If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Божидар Димитров
Виц на седмицата на Божидар Димитров: Попитали радио Ереван: Вярно ли е, че първият човек на планетата Земя е македонец. - Вярно е - отговорило радио Ереван - но изследванията на хипохондриалната ДНК показват, че майка му и баща му са българи.
Полицай спира кола за проверка. Аптечка, триъгълник, пожарогасител, документи - всичко е наред. Разбрал полицаят, че от този няма да изкопчи нищо по стандартната система и му рекъл:
- Имаш ли касетофон в колата?
- Имам.
- Доко Доко имаш ли?
- Имам.
- Пускай!
Пуснал човекът музиката - полицаят захванал здрав кючек и му вика:
- Не ме гледай, ами лепи една банкнота на челото!
руски турист предизвика масова паника и погром
с гръмкото, неочаквано провикване към съпругата си, във фоайето на аерогарата в Ню Йорк - "Алла! Я в бар"
Като се разпадне Европейският съюз в него ще останат само България и Румъния, защото няма да могат да покрият критериите за излизане от съюза...смях от днес на http://daniivanov.blogspot.com/2013/...g-post_14.html
Коментар
ivandavidov
Врачката: -След 100 години ще бъдеш най-известният норвежки писател в далечна страна, наречена България.
Депутатите в България са били винаги резерв на профанерията и авангард на лакомията
Атанас Буров
Атанас Буров:”Българският политик неминуемо свързва властта с пържолата, бута, жената, парата, златото. Парата е символът на властника в България. Той иска пари, пари, пари. Иска злато, злато, злато. Иска къщи, къщи, къщи. Иска вили, вили, вили. Иска коли, коли, коли. И не за своя сметка - а за сметка на партията си, на държавата си, на народа си. Това властогонство е бясна болест - който е ухапан веднаж от нея - умира цял живот, като бесен. И е бесен за власт - срам и позор, но е така.””
Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
В аптеката седи пред витрината замислен 20 годишен младеж. Аптекарката:
- Младежо, да Ви помогна?! Какви презервативи търсите?
Младежът отговаря тъжно:
- Късно е. Някакви памперси да ми препоръчате?
Коментар