IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение

Интересно дали през второто деветмесечие темпът ще се запази?
    Ще се запази само ако през третото шестмесечие няма голям срив

Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от Инвестор
        Продажбите на нови автомобили се увеличават с 21% през първото деветмесечие

Интересно дали през второто деветмесечие темпът ще се запази?
        Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
          Жена: Къде ми е подаръкът за рожденият ден?
          Мъжа: Виждаш ли червеното Ферари пред блока?
          Жената: Уаау! Виждам го!
          Мъжа: Е, купих ти лак за нокти в същия цвят!
          мечти, мечти...

Коментар

• Па на мен ми назначиха една дама дето има лиценз,ама никога в живота си не е правила нито оценка на активи,нито дялове,камо ли да чуе за акции. Та трябва да се пресметне непаричната вноска в новоучредяващо се дружество,съответстваща на дела от капитала/броя,номинала и емисионната стойност на акциите записани от вносителя
            Да ги питаш такива с лиценз от 20години и никога не практикували де се бутат
            Ама да ми обясниш.... кво да ти обясня
            Била тя в душевни терзания

Коментар

• Максим Савов, който бе осъден за грабеж на една инстанция, а после оправдан от горните две, лесно ще осъди България за обвинението и петте месеца, прекарани в ареста. А магистратът, чел осъдителната му присъда, от началото на 2012 г. ще правораздава в Специализирания съд

http://www.facebook.com/maksim.savov.dokazano.nevinen

Щеше да е много ако не беше тъжно! Който е запознат със смехотворния процес срещу момчето, което сега с право ще съди България, трябва да знае че пу.те които ни управляват ще сложат "т"онев за шеф на спец-съда.... Този човек не трябва да практикува!

Коментар

• Е, Жека за съжаление в България е така. Гражданите са данъкоплатци - дай им пари на ония и им гледай сеира ( исках да кажа яж им л....й .....а )
                Кво да прайш требе да сме под робство
                Искреността е много скъп подарък. Не го очаквайте от евтини хора!

Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                    Бабо, бабо- викнала малката циганска Червена Шапчица- защо ти е толкова гладка кожата?!
                    - Ми, защото съм на 16 години, бабиното!- отговорила бабата...
                    ....
                    Отишла арменската червена шапчица при баба си...
                    - Бабо, бабо, защо ти е толкова голям носът ?
                    - Я си виж твоя ма !
                    ...
                    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Бабо, бабо- викнала малката циганска Червена Шапчица- защо ти е толкова гладка кожата?!
                      - Ми, защото съм на 16 години, бабиното!- отговорила бабата...

Коментар

• Първоначално изпратено от darkside Разгледай мнение
                        Втората световна война. Пасажерски кораб плува в Атлантика в международни води.
                        На борда е весело, пасажерите пийват, разхождат се.............
                        ...

Коментар

• На една жена мъжът умрял, тя отишла на спиритически сеанс, за да поговори с него. Всичко се случило както трябва и във въздуха се появил призракът на мъжа й:
                          - Скъпи, как си?
                          - Добре, всичко е наред!
                          - Там по-добре ли ти е, отколкото с мен?
                          - О, да, много по-добре...
                          Жената през сълзи:
                          - Как е там в рая?
                          - В кой рай? Аз съм в ада!
                          http://milom.blog.bg/

Коментар

• http://www.dnes.bg/akoshtete-vqrvait...vek-ste.130946

Коментар

• Млада фолк звезда среща музикален критик:
                              -Знаете ли, че след като пуснах новия си клип, продажбата на телевизори се е увеличила два пъти!
                              -Разбира се! И аз продадох моя!

Коментар

• един филм на БЪЛГАРСКИЯ ГЛАСОПОДАВАТЕЛ:-
                                "Гуд-бай, Батман или краят на един палячо."
                                Очаквайте по кината от 23.10.

Коментар

Working...
                                X