If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
хем влизаш в тая тема,която предполага хумор и забава,хем се вързваш.
Добре,че жените не сте мнозинство в политиката,че с това особено развито чувство за хумор ще ни забраните вицовете.
Ти да имаш шеф жена!Ти тогава да видиш!Шо са прищевки ,що е кривотии.Естествено ако не си пада по тебе.
Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!
това ли е йерархията на интелигентността? блондинка, червенокоса, брюнетка, мъж...
хем влизаш в тая тема,която предполага хумор и забава,хем се вързваш.
Добре,че жените не сте мнозинство в политиката,че с това особено развито чувство за хумор ще ни забраните вицовете.
Три блондинки попаднали на един малък остров. Там намерили вълшебна лампа. Потъркали я и се показал Дух-вълшебник. Той им казал да си поръчат по едно желание, което да им изпълни. Първата блондинка казала:
- Искам да съм с 10 процента по-умна, за да мога да се спася от този остров.
Тогава Духът я превърнал в червенокоса и тя скочила във водата и заплувала далеч от острова. Втората блондинка казала:
- Искам да стана с 25 процента по-умна, за да мога и аз да се спася от този остров.
Тогава Духът я превърнал в брюнетка и тя построила сал и отплавала от острова.Третата блондинка казала:
- Искам да стана с 50 процента по-умна, за да се спася от острова.
Тогава Духът я превърнал в мъж и тя преминала по моста, който свързвал острова с континента.
това ли е йерархията на интелигентността? блондинка, червенокоса, брюнетка, мъж...
Три блондинки попаднали на един малък остров. Там намерили вълшебна лампа. Потъркали я и се показал Дух-вълшебник. Той им казал да си поръчат по едно желание, което да им изпълни. Първата блондинка казала:
- Искам да съм с 10 процента по-умна, за да мога да се спася от този остров.
Тогава Духът я превърнал в червенокоса и тя скочила във водата и заплувала далеч от острова. Втората блондинка казала:
- Искам да стана с 25 процента по-умна, за да мога и аз да се спася от този остров.
Тогава Духът я превърнал в брюнетка и тя построила сал и отплавала от острова.Третата блондинка казала:
- Искам да стана с 50 процента по-умна, за да се спася от острова.
Тогава Духът я превърнал в мъж и тя преминала по моста, който свързвал острова с континента.
едно време имаше един автор (не е сред писал Винету, така че не е сред любимите на Премиера, но пак е горе-долу значим) Джером К. Джером, който беше написал "Празни мисли на един празен човек" - е, имаме негови последователи и сред управляващите:
Стачката в БДЖ пести пари и намалява загубите, които влаковете реализират, пътувайки празни по релсите
Закриваййййййййййййй
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- Докторе, моля ви, целунете ме. - Съжалявам. Вие сте много красива жена, но това е против правилата. - Моля ви, само една целувка. - Не подлежи на обсъждане. Честно казано, в момента дори не бива да ви чукам
Защо Господ е измислил женския оргазъм? За да имат още една причина да ти крещят на главата.
В момента не знам колко е за долар, но за 1 Евро в момента се дават по 11111.1111 рубли. Това обаче е само официалния курс, а в бюрата и банките до колкото знам е доста повече. От май месец до сега беларуската рубла е паднала от 4347 официално и към почти 7000 на черно, до 12500 вчера (официалната цена), това днес мисля, че е пак само корекция.
абе не че нещо, ама не е баш така в белорус - 1 долар е 10К белоруски рубли, а най-голямата им банкното е 100К рубли, та можеше само с 1 банкното да се направи, а не със 100
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар