Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бисери и вицове
Collapse
Заключена.
X
X
-
"Ръководителят на Централната банка на Кипър Паникос Деметриадес подаде днес оставка, която бе приета от президента Никос Анастасиадис"
http://www.investor.bg/centralna-i-i...stavka,168408/Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
-
20 години след абитуриентския бал на улицата се срещат Пешо и Таня. Той- обрулен от живота, а тя- цъфтяща и усмихната.
-Здарсти , Пеше!- развълнувана го прегръща тя.-Боже , колко се радвам да те видя! Аз от много години съм в Германия, омъжих се там, щастлива съм , имам дъщеря на 12... Ами ти?
-Ми-и, аз , такова, отивам да си платя интернета...
-А иначе???-прекъсва го тя нетърпеливо.
Той (обречено):
-Иначе шъ го спрат!
Коментар
-
Две госпожи во наjдобри години решиле да излезат навечер сами без мажите. Вечерале се напиле бааги и дошло време за дома. Попат им се примочало. За да не им светкаат белите газишта во градската темнина решиле да скршнат во гробиштата покраj кои минувале и таму да ги извршат природните обврски. Нормално немале тоалет хартиjа. Првата се забришала со своите гашти и ги фрлила. На втората им било жал за гаштите па откинала парче од венец и завршила работа. Утредента двамцата мажи си се пожалиле међусебно:
- Знаеш жена ми синошта се врати дома пиjана и без гашти – рекол едниот.
- Не е тоа ништо одговорил другиот. – Моjата исто се врати дома без гашти а од газот и штрчеше лента на коjа пишуваше: „…. никогаш нема да те заборавиме. Перо, Миле и фудбалски клуб Слога“!!!
Коментар
-
Наталия Кобилкина
Едно от духовните закони за секса.
Когато една жена прави секс с мъжът тя важно да получи 3 неща.
1. Статус, че тя е неговата жена, гаджето, съпруга. Чя принадлежи към него.
2. Защита. Че в случай на опасност - той ще я спаси и подкрепи и защити.
3. Финансова подкрепа, че той се грижи за нея по някакъв начин финансово.
Тогава енергия върви хармонично и тя му връща с удоволствие любов, енергия, доверие, нежност. И жените много добро го знаят как се чувстат, ако мъжът спазва тези неща и как искаме да даваме повече и повече и тогава нашата сексуалност се завихря.
В противен случай жената се чувства използвана и с времетое нейното сексуално желание се намалява драстично и на край изобщо изчезва.
Матката на жена е аккумулатора и по време на секс тя зарежда мъжът до себе си. И той важно да оценява това.
Обаче това повече валидно, ако тя е по-млада от партньор.
Когато жена по-възрастна от мъж до нея, тя повече се зарежда и сега е нейния ред да дава грижа и закрила.Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
Коментар