Първоначално изпратено от gigow
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бисери и вицове
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеЖена: Къде ми е подаръкът за рожденият ден?
Мъжа: Виждаш ли червеното Ферари пред блока?
Жената: Уаау! Виждам го!
Мъжа: Е, купих ти лак за нокти в същия цвят!
Коментар
-
Па на мен ми назначиха една дама дето има лиценз,ама никога в живота си не е правила нито оценка на активи,нито дялове,камо ли да чуе за акции. Та трябва да се пресметне непаричната вноска в новоучредяващо се дружество,съответстваща на дела от капитала/броя,номинала и емисионната стойност на акциите записани от вносителя
Да ги питаш такива с лиценз от 20години и никога не практикували де се бутат
Ама да ми обясниш.... кво да ти обясня
Била тя в душевни терзания
Коментар
-
Максим Савов, който бе осъден за грабеж на една инстанция, а после оправдан от горните две, лесно ще осъди България за обвинението и петте месеца, прекарани в ареста. А магистратът, чел осъдителната му присъда, от началото на 2012 г. ще правораздава в Специализирания съд
http://www.facebook.com/maksim.savov.dokazano.nevinen
Щеше да е много ако не беше тъжно! Който е запознат със смехотворния процес срещу момчето, което сега с право ще съди България, трябва да знае че пу.те които ни управляват ще сложат "т"онев за шеф на спец-съда.... Този човек не трябва да практикува!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеБабо, бабо- викнала малката циганска Червена Шапчица- защо ти е толкова гладка кожата?!
- Ми, защото съм на 16 години, бабиното!- отговорила бабата...
Отишла арменската червена шапчица при баба си...
- Бабо, бабо, защо ти е толкова голям носът ?
- Я си виж твоя ма !
...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от darkside Разгледай мнениеВтората световна война. Пасажерски кораб плува в Атлантика в международни води.
На борда е весело, пасажерите пийват, разхождат се.............
...
Коментар
-
На една жена мъжът умрял, тя отишла на спиритически сеанс, за да поговори с него. Всичко се случило както трябва и във въздуха се появил призракът на мъжа й:
- Скъпи, как си?
- Добре, всичко е наред!
- Там по-добре ли ти е, отколкото с мен?
- О, да, много по-добре...
Жената през сълзи:
- Как е там в рая?
- В кой рай? Аз съм в ада!http://milom.blog.bg/
Коментар
Коментар