If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Чели ли сте УТРЕШЕН вестник?
Е ако някога Ви се е искало сега можете да го направите.
Днес официално сме 18.01.2013 г., а в сайта на дарик има преглед на печата от УТРЕ (19.01.2013):
Гледах снощи "Джанго без окови", та се сетих за един стар виц:
Направили в Холивуд филм за Чапаев. В ролята на Чапаев - Морган Фрийман, на Петка - друга черна звезда, от по-младите.
Нощ, огън, седят Чапаев и Петка край огъня, Чапаев мечтае на глас:
- И представи си, Петка, като изтрепем всички бели, какъв живот ще настане...
Део е осъзнал защо трябва да се плащат данъци. Но за мое най-голямо учудване в този форум има доста хора, което не само не плащат, но и не разбират защо не трябва да го правят.
ПП Гиговчо беше заявил, че му е през тази работа магистрала Тракия, тъй като той не я е ползвал.
Горното е виц, но един приятел бе разказал следната истинска история от времето на соца. Пиян финландец стои на масата и колкото пъти сервитьорът мине го вика да му плати сметката за водка с кола. Така 14 пъти. На следващия ден към обяд финландецът се появява с двама милиционери от РПУ – Злати пясъци и посочва сервитьора, при което на последният му става лошо и вече се вижда дисциплинарно уволнен, викан в милицията и кой знае какво. Когато милицонерите и финландецът застават пред глътналия си езика и почти готов да припадне сервитьор, финландецът казва:
- Снощи май се бях напил и забравих да ви платя сметката. Помолих вашите любезни полицаи да ме доведат до заведението, че не помнех къде е! Колко ви дължа?
Люската в "Червения Рак" си го правеше редовно... даже и за такси им вземаше пари ...
Собственик на ресторант вике един от келнерите:
- Гледам, онзи тип в ъгъла вече половин час спи на масата. Защо не го изхвърлиш?
- Ами, будя го на всеки десет минути, той иска сметката и си я плаща.
Горното е виц, но един приятел бе разказал следната истинска история от времето на соца. Пиян финландец стои на масата и колкото пъти сервитьорът мине го вика да му плати сметката за водка с кола. Така 14 пъти. На следващия ден към обяд финландецът се появява с двама милиционери от РПУ – Злати пясъци и посочва сервитьора, при което на последният му става лошо и вече се вижда дисциплинарно уволнен, викан в милицията и кой знае какво. Когато милицонерите и финландецът застават пред глътналия си езика и почти готов да припадне сервитьор, финландецът казва:
- Снощи май се бях напил и забравих да ви платя сметката. Помолих вашите любезни полицаи да ме доведат до заведението, че не помнех къде е! Колко ви дължа?
Коментар