IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Коментар

• http://vbox7.com/play:m2fbdf045c
      "Инвестирането" в НИ с кредит е "чиста пИчалба" или "отрицателна доходност"!!

Коментар

• Отива една жена в публичен дом с мъже и казва:
        -Искам мъж , който да не свършва бързо ...да може да държи много.
        Изпращат я на първия етаж.След 2 часа сексът приключва и жената отново слиза на рецепцията със същата молба.Пращат я на втория етаж ,където сексът продължил 4 часа,след което дамата отново се озовала на рецепцията.Пратили я на последния етаж .Влиза в стаята и гледа един мъжага ,облечен по последна дума на модата ,костюмиран с вратовръзка и т.н.Съблича сакото си ,отваря прозореца и го хвърля навън ,продължава с панталона по същия начин , след това последват вратовръзката ,ризата...Изумена жената пита :Ма какво правиш , защо си хвърляш дрехите?
        - Когато Мицо свърши те вече ще са демоде...- отговорил пича.

Коментар

• От "Хизбула" се обадили, и поели отговорността за високите сметки за ток!

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
            Търся партньори за търговия
            Браво Черкезов!!! Започваш вече да улавяш мошениците!!!! Ще спреш да раздаваш пари на куцо и сакато!!! Браво!!!!

Коментар

• велин Стефанов
              преди 3 месеца
              Търся партньори за търговия с ценни книжа, стоки и др. имам опит в тази сфера предлагам обучение.Изкарвайте си доходи който са много по-големи от другите сфери в България.За повече информация : 0884643366
              Видяна: 59
              Търся партньори който , ще си търгуват сами.Доходи реално над средните в страната и не става въпрос за поредната обява, а за най-големия сектор в икономиката- ТЪРГОВИЯ С ФИНАНСОВИ ИНСТРУМЕНТИ.Предлагам обучение,работя с най-големите инвестиционни посредници в България.Търговия с марджин и др. За информация звънете на 0884643366.
              преди 3 месеца • Коментирай
              Мария Хаджийска фин.консултант и счетоводител, фактурист, ТРЗ и Лс, касиер и мн. др., Freelancer
              Здравейте,аз съм от гр. Пазарджик,казвам се Мария и бих искала да попитам за условията на включване в това обучение!?Къде и как ще се провеждат те и колко време?Има ли такса за обучението и каква е тя?
              Отговори 03:27 27.10.2012
              Ивелин Стефанов Инвестиционен консултант,
              Извинявам се за забавянето но имах проблем с интернет връзката тези дни.

Mожете да търгувате в които сектор на икономиката искате с каквито искате индекси,акции и др.Предлагам ефективен начин на обучение с демо търговия с виртуални пари.Моята роля е да Ви съветвам как да търгувате а Вие си преценяте какво колко и кога да търгувате като инвестиционният ви посредник взима ниска комисионна от самите сделки за покупка или продажба като има безкрайни възможности като продажба на инструменти който реално не сте купили преди това с цел печалба от спада.Имам предвид, че както от ръст на цена може да се печели и от нейният спад.Имате възможност да търгувате и с ливърич 1 към 100 което означава че можете да търгувате с много по големи средства от тези с които разполагате.С този метод можете да спечелите много или да загубите премерено с лимит на загубата.
              Уверявам Ви това е много печеливш бизнес, но се изисква постоянност и умения точно за това предлагам и общуване между партньорите,обмяна на опит,обучение и т.н.
              Можете по всяко време да ми пишете на iu2fc@mail.bg,тук в probook или да ми звъните на 0884643366.
              Ако желаете мога да Ви изпратя информация за платформи за търговия и др. И да започнем още тези дни като съм свободен за въпроси и обучение след 17:30 и в почивните дни,а след време ще имам и повече време за това,извинявам се но просто имам и доста работа.

От коя сфера на икономиката се интересувате или от всички,ако не Ви затруднява ми кажете всички инструменти и сектори от които се интересувате (злато,петрол,акции...)?
              Отговори 16:40 04.11.2012
              Здравейте,

Обучението е безплатно като за въпроси и обучение след 17:30 и в почивните дни,а след време ще имам и повече време за това,извинявам се но просто имам и доста работа.
              Ще Ви изпратя данните които са ви нужни за обучението тези дни до Вторник и ще поддържаме връзка за обучението,въпроси и др.В платформата ще имате възможност по време на обучението да търгувате без риск с виртуални пари след това ще Ви открия сметка и ще си търгувате с реални.

Можете да търгувате в всяка сфера на бизнеса от която се интересувате или не както в България така и в света благодарение на мои партньори - реномирани инвестиционни посредници като ''Benchmark Finance'',''Trader.bg'',''BMFN''...можете да търгувате акции,индекси,злато,петрол,сребро,фючърси и др.

Минималните суми на повечето инвестиционни посредници са 200лв. или равностойността им в евро или долари.Някой от инв. посредници нямат минимална сума.
              Обикновенно средните клиенти инвестират поне 5000лв. за да изпробват уменията на трейдърите и платформата,след това ако решат повече.Но това колко ще инвестирате си е лично ваше решение това са вашите средства и вие си оперирате с тях вие си търгувате като моята роля е само да ви помагам и съветвам.
              Имам също и предложение за различни идеи и обсъждане на възможност за инвестиране и печалба в различните сектори в България.Имам предвид - различните партньори предлагат различни инвестиционни решения и след това се обсъждат от другите партньори.Така че възможностите са много и различни,именно заради привличането на партньори от различни сфери на бизнеса.
              Ще се радвам да работим заедно г-н Ставрев , ще поддържаме връзка.
              Можете по всяко време да ми пишете на iu2fc@mail.bg,тук в probook или да ми звъните на 0884643366.
              Отговори 16:41 04.11.2012
              Мария Тодорова Финансов Консултант, Freelancer
              аз не сам от София как ще стане обучението само това е проблем може ли онлайн
              Отговори 13:14 05.11.2012
              Здравейте,
              Извинявам се много за забавянето но имам проблем с техниката.Искам да Ви помоля да ми напишете телефон за връзка ще се свържа с Вас за да Ви дам повече информация.Обучението ще се провежда в почивните дни - Събота и Неделя.

Контакти:

И.С.Стефанов

гр.Карнобат ул.,,Граф Игнатиев,, 2 ет3 ап4

тел: 0884643366
              Отговори 13:04 11.11.2012
              Мария Тодорова Финансов Консултант, Freelancer
              0884786260
              Отговори 14:12 11.11.2012
              Имах проблеми с сайта но сега е готов направете си демо сметка и ще си кореспондираме помежду си.
              Тук:
              http://www.bmfn-ib.com/IB3171_IS/ut_...gistration.php

http://probook.bg/groups/topic/10201...nitelni-dohodi
              Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Отдавна не бях зяпал ТВ ама тая вечер ма "спукаха" от смях.
                По едната програма младо момиченце обясняваше как силно токсичното вещество "натриев хлорид" се използвало от мошенници за незнам си какво, ами то тогава шопската салата трябва да е атомна бомба.
                Сега накво хлапе по първа обяснава /ще се помъча да цитирам/
                - Енергоносителите и цените на горивата са еднакви в цяла европа, при нас са с 20-30 % по-скъпи, щото в другите страни има акцизи.

В интересни времена живеем.
                Last edited by KMETA; 13.02.2013, 22:50.
                Простак съм Азъ - Непобедим !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                  Еееее на тоя нашия много му тежка задачата бе, как се удържа да не ги запляска с кожената показалка ама си личи кой е мислил внимателно като е избирал професия

Коментар

• Attached Files
                    Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• ето нещо за ефекта от новите магистрали

http://jabog.blog.bg/zabavlenie/2013...noveno.1052949

Коментар

• http://www.wikiplovdivleaks.com/%D1%...%D0%B1-%D0%B2/

Коментар

• Коментар

• Life won't wait for you.

Коментар

• Life won't wait for you.

Коментар

• Млад шейх гледа през стъклото залата с новородените.
                                Медицинската сестра учтиво пита:
                                -Ваше величество, кое е Вашето дете?
                                -Първите две редици.
                                Медитация

Коментар

Working...
                                X