IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1052209

Богаташ предлага да плати дълга на Гърция

Богаташът Артемис Сорас от Патра предложи да изплати гръцкия дълг и борчовете към банките на гръцките граждани.

Семейството на Сорас е готово и да създаде голям резерв, необходим за икономическото развитие на страната, след като стана ясно, че е притежател на 40 акции от бившата Ориенталска банка. Всяка акция в злато на Ориенталската банка днес се оценява на 670 милиарда евро или един път и половина от дълга на Гърция, който възлиза приблизително на 450 млрд. евро. Общата стойност на 40-те акции е приблизително 30 трилиона, съобщи Теодорос Кариотис, доцент по финанси в университета в Мериленд, САЩ, който лично е направил оценката на акциите.

През април 2010 г. собствениците на акциите се свързали с Националната гръцка банка, където им предложили споразумение в размер на 1,5 милиарда евро за 10 акции на Ориенталската банка. Правоимащите се изненадали, когато чули юридическите съветници да предлагат странен начин за изплащането на 1,5 милиарда чрез британска фирма. Станало ясно, че Централната и Националната банка на Гърция искали да избегнат пряката си намеса в тази банкова трансакция, за да избегнат и риска отново да се изправят срещу други заинтересовани лица по същия случай. Правоимащите отказали да приемат подобен странен ход за изплащане на парите. Те учредили дружество с идеална цел END, чийто председател е известният кардиолог от Ню Йорк Емануил Ламбракис, а заместник-председател - доц. Кариотис.
    Сем. Сорас дарило 4 акции на дружеството END и подало данъчна декларация за дарение в Патра. Гръцката държава е длъжна да издаде квитанция за платен данък дарение, който за неправителствени организации е в порядъка на 0,5%, и да получи данък в размер на около 13,5 милиарда.
    Шокирани, данъчните служители препратили случая на министерството на финансите. Премиерът Папандреу, шефът на опозиционната Нова демокрация Самарас и финансовият министър Венизелос били осведомени, но още няма реакция от тяхна страна.

Коментар

• http://www.ivosiromahov.com/15_vip//v13.html

Коментар

• 2023г. Събуждат се Путин и Медведев с тежък махмурлук.
        - Абе, кой от двама ни трябваше да е президент днес? - пита Путин.
        - Не помня. Но аз може да съм премиер - отговаря Медведев.
        - Добре, тогава отиди за бира - нарежда Путин.

Коментар

• Първоначално изпратено от Rebel Разгледай мнение
          СЕДЕМТЕ ЧУДЕСА НА СОЦИАЛИЗМA:
          1. Всички имаха работни места.
          2. Въпреки че всички имаха работни места — никой не работеше.
          3. Въпреки че никой не работеше — планът се изпълняваше 100%.
          4. Въпреки че планът се изпълняваше 100% — в магазините нямаше нищо.
          5. Въпреки че в магазините нямаше нищо — всички имаха всичко.
          6. Въпреки че всички имаха всичко — всички крадяха.
          7. Въпреки че всички крадяха — имаше за всички.
          има нещо вярно...

Коментар

• Стоичков: Приключих с България, искам да водя Барселона

Чудя се къде ли ще ги води...сигурно в някое заведение на по биричка

Коментар

• Някакъв човек чул за ново изобретение на един доктор - специално лекарство за отслабване. Взимаш една таблетка преди лягане и на сутринта си свалил пет килограма.
              Издирил този доктор, купил си една таблетка и я глътнал преди лягане. И започнал един сън - той в леглото с млада, много красива и сексапилна жена. И цяла нощ правил любов с нея, откъде взел толкова сили. На сутринта се буди бодър, доволен, изпотен. След душа се претеглил на кантара, чудо - пет килограма по-малко. Много доволен и щастлив отишъл на работа. Негов колега го пита какво се е случило, че е толкова усмихнат. Разказал му подробно, дал му адреса, че и колегата поискал. На връщане от работа и той си взел една таблетка, бързо се прибира, взима таблетката и ляга. И започва сън - в стаята влиза огромен гол негър, който се опитва да му свали гащите. Човекът се измъква от ръцете на негъра, опитва се да избяга, но вратата е заключена. Тогава почва едно гонене из стаята, на живот или смърт, цялата нощ. На сутринта се буди потен, уморен, изплашен. След душа се мери - пет килограма са изчезнали.
              На път работа отива до доктора, който го пита дали има резултат. Той му казва:"Да, наистина има резултат. Отслбнах пет килограма, но защо е тази несправедливост? Какво сънува моя приятел и какво сънувах аз?"
              Докторът отговаря:"Точно това е справедливостта. Твоят приятел се обърна директно към мен като частно лице, а ти мина през здравната каса."
              http://milom.blog.bg/

Коментар

• Момченце пита мама:
                Мамо, мамоо, какво е травестит ?
                - Питай леля си Гошо ...
                http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Върви арабин с жена си през пустинята, среща го друг и пита:
                  - Защо жена ти върви 3 метра пред теб? Нали в Корана пише да вървят отзад?
                  Другия му вика:
                  - Навремето, като са го писали, е нямало противопехотни мини!
                  http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Султан се връща от запад и вика великия везир:
                    - Голяма работа са там! Мъжете им чукат, докторки, професорки, адвокатки, а аз само едни тъпи ханъми които едва се подписват. Намери ми ново попълнение в харема и да са все умни, ей-й!
                    След седмица великият везир отива при султана:
                    - Готово ваше величество! Имаме 4 адвокатки, 3 лекарки, 1 професорка и 2 старши научен сътрудник. Коя да ви доведа?
                    Замислил се султанът, а после махнал с ръка:
                    - Абе-е-е-е! Доведи ми тая с най-големия гъз!

Коментар

• Аз, Биг Ша, купих котка на моят син, Лил Ша, и я кръстихме Мър Ша!

Коментар

• СЕДЕМТЕ ЧУДЕСА НА СОЦИАЛИЗМA:
                        1. Всички имаха работни места.
                        2. Въпреки че всички имаха работни места — никой не работеше.
                        3. Въпреки че никой не работеше — планът се изпълняваше 100%.
                        4. Въпреки че планът се изпълняваше 100% — в магазините нямаше нищо.
                        5. Въпреки че в магазините нямаше нищо — всички имаха всичко.
                        6. Въпреки че всички имаха всичко — всички крадяха.
                        7. Въпреки че всички крадяха — имаше за всички.
                        Пари нема, действайте!

Коментар

• Един човек върви по улицата и се държи отзад.
                          Двама лекари правят диагноза:
                          -Този има мускулно схващане на задника.
                          -Не е схващане,а има хeморoиди.
                          Докторите го питат:
                          -Аз си мисля, че имате мускулно схващане,а колегата си мисли ,че
                          имате хемороиди.
                          Той отговаря:
                          -Абе момчета и аз си мислих,че ще пръд*а,aма..

Коментар

• http://www.youtube.com/watch?v=jMfSw...layer_embedded

Коментар

• Ново лекарство на пазара: Трибестан с гинко билоба. Вече не само, че можете да вдигнете самолета, но и няма да забравите за къде летите.

Коментар

• - По какво се различават северните корейци от южните?
                                - Северните имат повече мъх.

Коментар

Working...
                                X