IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Село. Нощ. Всички спят. Насред двора - маса с четири празни бутилки от домашнярка и една полупразна. Около масата седят четирима с напрегнати лица. Стоят замислени, при това напрегнато. Смръщили физиономии. Пуфтят.
    Изведнъж от някъде се разнася кучешки лай.
    Единият скача и радостно крясва, вдигнал чаша:
    - Е, ЗА ШАРО!

Коментар

• жека, голяма тъпня бе братче,
      "децата го били направили"
      и сигурно са си събрали джобните
      и са го поръчали в печатницата
      гадна и нагла комуноидна пропаганда,
      да замесват и децата...
      баси повърнята
      Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
      ...

Коментар

• http://www.segabg.com/article.php?id=618427

Коментар

• Тук има хора , които злобно подмятат , а когато им се отговори се крият. Те нарушават добрите традиции и тон на форума- такава е Прецаканото..

Коментар

• наздравица:

Кораб попаднал на буря и потънал. Оцелели само двама моряка - без спасителни жилетки, без нищо, за което да се захванат.

- Господи - помолил се единият, - изпрати ми толкова дъски, колкото пъти ми е изневерявала жената!

От небето паднали два клечуряка, които не могли да издържат тежестта му и той се удавил.

- Господи - решил да опита късмета си вторият, - изпрати ми толкова дървета, колкото пъти ми е изневерявала жената!

Небесата се отворили и наоколо заплавали купища дървен материал. Морякът си направил сал и се спасил.

Да пием за жените, които не оставят мъжете си да се удавят!
            "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Моля модераторът да изписва коректно причините за изтриване на постинги. В конкретния случай аз не съм се заяждал, а отговорих (вярно - подобаващо просташки и грубо) на заяждане. Та в този смисъл нека причината за изтриване на моя постинг да бъде "груб и просташки език", а не "заяждане" .....
              He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Който е гладен - марш в кухнята

Коментар

• Трима приятели седят в кръчмата и спорят кой има по -силна памет.
                  - Аз си спомням първия учебен ден.
                  - Аз пък си спомням първия ми ден в детската градина.
                  - А аз си спомням абитуриентския бал на родителите ми - тръгнах с татко, а се върнах с мама.

Който ни освободи, той ще ни пороби - Васил Левски

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
                    Семейство Мисиркови празнува златната си сватба, но дъртата мисирка се е замислила.
                    - Гложди ме нещо за децата - казва той. - Прави ми впечатление, че Цвети не прилича на другите ни седем деца. Знам, че е ужасно да ти задавам този въпрос, но да не би да има друг баща?
                    Съпругата Мисиркова свежда очи.
                    - Вярно е - признава тя.
                    Сърцето на дъртата мисирка се свива. Той едва сдържа сълзите си, но твърдо заявява:
                    - Трябва да ми кажеш кой е бащата на Цвети.
                    Тя тъжно го поглежда и отвръща:
                    -Ти.

Коментар

• ВИДЕО: Съотборник на Стилиян остави жена си зад волана, вижте последствията

Коментар

• +18 развинтени фантазии

http://www.damianovigold.com/e107_pl...ewtopic.php?53

Коментар

• http://milom.blog.bg/

Коментар

• еб@си и скапаните мутри

.......................... все едно излизат от кандидат-студентски изпит за който не са били подготвени

Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                            Е ги салфеткаджиите!

Last edited by 2012; 02.10.2012, 15:22.

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
                              до къде са изпаднали само тези чалгаджийки в тази криза

.................... да са доволни да събират салфетки от клиентите вместо кинти

я , кажете някоя чалга звезда където "приема" салфетки ...................... и салфетките какви трябва да са -> "белана" става ли или трябва да е трипластово "милде" за тоалетната
                              бели, църни - като маци все ще са доволни

Коментар

• http://vbox7.com/play:0775710c8a

Коментар

Working...
                                X