IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• http://www.facebook.com/photo.php?fb...type=1&theater
    Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Бисерите на Бойко Борисов през 2012 г.

Колекция от крилатите фрази на премиера през последната година от мандата на ГЕРБ
      http://www.mignews.info/biserite-na-...v-prez-2012-g/

Коментар

• http://www.nalov.com/forum/index.php?showtopic=44692

Коментар

• > https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater
          Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
            Пък ти за един х.й на клетник нива под върха у веригата повдигаш въпроса:

Jeka, това с повече фантзия за С може да мине, а оня ако е клетник, аз съм трамвай, както и да е, подписа му си е най-откровенна и добре оформена конфигурация от 5 пръста с преобладаващ среден измежду тях И тук говорим за банка която има активи (колко ги има е друг въпрос) за 3-4 млрд и е част от мнооого по голяма група
            Изключително отговотно и сериозно ми изглежда!
            Иначе Мони е пич и добре, че е той, че иначе щяха да ни дават Гърция за пример!!!
            podpis

Коментар

• http://www.nenovinite.com/news.php?a...6Jjq0.facebook

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                Забраната за пушене на закрито влезе в сила от 1 юни 2012 г. Според героичните ни журналисти, готови да ни засипят винаги с актуална и достоверна информация, за времето от тогава са извършени общо 128 698 дневни и нощни проверки на 123 316 обекта в цялата страна - 11 та по големина в ЕС и с площ от над 110 000 км2. В коварният ми, изостанал в интелектуално си развитие капиталистически мозък, тия ударни бригади и цифри не успяват да оставят дупка на възхита и изумление както в свръх-интелигентна ни журналистическа гилдия и изникват няколко коварни въпроса.

128 698 : на около 214 дни = Средно 601,39 проверки на ден.

Приемам, че инспекторите назначени от държавата да ловят лошите, като всички свръх човеци в държавната администрация, се справят и за това кратко време, но искам да питам българските журналисти - възхитени безапелационно от това мащабно творчество, как инспекторите успяват да обиколят 110 000 км2 площ, да проверят 123 316 обекта в цялата страна и с каква скорост се придвижват за да сварят?
                Просто са голема тумба Джей,

Въпроса е за какъв чеп са ни да ги раним толкоз инспектори, като масово се пуши пак по заведенията.
                Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Непознати във влака

Ухаят ти краката в мрака,
                  изпълват цялото купе,
                  а влакът тихичко си трака,
                  на мене малко ми е зле...

Коментар

• Забраната за пушене на закрито влезе в сила от 1 юни 2012 г. Според героичните ни журналисти, готови да ни засипят винаги с актуална и достоверна информация, за времето от тогава са извършени общо 128 698 дневни и нощни проверки на 123 316 обекта в цялата страна - 11 та по големина в ЕС и с площ от над 110 000 км2. В коварният ми, изостанал в интелектуално си развитие капиталистически мозък, тия ударни бригади и цифри не успяват да оставят дупка на възхита и изумление както в свръх-интелигентна ни журналистическа гилдия и изникват няколко коварни въпроса.

128 698 : на около 214 дни = Средно 601,39 проверки на ден.

Приемам, че инспекторите назначени от държавата да ловят лошите, като всички свръх човеци в държавната администрация, се справят и за това кратко време, но искам да питам българските журналисти - възхитени безапелационно от това мащабно творчество, как инспекторите успяват да обиколят 110 000 км2 площ, да проверят 123 316 обекта в цялата страна и с каква скорост се придвижват за да сварят?
                    http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Кубрат Пулев има рожден ден и празнува събитието в столичен клуб. На другия ден майка му му звъни, да го пита как са изкарали: Мама Пулева: - Как изкарахте снощи, маме? Кобрата: - Ами, още с влизането в дискотеката отивам аз при диджейчето и му викам: "Слушай сега, браточка, начи тоя път искам нещо по-така... по-културно, разбираш'и! К'во ше кажеш да започнем с италианска естрада... т'вааа Тото Кутуньо, Адриано Челентано, нещо Ерос Рамацоти... Мама Пулева: - Браво, маме, а Андреа Бочели? Кобрата: – Буче, буче.. накрая изпя две от нейните тъпотии, аз се напих и си тръгнахме...
                      платформа за инвалиди

Коментар

• Ново приложение на компиро

Boeing използва тонове картофи, за по-добър безжичен интернет в самолетите
                        Last edited by X_Y; 04.01.2013, 11:55.

Коментар

• Трите най-редовни студентски лъжи:
                          - От утре почвам да уча!
                          - Съблечи се, нищо няма да ти направя.
                          - Дай 20 кинта, утре ти ги връщам.
                          There is no right way. Only your own way!

Коментар

• Fails 2012

Коментар

• Първоначално изпратено от kokonut28 Разгледай мнение
                              Е явно тоя е най-гоУемиааа щом подписа му е Х*Й, но въпроса е, че ние го ядем този Х*Й!!! Така, че мислете!!
                              Пък ти за един х.й на клетник нива под върха у веригата повдигаш въпроса:

Коментар

• Qk

Пиян мъж се качва в такси и казва на шофьора:
                                - Карай към ул. Раковска.
                                - Но г-не ние сме на ул. Раковска!?
                                - Ети 5 лв и следващия път не карай толкова бързо, че ми става лошо.
                                домоуправител

Коментар

Working...
                                X