IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Идеи за съвременен вариант?

Коментар

• http://www.facebook.com/photo.php?v=1407156778881

Как се правят бебета!
      Дай му на човек клавиатура в ръцете и ще ти напише глупост!

Коментар

• Пътували в един автобус борец и професор. Пътят бил дълъг и скучен и професорът отишъл при бореца:
        – Момче, хайде да играем на една игра. Първо ти ми задаваш един въпрос, ако не мога да отговоря – давам ти 20 лв. (нали професорът е по-умен). После аз ти задавам въпрос, ако не можеш да ми отговориш – даваш ми 20 стотинки.
        Борецът се съгласил и попитал следното:
        – Кое е това животно, което от главата до опашката е 2 м, а от опашката до главата – 3 м?
        Професорът мислил, мислил и казал:
        – На ти 20 лв., не знам.
        Сега бил ред на професорът да пита:
        – Кажи ми сега ти кое е това животно?
        – На ти 20 ст., и аз не знам – казал борецът.

Коментар

• https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater

Коментар

• Учените изобретили 200 градусов спирт. Решили до го изпробват, обаче няма на кого. На животно не им се искало, защото щели да ги подгонят защитниците на животните. Решили да отидат в най-отдалеченото село и да пробват на някой местен човек. Отиват те в селото и гледат някакъв човек кара трактор. Спрели го. Сипали му в една чаша от спирта и го питат: - Ще го пробваш ли? Човекът ги погледнал, ливнал цялата чаша в гърлото си, избърсал се с ръкава на ватенката и подкарал трактора нататък. Учените стоят и гледат ошашавено. Изведнъж трактора спира, човека скача от него, пада на земята и започва да се търкаля. След това става, качва се на трактора и потегля. След 100 метра сцената се повтаря отново... след още 100 пак! Учените догонват трактора, спират го и се извиняват на тракториста, че са го накарали да пие 200 градусов спирт... Човекът ги поглежда и казва: - Ахааа, такава ли била работата... А аз се чудя защо, като се уригна и ми се подпалва ватенката...

Коментар

• Коментар

• В таксиметрова кола, пътуваща за летището:
                - Извинявайте, ще успеем ли да хванем самотела в 17 часа и 45 минути?
                - Разбира се, господине, дотогава има 23 часа и 10 минути време.
                Медитация

Коментар

• http://milom.blog.bg/

Коментар

• Вестникът акцентира и върху предупрежденията на управителя на кипърската централна банкер, носещ парадоксално името Паникос Димитриадис, че налогът върху банковите депозити ще постави в тежка ситуация двете най-големи кипърски банки, които ще имат нужда от консолидиране.
                    http://www.investor.bg/centralna-i-i...148426/?page=2
                    Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• Royals Harlem shake

Много якооо хахаха
                      http://www.youtube.com/watch?v=wchUjVEbuPA
                      платформа за инвалиди

Коментар

• Ей,....за какво не са се сетили протестиращите българи:

Партия в Македония обещава да намери булки за всички ергени

Коментар

• Ей сега се присетих за един от златните вицове:

Японци дошли в България да предлагат една от най-новите си екстри - модифицирани тоалетни. Българите се чудели к'во представляват те'я тоалетни и японците им обяснили.
                          - В залата пред всяка кабинка се поставя фотоклетка и като застанеш пред кабинката и вратата се отваря, пък на излизане трябва да пуснеш водата и тогава се отваря.

Японците монтирали тоалетните и след две седмици дошли да предлагат други екстри.
                          - К'во стана с тоалетните бе
                          - Абе тука напра'o се съсипахме 'ле - първо ни спря тока па' с'рахме пред тоалетната, после 'па за една седмица ни спря водата и си висяхме вътре....

Коментар

• http://www.segabg.com/article.php?id=641348

Това е първият етап от реконструкцията на шосето. Според изготвената програма на основен ремонт подлежат 10 км от булеварда - от бул. "Алея Яворов" до моста над река Искър. Общата стойност на проекта е 19 млн. лв.

За посочения участък в търга общината е обявила 91 000 лв. гаранция за участие, която обикновено е 1% от прогнозната стойност на обекта. Това означава, че "Московска" смята да вложи над 9 млн. лв. в ремонта, което е почти половината от общата стойност. Зам.-кметът по транспорта Любомир Христов не успя да каже за колко километра става въпрос, но обясни, че тази отсечка е около 1/3 от целия участък, предвиден за ремонт. "Съоръженията в този участък са най-сложни и в най-лошо състояние, затова започваме с него и затова цената е толкова висока", коментира пред "Сега" той. Заедно с ремонта ще бъдат изградени два моста и два пешеходни подлеза. Срокът за приключване е две години.

Коментар

• Първоначално изпратено от rookie trader Разгледай мнение
                              Учи занаят, че цял живот опашки ще държиш
                              Може и по-друг начин да я видим ситуацията: Някои хора са родени с късмет, а други само "опашките държат"!

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                                Учи занаят, че цял живот опашки ще държиш
                                Не е препоръка. Който взима инвестиционно решение на базата на писания във форум , е идиот!

Коментар

Working...
                                X