IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• http://vbox7.com/play:3bc06071c6

http://vbox7.com/play:d5dc14c8bb

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
      Обява в детската градина:
      "Уважаеми родители! Не вярвайте, моля, на всичко, което разказва вашето дете за детската градина! В замяна, ние ви обещаваме да не вярваме на всичко, което детето разказва за вас".)

Както се казва танто за кукуриго Това ми напомня лафа: "Мамо, мамо, тате пак ли отива на аперативка?"

Коментар

• Обява в детската градина:
        "Уважаеми родители! Не вярвайте, моля, на всичко, което разказва вашето дете за детската градина! В замяна, ние ви обещаваме да не вярваме на всичко, което детето разказва за вас".)

Коментар

• Първоначално изпратено от Зарзаватчийски глас Разгледай мнение
          ТАпанари са журналята, дето разпространиха не само сумата, но и името на селцето, което какви ли още приключения го очакват.

Жорж Ганчев хубаво го каза някога.
          'Ние Българите сме малък , но много прост народ.'
          Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• ТАпанари са журналята, дето разпространиха не само сумата, но и името на селцето, което какви ли още приключения го очакват.

Коментар

• http://dnes.dir.bg/news/selo-voditza...a-9482604?nt=4

Разбиха кметство заради завещан 1 милион

Пълни тАпанари!

Коментар

• Мъж влиза в спалнята при жена си, носейки една овца под мишница и казва:
                - Виждаш ли това прасе? С него трябва да правя секс, когато ти не си на кеф!
                Жена му отговаря:
                - Знаеш ли, че това не е прасе, а овца?
                - А ти знаеш ли, че аз говоря на овцата...

От днес, когато някой от вас не е на кеф, ще го питам къде му е овцата.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                  България първа ще излезе от днешната криза, за да влезе първа в следващата.

Ха-ха, доста иронично, но май има нещо вярно...

Коментар

• През предната врата на тролея влязоха няколко сини фигури. Грозни фигури. Бяха контрольори. Познавах контрольорите от един километър. Те винаги изглеждаха по определен начин. Заплашително. Някак си изглеждаха като човек, който се готви да пръдне в театър, за да отврати всички и да загрози всичко. Изглеждаха като хора, които заплашват света с грозота. Грозотата може да убива и те знаеха това.

Коментар

• Мъж влиза в спалнята при жена си, носейки една овца под мишница и казва:
                      - Виждаш ли това прасе? С него трябва да правя секс, когато ти не си на кеф!
                      Жена му отговаря:
                      - Знаеш ли, че това не е прасе, а овца?
                      - А ти знаеш ли, че аз говоря на овцата...

Коментар

• vicove.com

Има предложение за нов треньор на нашите по футбол да стане Митко Пайнера - само той може да ги накара да се разиграят.
                        Обсъжда се и вариант за треньор от чужбина - Цеца Величкович.

Коментар

• нАковалня

"Ловецът на врабчета - 13.09.2011 г. 22:43:32
                          Така е.
                          Тебе са те правили на кривата наковалня с дефектния чук." http://www.dariknews.bg/view_article...icle_id=774574

Коментар

• Уникална ракия от чисто планинско мляко
                            вторник, септември 13th, 2011, 14:55ч.

В КАТЕГОРИЯ » БЪЛГАРИЯ
                            Българският гений проби в още една ниша – ракия от чисто планинско мляко. Уникалния еликсир, скоро чака патент.

На 12 км от Панагюрище бившият миньор Кръстьо Катинов купува обор от бившето ТКЗС. Мястото се намира на върха на стръмен планински участък. Заедно с покойния му баща пробвали различни рецепти за, както сам го нарича, млечно уиски.
                            Магията е да накараш млякото да ферментира, казва Катинов. Той използва малко захар и мая в определени пропорции. Ако час, след като е приготвена сместа не започне да кипи, значи се е вкиснала. А номерът е да ферментира. Около една седмица е необходима, за да стане готова за варене.
                            От 120 литра чисто планинско мляко Кръстьо Катинов прави около 40 литра ракия. В нея няма метил, защото в сместа няма джибри, което гарантира, че от огнената планинска млечна ракия глава не боли./Нова TV

http://mirogled.com/?p=32322
                            Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово ...

Коментар

• Съпруг и съпруга след бурна нощ...
                              Жената отива на работа - щастлива, засмяна, във ведро настроение.
                              Колежките я питат:
                              - Какво стана!? Защо изглеждаш толкова добре, толкова щастлива!?
                              - О, момичета! Не можете да си представите какво преживях снощи. Върнах се в годините на моята младост. Със съпругът ми правихме най-невероятния секс... Първо имаше два часа любовна игра, после два часа секс и след това два часа така сладко се гушкахме ...
                              В същото време мъжът влиза в офиса сърдит, намусен, без грам настроение.
                              Колегите го питат:
                              - Какво стана пак бе, пич!? Що са ти потънали гемиите?
                              - Мани, маниии копе...та, Снощи като съм се напил и като съм решил да правя секс...
                              Първо два часа не можа да ми стане, после два часа не можах да свърша и след това като се ококорих - два часа няма заспиване.
                              Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                              Мечо

Коментар

• Случка от преди седмица
                                Обажда ми се съпругът ми "Моля те намери време,да отидем да "изберем" дръжки за мебелите
                                - Нямам време,не ме занимавай с глупости
                                мрън,мрън...намерих време.
                                Води ме в избраният от него магазин
                                -Избра ли?
                                - Добре,как искаш да избера дръжки,като даже и не знам за какви мебели става на въпрос - отговорих ядосано
                                Припали бесен...всеки се метна в колата си и в цеха при майстора
                                Призля ми...само като видях комбинация от цвят бук и черно тъмно лилаво
                                Попитах го"Кой избра лилавият цвят??"
                                -Ами майсторът прецени,че ще ходи на стените-ми отговори скъпият
                                -А на теб харесва ли ти?
                                Защо,не ти ли харесва.На мен много ми харесват кантовете
                                Кантовете ли? Бе ти нормален ли си,цвят бук с лилави кантове? Ти ли поръчваш мебелите или майсторът?
                                И .... приключихме диалога
                                Искреността е много скъп подарък. Не го очаквайте от евтини хора!

Коментар

Working...
                                X