Първоначално изпратено от Kiro
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бисери и вицове
Collapse
Заключена.
X
X
-
Стив Джобс е сменял автомобила си на всеки шест месеца и го е карал без номера. Гениалният основател на Apple беше човек, който не само тотално промени света на компютрите, но и създаде около себе си почти ритуален ореол, повтаряйки прочутата фраза, станала негова визитна картичка - And one more thing. След смърта на гения се оказа, че е съумял през последните години от живота си да кара Mercedes Benz SL 55 AMG, който никога не е имал регистрационни номера.
Според някои от жълтите журналисти, винаги търсещи под вола теле, основателят на Apple така е избягвал да плаща квитанции за глоби. Но умното си е умно и далеч над плиткоумието на скандалните журналисти. Според закона на щата Калифорния нова кола се регистрира и получава номера в рамките на шест месеца след закупуването й.
Джобс, видимо е разбрал това и сключил договор с лизинговата компания, че ще сменя колата си на всеки шест месеца, получавайки същия, но винаги нов сребърен SL 55 AMG. Договорът устройвал и двете страни, особенно лизингодателя, който след това изгодно продавал знаменита кола с минимален пробег.
Не можем още един път да свалим шапка пред ума на Стив Джобс, успявал винаги да намери най-доброто решение...
Коментар
-
Сомалийски пирати са отвлекли гръцки химически танкер в Аденския залив
01 ноември 2011 | 15:45 | Агенция "Фокус"
Могадишу. Сомалийски пирати са отвлекли гръцки химически танкер в Аденския залив. На борда на плавателния съд има 22 души екипаж, включително невъоръжен охранител, предаде агенция Ройтерс.
Химическият танкер „Ликуид велвет” е бил отвлечен в понеделник. Той е собственост на гръцката компания „Елмира танкерс”. Членовете на екипажа са филипински граждани.He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Две мутри си говорят:
- Може ли да вземеш сина ми на работа?
- Ок, ще идва веднъж месечно на работа и ще получава 10 000 лв.
- Иска ми се някак си да разбере какво е това работа.
- Добре, тогава ще идва пет пъти месечно на работа и ще получава 2000 лв. - Абе, иска ми се да разбере как се вадят парите, не може ли да идва
... пет дни седмично, четири седмици в месеца, да работи по осем часа и да
получава по 400 лв заплата?
- Ееееее,... за такава работа хората учат по 5 години....
Коментар
-
След корабокрушение на необитаем остров се спасяват двама мъже
и една жена.Там имало изобилие на плодове и питейна вода.
Нищо не им липсвало. След около 2 години минал кораб и ги спасил. Задали им въпрос:
- Как се разбрахте жената с кого да бъде?
- Лесно, от понеделник до сряда беше моя жена, а на другия любовница. От четвъртък до събота - обратното.
- Добре, а в неделя как беше?
- Ами биехме я задето изневерява.
Коментар
-
Пациент отива при доктора и му казва:
- Докторе нещо ми има, всяка сутрин ходя по голяма нужда точно в 6:30.
А докторът му отвръща:
- Но това не е проблем, трябва да се радвате, че организмът ви толкова добре работи като швейцарски часовник.
А пациентът отвръща:
- То работенето ясно, ама проблема е, че аз се събуждам в 7:30.....
Коментар
-
Назначили полковник о.з. Иванов, като
пазач в зоопарка. Вика го шефа и му
казва:
- В зоопарка чакаме посещение на
партийно-правителствена делегация от
Москва! Лъвът е болен!Символът на
държавата ни!До утре искам да е чисто
нов!Ти си наш човек - действай!
Но, по обяд - лъвът умрял. Иванов
полудял!Ами, сега?Първата му задача и
провал!Вечерта взел на рамо умрелия
лъв и право при препараторите.
Изкормили го те, препарирали го и
Иванов пак на рамо право в зоопарка.
Облякъл лъвската кожа и почнал да се
разхожда гордо из клетката. В един
момент към него се приближава черната
пантера и той почти се насрал от страх!
Но идвайки към него, изведнъж
пантерата му прошепва:
- Иванов, спокойно, аз съм Кинчето от
счетоводтството, да ти се намира една
цигара в повече, че на слона му се пуши?
Коментар
-
- Какво е това Хелоуин?
- Всякакви вещици, кикимори, ужасии празнуват...
- Чакай... Това не е ли 8-ми март?http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
чужди инвестиции-Прозрения
“В съответствие с нашия примитивен начин на мислене, ний се очакваме някой от великите икономически сили да ни "изтегли". … А когато това не стане, т.е. вместо да ни "изтегли", някой земе че ни "натегли" и ни постави там, където ни е мястото - вой до небето. Старата Европа не можела да ни изтегли. А защо трябва да ни изтегли бе, … .”
31.10.2011 г. 15:10:57 http://www.segabg.com/online/new/art...d=5&id=0000901
Коментар
-
Господ решил да сложи край на човешкия род и извикал Обама, Путин и бате Бойко. "Ами съсипахте тази планета. Ще ви закривам. Имате 5 дни да съобщите на нациите си."
Обама направил следното обръщение: "Граждани на Америка имам една добра и една лоша новина. Добрата е ,че Господ съществува, а лошата е че имаме още 5 дни на тази земя"
Путин - "Имам 2 лоши новини за вас руски граждани - "Първата е, че Господ съществува, а втората е имаме още 5 дни тук на земята"
Бат Бойко - "Сега, българи да ви кажа: Имам две много добри новини за вас: Първата е, че се видях с Господ - мноооо си говорииме снощи и вече сме приятели. Той ме подкрепя и е въобще разбираме се... Втората добра новина обаче е по- важна - ГЕРБ ще управлява до края на Света"http://milom.blog.bg/
Коментар
Коментар