Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бисери и вицове
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеHow do you drive her? - Как я караш?
Everything is electricity and cable! - Всичко е ток и жица!
Remove, remove! - Мани-мани..
Village stick - селска пръчка
I'll fuck your numbers! - Ще ти е*а номерата
Guilty unchased runs! - Гузен, негонен бяга!
My lighthouse hurts! - Боли ме фара!
Work is his mother! - Работа му е майката!
Drive to go! - Карай да върви!
Be careful in the picture! - Внимавай в картинката!
Only, don't make yourself to me! - Само няма да ми се прайш!
Your grandmother's kite! - На баба ти хвърчилото!
I'm going to bed cause I can`t see two! - Лягам си, че две не виждам!
( истински случай)
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Има два типа жени - ДОБРИ и МНОГО ДОБРИ.
ДОБРИТЕ имат: добър Г, големи Ц, малки П и обичат К.
Съкращенията означават:
Г - говор, Ц - ценности, П - потребности и К - кухнята.
А това, което вие си помислихте, са...МНОГО ДОБРИ ЖЕНИ
Опс сори че го доблирах, едно време се плащаше по 50 стинки за това
Кара си един след като му сменили гумите в сервиза и получава sms:
“Пешо, ако си жив още, спри внимателно и затегни болтовете, че ние забравихме.”
Между другото този ефекта съм го виждал преди 15 години на едно такси (а може и повече да са били че такситата бяха още жигулите и таман бяха дошли тикотата). Значи до захарния в Пловдив кара едно такси и се е зафучило здравата, и по едно време след спирката се чува един тътен и задните две гуми го подминават и то с огромна скорост ( направо се изстреляха) и жигулито започна да се движи като шейна по асфалта докато спре. Добре че нямаше пострадали, а щетите бяха освен жугулито , една паркирана кола от другата страна на булеварда - едната гума я уцели и изкриви лявата страна цялатаLast edited by Novakat; 19.10.2012, 10:52.
Коментар
-
Има два типа жени - ДОБРИ и МНОГО ДОБРИ.
ДОБРИТЕ имат: добър Г, големи Ц, малки П и обичат К.
Съкращенията означават: Г - говор;
Ц - ценности;
П - потребности;
К - кухнята)))))))))
А това, което вие си помислихте, са.....
МНОГО ДОБРИ ЖЕНИ!!!!!!!
"Инвестирането" в НИ с кредит е "чиста пИчалба" или "отрицателна доходност"!!
Коментар
-
Президентът на БФС Борислав Михайлов пред BTV:
"Хареса ми как игра Валери Божинов. Аз съм сред хората, които вярват, че той има бъдеще. Ако играе редовно за клубния си отбор, може да помогне на националния отбор.
Ники Михайлов игра много добре, но по обясними причини не аз съм този, който трябва да го коментира"."Със сигурност той може да стане по-добър от мен.В много неща вече го е направил. Той е един от най-добрите вратари в Европа."
Нямало да коментира...хаххахах
А за Божинов не знам какво и къде е гледал за да го хареса. Може би на някакво тренировъчно мачле?
Коментар
-
How do you drive her? - Как я караш?
Everything is electricity and cable! - Всичко е ток и жица!
Remove, remove! - Мани-мани..
Village stick - селска пръчка
I'll fuck your numbers! - Ще ти е*а номерата
Guilty unchased runs! - Гузен, негонен бяга!
My lighthouse hurts! - Боли ме фара!
Work is his mother! - Работа му е майката!
Drive to go! - Карай да върви!
Be careful in the picture! - Внимавай в картинката!
Only, don't make yourself to me! - Само няма да ми се прайш!
Your grandmother's kite! - На баба ти хвърчилото!
I'm going to bed cause I can`t see two! - Лягам си, че две не виждам!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнениеПървоначално изпратено от LANDLORD 31
Все още се чудя през целия 23 годишен преход, има ли по читава партия от ГЕРБ?
Май няма!!!!!!!
;
Ето защо ги зове третия мандат. За втория съмнеие няма.
Малко за разведряване от съседна тема
Коментар
-
Българина винаги се отнася към хляба с уважение
Ето как се пази:
„Хлебар пече калашници", разкрива от първата си страница „Монитор"
Боен арсенал и нелегална оръжейна работилница бяха разкрити в хлебопекарна за кроасани и ръчни самуни край Асеновград. Сигналът за незаконно преправяното от газово в бойно оръжие дошъл до родните служби от Холандия. Под ръководството на специализираната прокуратура в София антимафиоти обискирали имота по пътя за село Бачково, който се оказал собственост на реститута Тодор Ласков. 44-годишният асеновградчанин се укрил и вчера бе обявен за общонационално издирване.
Тодор Ласков е едноличен собственик на общо три фирми и е един от съдружниците във фирма „Мелница Никола Панайотов" ООД в Асеновград, сочи справка в Търговския регистър. През 90-те години той наследил дела си в мелницата и на свой отделен парцел в общия имот започнал да пече самуни и да прави кроасани. Именно сградите на хлебопекарната му „Веселина" били претърсени от антимафиотите и в тях била открита нелегалната оръжейна работилница за преправяне на газови в бойни пистолети. Бил разкрит и замаскиран зад секция тайник във външна стена към сградата. В него открили три автомата "Калашников", два от които на части, петнайсет пистолета, самоделен картечен пистолет, два револвера, две пушки, два заглушителя, 1100 патрона от различен калибър. От тайника били иззети и цеви, цевни кутии, затвори, затворни рами, както и заготовки за тях.
В пристройки към цеха за производство на хляб и кроасани на Ласков антимафиотите се натъкнали на изключително сериозен боен арсенал. Там имало дори нелегална работилница, която била оборудвана с всички необходими инструменти за изработване на огнестрелни оръжия и за преработване на газови пушкала в бойни.
Коментар
-
ако питаш мене, най добре е
"цветната кента"
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеСтарият приятел е за предпочитане пред трима нови...
С приятелките е точно обратното...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Малкия Разгледай мнение- Абе, Фидосова, видя ли що народ гледал скока на тоя, Баумгартнер?
- Видях, г-н Борисов. Всичко бих дала да осигуря такава гледаемост по нашите телевизии!
- Затова те повиках. Другата седмица скачаш ти!
* Публикувана е "малка обществена поръчка" по ЗОП за изработка на костюм за скачача и специален балон. Очаква се отговор от Ред Бул, Шарк, Кока Кола .... и айрян "На баба"
Коментар
Коментар