IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
    Две мутри си говорят:
    - Може ли да вземеш сина ми на работа?
    - Ок, ще идва веднъж месечно на работа и ще получава 10 000 лв.
    - Иска ми се някак си да разбере какво е това работа.
    - Добре, тогава ще идва пет пъти месечно на работа и ще получава 2000 лв. - Абе, иска ми се да разбере как се вадят парите, не може ли да идва
    ... пет дни седмично, четири седмици в месеца, да работи по осем часа и да
    получава по 400 лв заплата?
    - Ееееее,... за такава работа хората учат по 5 години....
    това е то, живот по мутренски...

Коментар

• Сър Алекс към Парк Джи Сун:
      -Страшен си! Издържливост, скорост, дрибъл, пас, че и вкарваш от време на време! И всичко това със затворени очи!
      Last edited by Future; 01.11.2011, 18:00.

Коментар

• Стив Джобс е сменял автомобила си на всеки шест месеца и го е карал без номера. Гениалният основател на Apple беше човек, който не само тотално промени света на компютрите, но и създаде около себе си почти ритуален ореол, повтаряйки прочутата фраза, станала негова визитна картичка - And one more thing. След смърта на гения се оказа, че е съумял през последните години от живота си да кара Mercedes Benz SL 55 AMG, който никога не е имал регистрационни номера.

Според някои от жълтите журналисти, винаги търсещи под вола теле, основателят на Apple така е избягвал да плаща квитанции за глоби. Но умното си е умно и далеч над плиткоумието на скандалните журналисти. Според закона на щата Калифорния нова кола се регистрира и получава номера в рамките на шест месеца след закупуването й.

Джобс, видимо е разбрал това и сключил договор с лизинговата компания, че ще сменя колата си на всеки шест месеца, получавайки същия, но винаги нов сребърен SL 55 AMG. Договорът устройвал и двете страни, особенно лизингодателя, който след това изгодно продавал знаменита кола с минимален пробег.

Не можем още един път да свалим шапка пред ума на Стив Джобс, успявал винаги да намери най-доброто решение...
        .

Коментар

• Сомалийски пирати са отвлекли гръцки химически танкер в Аденския залив
          01 ноември 2011 | 15:45 | Агенция "Фокус"

Могадишу. Сомалийски пирати са отвлекли гръцки химически танкер в Аденския залив. На борда на плавателния съд има 22 души екипаж, включително невъоръжен охранител, предаде агенция Ройтерс.
          Химическият танкер „Ликуид велвет” е бил отвлечен в понеделник. Той е собственост на гръцката компания „Елмира танкерс”. Членовете на екипажа са филипински граждани.
          Тия са много прости момчета..... Не четат ли вестници, не гледат ли телевизия?
          He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Две мутри си говорят:
            - Може ли да вземеш сина ми на работа?
            - Ок, ще идва веднъж месечно на работа и ще получава 10 000 лв.
            - Иска ми се някак си да разбере какво е това работа.
            - Добре, тогава ще идва пет пъти месечно на работа и ще получава 2000 лв. - Абе, иска ми се да разбере как се вадят парите, не може ли да идва
            ... пет дни седмично, четири седмици в месеца, да работи по осем часа и да
            получава по 400 лв заплата?
            - Ееееее,... за такава работа хората учат по 5 години....

Коментар

• Посред нощ в една аптека влиза една леко разголена жена, застава пред младия фармацевт и казва предизвикателно:
              - От месеци не съм виждала мъж!
              Аптекаря се усмихва с разбиране и ведро отговаря:
              - Тука, имам едни много добри капки за очи...

Коментар

• След корабокрушение на необитаем остров се спасяват двама мъже
                и една жена.Там имало изобилие на плодове и питейна вода.
                Нищо не им липсвало. След около 2 години минал кораб и ги спасил. Задали им въпрос:
                - Как се разбрахте жената с кого да бъде?
                - Лесно, от понеделник до сряда беше моя жена, а на другия любовница. От четвъртък до събота - обратното.
                - Добре, а в неделя как беше?
                - Ами биехме я задето изневерява.

Коментар

• Коментар

• http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Пациент отива при доктора и му казва:
                      - Докторе нещо ми има, всяка сутрин ходя по голяма нужда точно в 6:30.
                      А докторът му отвръща:
                      - Но това не е проблем, трябва да се радвате, че организмът ви толкова добре работи като швейцарски часовник.
                      А пациентът отвръща:
                      - То работенето ясно, ама проблема е, че аз се събуждам в 7:30.....

Коментар

• Назначили полковник о.з. Иванов, като
                        пазач в зоопарка. Вика го шефа и му
                        казва:
                        - В зоопарка чакаме посещение на
                        партийно-правителствена делегация от
                        Москва! Лъвът е болен!Символът на
                        държавата ни!До утре искам да е чисто
                        нов!Ти си наш човек - действай!
                        Но, по обяд - лъвът умрял. Иванов
                        полудял!Ами, сега?Първата му задача и
                        провал!Вечерта взел на рамо умрелия
                        лъв и право при препараторите.
                        Изкормили го те, препарирали го и
                        Иванов пак на рамо право в зоопарка.
                        Облякъл лъвската кожа и почнал да се
                        разхожда гордо из клетката. В един
                        момент към него се приближава черната
                        пантера и той почти се насрал от страх!
                        Но идвайки към него, изведнъж
                        пантерата му прошепва:
                        - Иванов, спокойно, аз съм Кинчето от
                        счетоводтството, да ти се намира една
                        цигара в повече, че на слона му се пуши?

Коментар

• ‎- Какво е това Хелоуин?
                          - Всякакви вещици, кикимори, ужасии празнуват...
                          - Чакай... Това не е ли 8-ми март?
                          http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Без думи.

Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнение

Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

• чужди инвестиции-Прозрения

“В съответствие с нашия примитивен начин на мислене, ний се очакваме някой от великите икономически сили да ни "изтегли". … А когато това не стане, т.е. вместо да ни "изтегли", някой земе че ни "натегли" и ни постави там, където ни е мястото - вой до небето. Старата Европа не можела да ни изтегли. А защо трябва да ни изтегли бе, … .”
                              31.10.2011 г. 15:10:57 http://www.segabg.com/online/new/art...d=5&id=0000901

Коментар

• Господ решил да сложи край на човешкия род и извикал Обама, Путин и бате Бойко. "Ами съсипахте тази планета. Ще ви закривам. Имате 5 дни да съобщите на нациите си."
                                Обама направил следното обръщение: "Граждани на Америка имам една добра и една лоша новина. Добрата е ,че Господ съществува, а лошата е че имаме още 5 дни на тази земя"
                                Путин - "Имам 2 лоши новини за вас руски граждани - "Първата е, че Господ съществува, а втората е имаме още 5 дни тук на земята"
                                Бат Бойко - "Сега, българи да ви кажа: Имам две много добри новини за вас: Първата е, че се видях с Господ - мноооо си говорииме снощи и вече сме приятели. Той ме подкрепя и е въобще разбираме се... Втората добра новина обаче е по- важна - ГЕРБ ще управлява до края на Света"
                                http://milom.blog.bg/

Коментар

Working...
                                X