Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бисери и вицове
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение"Учените откриха "Най-страшния звяр" - Жена на диета, в цикъл, мъчейки се да спре цигарите и нахапана от комари.".......Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!
Коментар
-
В ЦСКА си мислят, че с Левски играят в Лига Европа
Що направо не скочат в Шампионската лига...толкова години чакат хората
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
Това е книга.Не-заслужил инвеститор
Коментар
-
Първоначално изпратено от Svetulka Разгледай мнениеразказвате си вие вицове за блондинки, ама като видите на живо някоя засукана блондинка, езиците ви стигат до обувките
хайде един виц на който да се посмеят и блондинките
Защо Майкъл Джексън е най-великата личност в историята?
– Защото се роди като малко негърче в Гари, щата Индиана, а дорасна до богата бяла жена в Европа!
Коментар
-
Първоначално изпратено от RealUser Разгледай мнениеАлексей Петров печели в затвора в Бобов дол. А аз си мислех, че затворниците мразят ченгета.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениеНа един му присаждат уши, но след упойката той казва разтревожен:
– Докторе, присадили сте ми уши на блондинка!
– Защо мислите така?
– Ами чувам всичко, но нищо не разбирам!
разказвате си вие вицове за блондинки, ама като видите на живо някоя засукана блондинка, езиците ви стигат до обувките
Коментар
-
1. Който работи много, прави и много грешки... Избягвайте грешките...
2. Хубавото да си шизофреник е, че никога не се чувстваш самотен...
3. Мъдростта ме преследва, но аз бягам по-бързо...
4. Срещу любов от пръв поглед помага само вторият...
5. Всички искат да се върнат към природата, но никой пеша...
6. Не всичко, което има две бузи е лице...
7. Нямаме шансове, но ги използваме...
8. Не е достатъчно да нямаш собствено мнение... трябва да притежаваш и способността да не можеш да го изразиш...
9. Винаги има две мнения - грешното и моето.
10. Дълговете са единственото нещо, което човек може да прави без пари..http://milom.blog.bg/
Коментар
Коментар