртакито

Коментар

не слушам чалга и не мога да вдена кое обединява чалгата и салфетката???

........................... нека някой чалгаджия да ме осветли по случая

........................... сега да не се окаже, че никой не слуша галга

А всъщност знам и някои чалга парчета - Води ме в някоя квартална кръчма, и се сбий заради мене, ногу ме кефи, също - О тигре тигре, нямаш ли пари, и т.н.
                        И това ще мине ...

Коментар

• Семейство Мисиркови празнува златната си сватба, но дъртата мисирка се е замислила.
                          - Гложди ме нещо за децата - казва той. - Прави ми впечатление, че Цвети не прилича на другите ни седем деца. Знам, че е ужасно да ти задавам този въпрос, но да не би да има друг баща?
                          Съпругата Мисиркова свежда очи.
                          - Вярно е - признава тя.
                          Сърцето на дъртата мисирка се свива. Той едва сдържа сълзите си, но твърдо заявява:
                          - Трябва да ми кажеш кой е бащата на Цвети.
                          Тя тъжно го поглежда и отвръща:
                          -Ти.

Коментар

Откажи чалга! Спаси салфетка!
                            не слушам чалга и не мога да вдена кое обединява чалгата и салфетката???

........................... нека някой чалгаджия да ме осветли по случая

........................... сега да не се окаже, че никой не слуша чалга

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                              +1

Карай жаден ! остави един катажия гладен !
                              hahah, това беше яко

Коментар

Откажи чалга! Спаси салфетка!
                                +1

Карай жаден ! остави един катажия гладен !
                                Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Working...
                                X