Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бисери и вицове
Collapse
Заключена.
X
X
-
Ветеран от ИРА разказва на сина си:
– След като атакувахме колоната на англичаните, ние се оттеглихме и заехме отбранителни позиции. Скоро обаче свършихме храната. После свършиха и бирата, и уискито. Жаждата започна да ни измъчва нетърпимо...
– Татко, изобщо ли нямахте вода?
– Повярвай ми, синко, толкова беше напечено, че изобщо не ни беше до къпане...
Коментар
-
Вървят през гората Пепеляшка, Палечка и Шрек. Пепеляшка казва: - Аз съм най-красивата на света. Палечка: - А аз съм най-малката. Шрек: - Аз съм най-грозният и най-ужасният! След малко виждат къщичка с надпис - "Огледало на истината". Влиза Пепеляшка. Излиза, плачейки: - Не съм била най-красивата, имало някаква Снежанка. Влиза Палечка и след малко също излиза разплакана: - Не съм била най-малката - имало някакъв Малечко Палечко. Влиза Шрек, след малко излиза бесен и крещи: - Абе кой е тоя Делян Пеевски???
Коментар
-
Двама полицаи спорят,какво са това здрави нерви:
- Представи си Иване, прибираш се у вас след дежурство, уморен, скапан, с пълна униформа и зареден пистолет, и гледаш жена ти е с някакъв в спалнята!
А ти спокойно им казваш "Продължавайте" и отиваш да хапнеш нещо в кухнята. Ей това са здрави нерви.
- Не си прав, Пешо! След като им кажеш "Продължавайте" и пичът наистина да продължи. Ей на това му викам аз здрави нерви!"Инвестирането" в НИ с кредит е "чиста пИчалба" или "отрицателна доходност"!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеабе ти голям убавец ли си та се подиграваш на външния вид на хората, Я си постни едно фото да те видим къв брат пит си
Коментар
-
Първоначално изпратено от viktornfs Разгледай мнениеОтишъл Делян Пеевски на проверка в свинеферма по сигнал за злоупотреби. Фоторепортер от вестник Монитор отразил събитието. Редакторът се чудел какъв текст да сложи под снимката във вестника: "Пеевски сред прасетата", "Прасетата и Пеевски", "Делян и прасетата". Все не подходящи.
Накрая репортерът написал: "Делян Пеевски (третият отляво на дясно) посети свинеферма".
Коментар
-
Отишъл Делян Пеевски на проверка в свинеферма по сигнал за злоупотреби. Фоторепортер от вестник Монитор отразил събитието. Редакторът се чудел какъв текст да сложи под снимката във вестника: "Пеевски сред прасетата", "Прасетата и Пеевски", "Делян и прасетата". Все не подходящи.
Накрая репортерът написал: "Делян Пеевски (третият отляво на дясно) посети свинеферма".
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jimmy Разгледай мнениетия с 2 пи6ки ли?
Вашето предположение е за каките с по други 2 работипредполагам.
Коментар
Коментар