IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Забърканата в сексскандал кандидат-кметица: Имам си принципи – омъжих се девствена!> http://www.blitz.bg/news/article/119730
    Last edited by коки; 06.10.2011, 19:53.
    Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• .
      Един умрял отишъл в рая. Гледа голяма стена с часовници зад Св. Петър.
      - За какво са всички тези часовници?
      -Това са часовниците на лъжите. Всеки път когато излъжеш, стрелките на часовника се придвижват с една секунда напред.
      - Аха - казал човекът - на кого е този?
      - На Майка Тереза. Стрелките му не са се поместили, тя никога не е казала лъжа.
      - А къде е часовникът на ББ? - попитал човекът.
      - Неговият ли? В офиса на Исус е... ползва го като вентилатор...
      - Деца, дайте пример за поговорката "На всяка манджа - мерудия"?
      Децата в хор:
      - Бойко Борисов.
      Oбява на строителна фирма: "Строим бързо, качествено и евтино - изберете две от трите!"

Коментар

• Закон на Архимед:
        Колкото е по-лека една жена, толкова разходите са по-тежки.
        http://milom.blog.bg/

Коментар

• Новина в клюкарски сайт - "Николета и Валери ще гощават сватбарите с гъши дроб" и коментар по нея "А стига бе, това е като във филм на ужасите! Гъши дроб??? Ще сервират черния дроб на булката на сватбата?"
          |^^^^^пиво^^^^\\|""\\_,_
          |___________||__|___|)
          (@)(@)""*|(@)(@)**(@)

Коментар

• Първоначално изпратено от gerrard Разгледай мнение
            Пуйка с уиски (рецепта за мъже)

Необходими са: една пуйка около 5 кг (за 6 души) и една бутилка уиски. Необходими са още сол, пипер, червен пипер, зехтин и тънко нарязана сланина.

Приготвяне: пуйката се намазва със зехтин и се наръсва обилно със сол, пипер и червен пипер. Покрива се със сланината и се връзва. Фурната се подгрява до 200°C. Наливате си една чаша уиски и я изпивате за кураж. Поставяте пуйката в една тава и я бутвате във фурната. След това си наливате бързо още две чаши уиски и пиете за сполука. След 20 мин поставяте термостата на 250°C, да бръмчи здраво печката. Наливате си още три чаши уиски.

След охоло шас отварте, обръщте и глеееаш печенто. Фащте шишето и с сипваш няколк глътк. След ощ едн шас фниматлно залитат към печката и обръщт пуйкта. Внимайте дан си згорит ръцет н шибанта врата. Сипвашс ощ едно уйск и така Пуйкт ощ три шас с оставвв фурнат (няа значен колк) и всек дест минът хоиш д пикаеш. Ако мойш, плзиш към фурнт и вадш мисиркт. Ошт една глътк и пак опитвш да измкнш тават. Вдигш пуйкт от земят и внимааш да н паднш на хлъзгъвя под. И да паднш, няа значен, слагш животнт в тават

Спиш. На следващия ден пуйката се яде със студена зелева чорба и аспирин.
            А уискито задължително трябва да е Wild Turkey
            Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bond009 Разгледай мнение
              Един мъж си купува цигари и започва да пуши още в магазина.
              - Господине, тук не се пуши!
              - Ама, нали продавате цигари?!
              - Е да, но ние продаваме и тоалетна хартия!..

Яко ...

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                Има нова стратегия, предложена ни от Брюксел:
                Осиновете си ГРЪК срещу само 500 EUR!
                Той ще прави за вас всичко онова, за което нямате време през деня:
                - ще спи до 12 наобяд;
                - ще чете вестници;
                - ще пие кафенце;
                - ще говори за спорт и политика;
                - ще спи след обяда си;
                - ще стои вместо вас вечерите по барове и ресторанти;
                - ще танцува
                И ВИЕ НАЙ-СЕТНЕ ЩЕ ИМАТЕ ДОСТАТЪЧНО ВРЕМЕ, ЗА ДА РАБОТИТЕ ОТ СУТРИН ДО ВЕЧЕР!
                хахаха, тва разцепи мрака ) Мнооо добро )

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                  - ще спи до 12 наобяд;
                  - ще чете вестници;
                  - ще пие кафенце;
                  - ще спи след обяда си;
                  - ще танцува
                  Супер!

Коментар

• В България мускулът и асфалтът победиха мисълта
                    http://milom.blog.bg/

Коментар

• от: vicove.com

- ще спи до 12 наобяд;
                      - ще чете вестници;
                      - ще пие кафенце;
                      - ще спи след обяда си;
                      - ще танцува

Коментар

• Коментар

• Един мъж си купува цигари и започва да пуши още в магазина.
                          - Господине, тук не се пуши!
                          - Ама, нали продавате цигари?!
                          - Е да, но ние продаваме и тоалетна хартия!..

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                            От известно време се продават акции на голям купувач при цена 25 лв.
                            ЕВАЛА , МИСИРКО -> НЕ СПИРАШ ДА ВЕСЕЛИШ ФОРУМА

Коментар

• http://www.youtube.com/watch?v=ft3Oo...layer_embedded
                              Коментарът е с аналитичен характер и не представлява препоръка по смисъла на ЗПЗФИ.

Коментар

• що за глупост бе, инвесторче!!!

The text that you have entered is too long (12181 characters). Please shorten it to 10000 characters long.

продължението на предния пост

"Повече няма да стъпя в САЩ. Те са едно предприятие, а не държава. Пък и ми се ходи там толкова, колкото на американския посланик в село Лиляче. Нека дойде тук да ме интервюира, няма да му искам виза." o + Припомняне: Консулската служба на САЩ в София отказа да даде виза на Иван Славков, защото той не пожела да се яви на интервю. Шефът на БфС трябваше да пътува с националния отбор по футбол за контролния мач с Еквадор в Ню Йорк. В деня, определен му за среща със служителите в консулството на страната, бе в село Лиляче (Врачанско). * "Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!" (по повод решението за възстановяване на старото име А група по футбол) * "Нека стачкуват, това много ще ме облекчи, защото ще си останат тези, които играят за здраве. Да стачкуват колкото искат." (по повод заплахите на отбори за стачка) * "Това е престъпление, позор за съда и България." (след решението на Софийския градски съд да допусне екстрадицията на южнокорееца Джон Хун Ким, син на вицепрезидента на МОК Ун Йон Ким) * "Уволнявам феновете!" (на въпрос на журналист дали ще бъде уволнен националният треньор Пламен Марков) * "Лично на мен бракът ми харесва. Аз съм се женил три пъти." (за брака) * "Не може да се използва идеята и олимпийските кръгове без нашето съгласие и други да лапат парите." (по повод стартирането на олимпийска игра в Държавната лотария без съгласието на олимпийския комитет) * "Глупости са да се твърди, че толкова пари са влезли в България. Поне аз щях да спечеля нещо. А както виждате, чакаме на спортното министерство." (за "Петролгейт") * "Ние сме водили освободителни войни в Ирак и Либия, а не поробителни. Плюс това българите произлизаме от тези земи. От триречието. Вавилон. Може би трябва да забравим цялата си история преди 681 г. А тя е още няколко века." (за произхода на българите) * "България винаги е плакала някой да я оправи. Големият брат, малкият братовчед. И ни оправят, ама те винаги са отзад. Стига толкова!" (за народопсихологията на българите) * "Ще си го върнем, когато ми цъфнат налъмите." (на въпрос дали ще си върнем иракския дълг) * "Когато предупреждавах, че не трябва да се навираме там и да играем по свирката на американците, никой не ме слушаше и ми се подиграваха. А когато обстрелваха базата ни всяка нощ, всички ми дойдоха на самолетоносача. Няма смисъл да наливаме още вряща смола в сърцата на арабите. Всичко в тази война е фалшиво." (по повод войната в Ирак в интервю за "24 часа" през април 2004 г.) * "Самият американски президент е фалшив, защото той загуби изборите"

Коментар

Working...
                                X