Чакането на опашка може и да не е толкова неприятно!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бисери и вицове
Collapse
Заключена.
X
X
-
Решили Германците да покажат - що е то, нация техническа. Направили болтче, тънко като косъм и го пратили на Японците.
След има-няма седмица ония им го върнали пробито през средата.
Германците се засуетили, събрали екип инженери и нарязали вътрешна резба на отвора. Пратили го пак на Японците.
За да се отсрамят, Самураите направили винт по вътрешната резба, навили го и го върнали на Швабите.
Зачесали се швабите по главите и рекли:
- Японците явно ни се подиграват - я дайте да го пратим на Българите да ги видим - те и връзки за обувки не могат да направят.
След една седмица получили пратка с голяма бележка, която гласяла:
- Установихме, че между болта и резбата има хлабина - навили сме калчища...
Коментар
-
Петроград. 18-та година. В Путиловския завод идва младеж и моли да го назначат на работа .
- А, какво умеете? - питат го.
- Ами, всичко. Мога да работя на струг, на фреза, шлосерска работа....
- Добре, напишете молба за работа!
- Ама, аз не умея да пиша!!
- Е, нищо, тук зад ъгъла имаме училище. Отидете в него, научете се да пишете и тогава елате. Ще ви назначим на работа.
Минали много години. През 30-те години, в един от щатите на Америка в магазин за бижута, влиза дама придружена от достолепен господин. Тя си избира украшения, продавачът казва цената. Сумата е огромна. Господинът отваря портфейл и започва да вади долари.
Продавачът:
- Господине, не е ли по-лесно да напишете чек?
Джентълменът:
- Ех, ако можех да пиша, сигурно щях да работя в Путиловския завод.
Коментар
-
- Искам да изпея песен за бирата!
- Добре, карай!
- Ще отида в планината,
ще поседна край реката,
главата с цвете ще накича,
и ще кажа: “Аз обичам...”
- Извинявай, ама къде става дума за бирата?
- Как къде? А “Аз обичам”?Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Във Франция обявили конкурс на следната тема:
"Вие сте на ресторант с дама,с която току-що сте се запознали.Ходи ви се до тоалетна.Как най-тактично ще се извините пред дамата?"
Първо място спечелил следният отговор:
"Извинете,госпожице! Ще изляза за момент,за да се ръкувам с един приятел,с когото възнамерявам да ви запозная по-късно."Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Един човек.който бил поканен на бал с маски,решил да се облече като Адам,така че писал до една фирма,разпространяваща маскарадни костюми,и поискал необходимото облекло.Няколко дни по-късно той получил един смокинов лист,но той бил прекалено малък.Тогава човекът написал до фирмата следното писмо:
" Уважаеми господа,връщам ви костюма,който ми изпратихте,тъй като той не покрива изискванията ми.Може би бихте могли да ми изпратите по-голям?"
След няколко дни получил по-голям смокинов лист,но се оказало,че и той му е малък,затова написал писмо до фирмата за по-голям.Това се повторило няколко пъти,докато накрая човекът получил следното писмо:
"Уважаеми господине,ние ви изпратихме най-големия смокинов лист,който имаме в наличност.И ако той все още не покрива вашите изисквания,ние ви предлагаме да пъхнете изискванията си в ухото си и да се маскирате като бензинова помпа."Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение- Ало,централа,свържи ме с жена ми.
- Кой номер е тя?
- Аз да не съм арабин,че да ги номерирам!Простак съм Азъ - Непобедим !!!
Коментар
Коментар