IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение
    Чистач,Домакин,ИТ-специалист,Счетоводител,-четири в едно,неочаквано добра комбинация....

http://www.jobs.bg/f1721765

Да им пикая и на обявата и на работа , тва си е ПЪЛЕН ташак бе за 550 лева БРУТО.
    Тая обява е по скоро за тема 'Драма"
    Ако аз съм твоят втори шанс - ще го пропилееш или ще го оползотвориш ?!?

Коментар

• Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение
      Чистач,Домакин,ИТ-специалист,Счетоводител,-четири в едно,неочаквано добра комбинация....

Това вече изби рибата!!! Направо ще я постна цялата обява, че да не вземе да се затрие!!!
      Описание и Изисквания: Фирмата е производител на система РЕГЛАМЕНТ. Захранва Корпорация от счетоводни къщи и компании за счетоводно обслужване на фирми работещи със система РЕГЛАМЕНТ.

Помощен персонал на ПЪЛНО РАБОТНО ВРЕМЕ- 8 часа.

Изисквания за длъжността Секретар/домакин :

Покриване изискванията за длъжността в изпитателния срок означава ежедневно хигиенизиране на офис помещенията и двора с оформените градинки, домакин снабдител, оперативен счетоводител – касиер, секретар, както и логистична помощ при поддръжка при аварийни ситуации на система РЕГЛАМЕНТ. При нужда се работи извънредно, а надработените часове се връщат с разрешена от Работодателя компенсация в ненатоварени дни.

Предимства:

- Висше образование

- Компютърна грамотност - (добри познания по MS-OFFICE, WINDOWS)

- Шофьорска книжка

- Счетоводни познания

Заплата - до 550 лв. Възможности за великденски и коледни бонуси.

Месторабота: Пловдив / България
      Заплата: 550 BGN (Бруто)
      При главоболие не се дава Но-Шпа, въпреки че при много хора главата е кух орган с гладка мускулатура

Коментар

• Чистач,Домакин,ИТ-специалист,Счетоводител,-четири в едно,неочаквано добра комбинация....

Коментар

• Братя Цоневи за френските командоси в Коиловци: "Джипът беше спрян тук на това място, аз спрях малко по-напред, слязохме да ги питаме какви са и тоя от дясната страна тръгна да се бие, след това скочи и шофьорът. Шофьорът се върна, качи се и го запали и ме удари, аз имам медицинско, че ми закачи крака тука, един от нашите го свали и джипа се заби в тия храсти тука. През това време те извикаха нещо. Като погледнахме тука в тъмното, отдолу излизат още трима, които също бяха агресивни и тръгнаха на бой. С едни ластици, тия, които са за укрепване на товари в леките автомобили, ръцете вързахме и краката, да не бягат, защото те бяха много жилави, пълзят ей така и се гънат и всеки момент ще избягат. Чак когато ги напънахме яко на бой, почнаха да викат, че са туристи, да, ама късно е, либе, за китка, викат у нащо село!" - Братята казват на дошлите полицаи, че двама от нападателите им са избягали. Никой обаче не тръгнал да ги търси. След случая братята са задържани за 24 часа в ареста. Нямат повдигнати обвинения. Факта, че са набили френски командоси, коментират така: "Ами, явно са бягали много от час тия командоси..." И досега двамата братя нямат отговор от държавата с кого точно са се сблъскали в нощта срещу 16 октомври. „То няма държава, няма държава, вие ако смятате тази пасмина за държава, аз си режа главата, казвам ви го на всеослушание", коментира Слави Цонев.
          http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• - Защо Сергей Станишеф не иска да е министър председател на Норвегия!?
            - А вие бихте ли искали да имате e-mail: prime-minister@gov.no
            домоуправител

Коментар

• След като бТВ направи сайта dalivali, МВР пуска сайта daliboli.

Коментар

• What a difference 8 years makes: St. Peter's Square in 2005 and yesterday

Коментар

• Войник праща от казармата колет на баба си. Вътре има граната и бележка:
                  - Бабо, ако дръпнеш това кръглото телче дето стърчи, ще получа три дена отпуска.
                  домоуправител

Коментар

• https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater

Коментар

• По време на Втората световна война взели един циганин в казармата. Неочаквано по време на решаващата битка боеприпасите свършват. Капитанът отчаяно отива при циганина:
                      - Манго, ето ти три гранати и една каска, искам да се опиташ да удържиш положението докато се вьрнем с боеприпаси.
                      Циганинът му казал:
                      - Я по-добре ми дай три каски и една граната!
                      Дал му ги капитанът. Върнал се след време с боеприпаси, гледа и не може да повярва на очите си: от едната страна пушките, от другата дрехите, по средата германците стоят голи и тракат с зъби. А пред тях циганинът:
                      - Тука има, тука нема, кой ще познае къде е гранатата?

Коментар

• На вниманието на Перник, конкуренция от Силистра
                        Attached Files

Коментар

• В почивките между заседанията.
                          Attached Files

Коментар

• -Извинете, седнали сте на моето място!
                            -Вашето място? И можете ли да го докажете?
                            -Мога! Оставих си сладоледа на него.
                            Медитация

Коментар

• Манаф влиза в публичен дом за педали и вика:
                              –Искам 10 манафа ей тука да ми ги наредите!-и извадил една бала с пари.
                              Естествено му ги наредили.Застанал пред първия ,извадил си пистиолета и го гръмнал ,после гръмнал втория ,третия ,четвъртия.....управителя не издържал и му се развикал:
                              –Ти луд ли си бе?Побъркан ли си?Какви ги вършиш?
                              –Ааа луд ,знаеш ли на последния как му се е свила халката сега от страх....

Коментар

• Коментар

Working...
                                X