Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бисери и вицове
Collapse
Заключена.
X
X
-
Американски бар. Влиза мъж и поръчва две чаши уиски.
Барманът:
- Защо пък две?
Мъжът:
- Разбирате ли, имам приятел, който е много далеч, винаги поръчвам по две чаши, все едно, че той е тук до мен.
Историята се повтаря няколко години, докато веднъж мъжът се появява и поръчва само една чаша уиски.
Учуден барманът пита:
- Винаги поръчваш по две чаши, а сега една. Да не се е случило нещо с приятеля ти?
- А, нищо му няма, ама аз отказах пиенето.....
Коментар
-
Очен лекар приел млада циганска булка, която още с влизането започва да се разсъблича.
- Ама, госпожице… такова, тук е очния кабинет!
- Спокойно бе, душа- ша ти обясним! Аз съм за илач! – казала циганката и след като се съблякла, разтворила краката и помолила:
- Бъркай!
- Аз съм очен лекар!- проплакал докторът.
Циганката невъзмутимо изваждайки нож изревала:
- Бъркай, бе!
Докторът бръкнал с два пръста, погледнал жената, която му махнала с поглед да продължи: три пръста; четири… шепа… до лакътя. Тук циганката изпищяла и със сълзи в очите изстенала:
- Ето при това положение ми сълзят очите! А са ми предпиши илач!
Коментар
-
Отива мъж при сексолога:
- Докторе, рaно свършвам ! Семейният ми живот не върви, женaта е недоволнa ...
- Купете си пистолет.
- ???
- Ами, като "ти дойде" - гръмваш във въздуха и ще те "отпусне" ! След това почваш отново ...
След една седмица същият човек идва черен като облак:
- Докторе, рaзвеждам се с жената ...
- ???
- Еми, решихме с жената да пробваме. Купих пистолет. Напрайхме позa "69", чувствам че "ми идва", грабвам пистолета и бам, бам в тавана. Не стига че ми се изс*а на лицето, ами и съседа изкочи гол от шкaфa с вдигнати ръце !!!
Коментар
-
http://www.youtube.com/watch?v=gLW7uOucCtA
То не е много ни бисер, ни вица, ама...липсва само репликата на общинския чиновник: "ние сме ти майка, ние сме ти баща, ти за нас си едно ЕГН", та му свали и ризата...
Коментар
-
Присетих се днес за едно старичко култово изпълнение.
http://www.youtube.com/watch?feature...ElAzSL4E#t=14s
---
Субтитри, за по-слабите в английския:
- Charlie, there's a new joke going around.
Have you heard it?
What did the five finger say to the face?
- What?
- SLAP!
- Сold-blooded.
- Bang - bang.Last edited by javcho; 18.04.2013, 09:59.
Коментар
-
Хиляди хора в борба за еднопосочен билет до Марс
Източник: News.Plovdiv24.bg 13:42 / 17.04.2013 Отпечатай Изпрати
©
Изход от Земята - това предлага холандска организация Mars One. Всеки желаещ вече може да кандидатства за еднопосочен билет до Червената планета. Целта е там да се създаде колония. Оказва се, че желаещите да заживеят на друга планета са доста. Вече хиляди са се записали за авантюрата. От първите колонизатори се очаква не само да са сръчни и да предлагат широк набор от умения, но и да са адаптивни.
Те обаче ще бъдат подбрани внимателно, като целият процес - от изборът им, до подготовката и кацането им на Марс се предвижда да се излъчва като риалити предаване.
БиБиСи коментира, че историята доказва големият ентусиазъм към приключения на хората, като се започне с мисиите на Колумб и Магелан. Проблемът в случая е, че връщане назад няма. От Mars One обясняват и защо предлагат еднопосочен билет до Марс. По време на продължаващия 7-8 месеца полет и престоя на повърхността на планетата с по-слаба гравитация от земната загубата на мускулна маса и отслабването на костната структура ще направят много трудно, ако не и невъзможно завръщането у дома.
Колонията на Марс ще разчита на вече познати на човечеството технологии. Енергията ще се произвежда от соларни панели, водата ще бъде рециклирана и извличана от почвата, а колонизаторите ще си отглеждат храната сами. Предвижда се още на всеки две години да пристига нов кораб с хора.
Оцеляването на Червената планета обаче не е толкова лесно. Най-голяма заплаха представлява т.нар. слънчев вятър, на който е подложена планетата. Магнитното поле и атмосферата на Земята защитават хората от голяма част от тези мощни потоци от заредени частици, но на Марс няма такава защита.
Read more: http://news.plovdiv24.bg/427783.html#ixzz2QmrI3Mrf
Коментар
-
Доказано: Мъжете не разбират жените
Представителите на силния пол се разбирали помежду си само с поглед
коментар под статията:
потентен
преди 8 часа
Като извадя салама найш ли как ме разбират веднага!Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от naturalfrost Разгледай мнениеСтанкоо, беги да пасеш козитеее !!! РРРРРРР !!!Komentarite ne SA preporuka za turgoviq
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jimmy Разгледай мнение.
Бабите може да излъжеш, но децата - не
.
Мнението не е препоръка за търговия.
Коментар
Коментар