IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнение
    Големина на пениса (по държави )
    http://www.targetmap.com/viewer.aspx?reportId=3073
    Туй хубаво ама като отида в магазина не ме питат колко ми е голям
    Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Mетълите си тръскат главите,а чалгаджиите - задниците. Кой където му е мозъка, това тръска...
      http://milom.blog.bg/

Коментар

• Никакъв секс,причинява лоши очи.Така ми го преведе гуглето.Не знам за дръпнатите очи ,аз само свалих очилата за четене.

Коментар

• Големина на пениса (по държави )
          http://www.targetmap.com/viewer.aspx?reportId=3073
          Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• Коментар

• Клент в аптеката:
              - Искам да купя 50 презерватива, моля.
              Аптекарката търси в шкафа и брои:
              - Имаме само 48 господине.
              Клиентът мисли няколко секунди:
              - Добре - ще ги взема, но да знаете, че ми провалихте вечерта!!
              "Инвестирането" в НИ с кредит е "чиста пИчалба" или "отрицателна доходност"!!

Коментар

• - Мария, ти се обличаш прекрасно! Колко получава мъжът ти?
                - Последният път получи две години и шест месеца…
                Медитация

Коментар

• Коментар

• Не знам за коя тема е, но ще си пусна тука идеята.

Значи, чета, че "Сирийските бежанци разполагали с големи суми" http://dnes.dir.bg/news/granitza-vas...-15060013?nt=9

Естествено, първата ми мисъл е, че трябва да им ги вземем тези пари по някакъв начин. Сетих се, че като се минава границата, ако разполагаш с определена сума кеш, над регламентираната, трябва да я обявиш и т.н (което те явно не са направили). Моля, някой ако има връзки с митницата и граничарите максимално бързо да им дадат идеята, по едно административно актче и да им приберат парите за сметка на бюджета.

...идват с пари, като повечето от тях имат между 15 000 и 25 000 евро... - сега ударихме кьоравото.
                    Last edited by Moesia; 23.09.2013, 16:01.

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                      Смешното е че единствените дето не вземали били "мръсните шпиони" ...
                      Как да разпознаем кои са от "вътрешния" отдел?
                      -Ами тези дето не вземат подкуп....

Сега сериозно.

Хора, не давайте пари "под масата"! Така може би ще успеем да се преборим с корупцията и бюрокрацията.
                      Да точно така. Мисля, че едното е производно на другото.

Коментар

• Първоначално изпратено от bpst Разгледай мнение
                        Това е доста тъжен факт - не е за "Бисери и вицове", уви...
                        Смешното е че единствените дето не вземали били "мръсните шпиони" ...

Коментар

Е, при такова положение по-добре да им се спре заплатата и да им се даде по един касов апарат и каквото си изкарат. И накрая да си плащат данъка и така....

Коментар

Това е доста тъжен факт - не е за "Бисери и вицове", уви...
                            "Инвестирането" в НИ с кредит е "чиста пИчалба" или "отрицателна доходност"!!

Коментар

• Коментар

• Залудо се мориш

Прибира се по-рано от училице едно момченце и заварва баща му легнал гол на леглото, а майка му също гола седнала върху баща му и подскача .
                                Сконфузена майката взима чаршава и се загръща, а момченцето пита;
                                -Какво правите?
                                Майката отговаря:
                                - Виж мами на баща ти корема, колко е голям. Подскачам върху него за да спадне.
                                Момченчето умилително поглежда майка си и казва:
                                -Залудо се мориш!
                                Майката от сконфузена става изненадана и колкото и да не и се иска пита:
                                - Защо?
                                Момчето излизайки от стаята казва:
                                - Вчера комшийката беше клекнала да го надува!
                                http://tekstove.info/browse.php?id=14422

Коментар

Working...
                                X