IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Старшината крещи пред ротата:
    - Кой се е върнал снощи пиян от отпуска?
    Мълчание.
    - Кой се е върнал снощи пиян от отпуска?
    Ротата пак мълчи.
    - За последен път питам! Кой се е върнал снощи пиян от отпуска?
    - Аз... - плахо пристъпва напред един войник.
    - Добре. Идваш с мен да си допиваме да ни мине махмурлука. Останалите заминават да окопават градинката.
    Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Мъж чете SMS в телефона на жена си:
      "Чакам те днес в апартамента ми на бул. "Освобождение. Вино, шампанско, горещ секс с мен. Твой Иван..."
      Мъжът побеснял, скрил се с бинокъл в апартамента отсреща и започнал да наблюдава.
      Пристига спортен автомобил, от него излиза Иван, в костюм, с часовник за няколко хиляди долара, обувки от крокодилска кожа.
      От задната врата излиза жената. Качват се в апартамент
      а, щорите са вдигнати. Отначало пият скъпо вино в кухнята, след това отиват в спалнята...
      Иван се съблича, оказва се здрав красавец, бицепси, трицепси, плочки на корема, с шоколадов загар, отвсякъде перфектен.
      Разсъблича се съпругата : коремът й виси, ръцете й висят, целулит навсякъде....
      Мъжът сваля бинокъла от очите си, закрива лицето си с ръце и казва:
      - Ужас, как ми е неудобно пред Иван!

Коментар

• Коментар

• Жека, къде си...не си писал нещо, да не си водил колата на бояджия?

Софийски коли бяха превърнати в полицейски

Коментар

• Какво искат жените (Дисни вариант)

Коментар

• Ако някой си мисли, че работата му е гадна...

Коментар

• https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater

Коментар

• Първоначално изпратено от Perni4anin Разгледай мнение
                  Договриха ни от една банка да вземем 100% ипотечен кредит за покупка на втори дом.
                  Забележете лихвата е 5.4%!!!
                  Мислим да купим 5 стаен апартамент в един от най-квалитетните квартали, Иван Вазов.
                  120 квадрата по 1600 (вътре 3% комисиона на брокеро) евра М2 прави 192 000 еврака.
                  Идеята ми е да се преместим от Перник в Столицата и там да живеем , поне 10г. До тогава цената на апартамента ше е станала 400 - 600 000 евро, ше го продадем, и ще сме на печалба окоро 270 - 470 000 евро, с които ше си направим малак хотел в Перник и ше се пенсионираме.И са ше кажете как ше поскъпене цената с толкова за 10г.. Ше ви кажем, имам приателка брокерка на финанси, тя има приател който работи на уоустриит за федералната банка на САЩ, той е казал че от тази година започват да създават много пари и ще има 10-20% инфлациа годишно следващите 10г.! Така че с парите на банката сметам да инвестирам и да направим ударо на живото!
                  Как мислите, може ли нещо да се обръка в мойта схема или всичко е изпипано?
                  Имам приятел който работи в едно министерство, който познава втория братовчед на ББ, който бил чул един негов приятел - голям разбирач да казва, че плана ти е железен!
                  ПС. След тая инфлация няма да ти стигнат 600к за хотел в Пеуник.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                    Помогнете ми да направим сделката на живота ни!
                    Договриха ни от една банка да вземем 100% ипотечен кредит за покупка на втори дом.
                    Забележете лихвата е 5.4%!!!
                    Мислим да купим 5 стаен апартамент в един от най-квалитетните квартали, Иван Вазов.
                    120 квадрата по 1600 (вътре 3% комисиона на брокеро) евра М2 прави 192 000 еврака.
                    Идеята ми е да се преместим от Перник в Столицата и там да живеем , поне 10г. До тогава цената на апартамента ше е станала 400 - 600 000 евро, ше го продадем, и ще сме на печалба окоро 270 - 470 000 евро, с които ше си направим малак хотел в Перник и ше се пенсионираме.И са ше кажете как ше поскъпене цената с толкова за 10г.. Ше ви кажем, имам приателка брокерка на финанси, тя има приател който работи на уоустриит за федералната банка на САЩ, той е казал че от тази година започват да създават много пари и ще има 10-20% инфлациа годишно следващите 10г.! Така че с парите на банката сметам да инвестирам и да направим удара на живота!
                    Как мислите, може ли нещо да се обръка в мойта схема или всичко е изпипано?
                    Наче, жеуезен си бате. Да се обърка нещо! А не бе, швепс. Доообре си го намислил, давай. На мен едно пиуенце кви ми ги наговори ако знайш.
                    Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Първоначално изпратено от Eon Разгледай мнение

Коментар

• "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!

Коментар

• Нашенец бил в Лас Вегас. Там пообиколил, поцъкал с език и какво да види: публичен дом. Ама не какъв да е публичен дом, ами още отвън на огромни табели пишело - "Всякакъв секс!" , "Американски секс, шведски секс, френски секс, арабски секс (!? WTF) " и т.н.
                            Влиза наш'то момче и пита:
                            - А български секс имате ли?
                            Събрали се всички дами на съвет, ама никоя не знаела що е то български секс. Накрая най-разкрепостената и екстремно настроена се решила да пробва. Пък и не върви да го пуснат човека да си ходи...
                            Качили се в стаята, бавили се там и по едно време всички седящи дами във фоайето видели нашия господин как слиза по стълбите и тръгнал. Никоя не смеела да го попита нищо.
                            Вкупом всички се качили в стаята и влетели вътре с въпроса:
                            - Как беше този български секс?
                            - Ми. Секс като секс, ама каза, че ще плати другия път..

Коментар

• http://www.blitz.bg/news/article/166111

Коментар

• http://men.hotnews.bg/n/papagal-pee-...yle.17642.html
                                Life won't wait for you.

Коментар

Working...
                                X